manfri -> RE: Zacece blizanaca! (19.3.2013 19:58:09)
|
evo da se i ja upetljam ovdje kod mene niko nije imao blizance(bar ne koliko ja znam) ali mama je bila ljevoruka , ako to vec ima neke veze[sm=zmeden.gif] ja i mm oboje desnjaci i nikad ni razmisljali o blizancima jednog malog prica imamo kuci i ja nekad krajem 2012 skontam da nema [sm=hudicek1.gif] uradim test kad ono [sm=modricrtici.gif] ih ja sretna kod doktora da to potvrdim kad na UZ kaze doktorica " pa krasno imamo blizance "[sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif] sok godine !!!!!![sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] jedno sam ocekivala ali [sm=duda.gif][sm=duda.gif] e to je bilo bas iznenadjenje[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] ali jos veci sok je biokad smo javili familiji [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] svekrva je skoro srcani prezivjela [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] niko u familiji nije nikad ni razmisljao o blizancima a kamoli da ih ima i to s obje strane je tako [sm=smiley36.gif] Ja nisam pila nikakve pilule niti sta ja znam vec sta jednostavno eto Bog dragi ih dao [sm=bravo.gif] i Hvala mu ! Nadam se da svi koji zelče blizance da ih i dobiju , jer je zaista poseban osjecaj imati dvije umjesto jedne bebe, jedva cekam da se rode [sm=bravo.gif]
|
|
|
|