Chuchi -> RE: Brak zbog interesa (6.6.2009 22:57:28)
|
IZVORNA PORUKA: Lulu_ ne mislim nista i NE OSUDJUJEM IH NIMALO!!! vise osudjujem muskarce koji se ozene zenom i znaju da ona vidi u njemau svog sponzora a osim toga ja licno poznajem puno vise muskaraca koji su se "udali "jer je PUNAC tezak par hiljada maraka vise iznad prosjeka osudjujem abortus,ubistvo,nacionaliste,PEDOFILIJU,silovatelje,ljude koji nisu humani,ljude koje trguju sa zivotima drugih , dilere...ali ne brak iz koristi jer iskreno...mislim da oboje imaju u tom barku neku korist on vjerovatno voli ljepe zene ali nije sam ni sekunde ljep a niti pametan ili duhovit ali ima sticajem okolnosti para a ona... ona je ljepa djevojka koja je oskudjevala u svemu i unatoc tome sto je bila najsiromasnija u razredu uvijek je bila najljepsa i konacno je vidjela priliku da okusi zivot a i da se situira kako sebe tako i svoje roditelje...vjerovatno mislim da sve vi imate u svom gradu bar 5 ovakvih slucajeva rocise mu djecu ona ce biti presretan a i ona jer ima u zivotu ono o cemu je sanjala kao djevojka svi su ljudi drugaciji i svakome je pojam srece nesto drugo nekome ljubav, nekome novac, nekome djeca, nekome karijera...zasto da osudjujem nekoga kome je u zivotu bitno nesto drugo nego meni...Pa i HOMOSEXUALCI VOLE NESTO DRUGO PA SE NEKI LJUDI NE GROZE Mrsko mi pisat, pa evo prepisujem, sve ovo gore navedeno podrzavam i potpisujem.....
|
|
|
|