Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Exclusive: Odbrojavanje je počelo, nova š... 21.8.2014 21:54:47
ladyblue RR
sve je ovo lijepo ali ja odem danas do Exclusiv-a i razočaram se. radno vrijeme do 16:30. u jeku kupovine školskog pribora i udžbenika radno vrijeme apsolutno neprilagđeno ljudima koji su zaposleni.
RE: Exclusive: Odbrojavanje je počelo, nova š... 22.8.2014 8:25:55
Exclusive doo
IZVORNA PORUKA: ladyblue
sve je ovo lijepo ali ja odem danas do Exclusiv-a i razočaram se. radno vrijeme do 16:30. u jeku kupovine školskog pribora i udžbenika radno vrijeme apsolutno neprilagđeno ljudima koji su zaposleni.
Draga ladyblue
Poslovnica u Kolodvorskoj 12 radi do 16:30, ali poslovnica u gradu u ulici Danijela Ozme radi do 19:00; ali svakako će radno vrijeme biti produzeno kada krenu guzve što očekujemo sljedeće sedmice.
RE: Exclusive: Odbrojavanje je počelo, nova š... 22.8.2014 8:33:24
Exclusive doo
Drage mame,
Exclusive priprema jos jedno iznenađenje i ovim putem Vas sve poziva da nas posjetite sa svojim malisanima u subotu 30.08.2014.godine u 11:00 sati u nasim poslovnicama.
RE: Exclusive: Odbrojavanje je počelo, nova š... 22.8.2014 14:27:46
Neca xxx
IZVORNA PORUKA: Exclusive doo
Drage mame,
Exclusive priprema jos jedno iznenađenje i ovim putem Vas sve poziva da nas posjetite sa svojim malisanima u subotu 30.08.2014.godine u 11:00 sati u nasim poslovnicama.
Dođite da uzivamo zajedno
RE: Exclusive: Odbrojavanje je počelo, nova š... 26.8.2014 10:19:55
Visnja RR
ja idem sutra u sitniju kupovinu.... ali onu vecu tek iza 8. jer nama skolica počinje 8. a tek kad ucitelhica kaze kakve sveske i pribor da uzmemo onda idemo u finalnu kupovinu...
nego ko sve dolazi na ovo druzenje ? znam za sebe i hanady i hocemo u kolodvorsku?
RE: Exclusive: Odbrojavanje je počelo, nova š... 26.8.2014 12:44:00
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
ja idem sutra u sitniju kupovinu.... ali onu vecu tek iza 8. jer nama skolica počinje 8. a tek kad ucitelhica kaze kakve sveske i pribor da uzmemo onda idemo u finalnu kupovinu...
nego ko sve dolazi na ovo druzenje ? znam za sebe i hanady i hocemo u kolodvorsku?
hajmo... dole je super a i ja dole trebam predati jednu zahvalnicu
RE: Exclusive: Odbrojavanje je počelo, nova š... 26.8.2014 12:59:08
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: mama75
jel se na ovu temu racuni stavljaju?
da