malenabn -> RE: Femisan A kapi (23.5.2016 23:53:55)
|
Ja sam nova na ovom sajtu, ali moram da priznam da su mi vasa iskustva jako znacajna. Imala sam problem sa bubuljicama, obrazi su mi bili uzasni, a u pubertetu nisam imala ni jednu bubuljicu. Krenula sam da tragam, da vidim sta je uzrok, obzirom da ne jedem slatkise. Ginekolog mi je rekao da imam mikro-policisticne jajnike, zato imam jako bolne cikluse ( bukvalno bez tableta protiv bolova ne mogu ni da ustanem iz kreveta). Izmedju ostalog hormoni su se uzburkali, pa sam potrazila pomoc i endokrinologa koji mi je dijagnostikovao insulinsku rezistenciju, iako stvarno imam redukovanu ishranu. I naravno, i on mi je kao i ginekolog rekao kad se porodim da ce bolovi prestati i da pijem hormonsku terapiju. Ja se odlucim da prije svega pokusam sa Femisan A kapima i ne mogu vam opisati koliko mi je pomoglo. Lice se skoro skroz ocistilo, jos samo par oziljaka, a prvi put u zivotu da mi je ciklus bio podnosljiv, bez ijedne tablete sam prosla, jos uvijek sam u cudu! :) Pila sam po 30 kapi ujutru i navece, sad sam krenula sa drugom bocicom pa cu na kontrolu hormona, mada gledajuci lice, vjerujem da se sve vraca u normalu. :) :) Toplo preporucujem da probate, ja sam uvijek za alternativu. :)
|
|
|
|