Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: "besmislene, nebulozne" pjesme 23.2.2009 22:53:37
mala curica
Meni je ona njegova pjesma tako tuzna i lijepa Otisla je mama sinoc na put,daleki put,tamo se razboljela i umrla , u mjesto nje pisma sam ti pisao i poklone za rodzendan slao
< Poruku je uredio mala curica -- 23.2.2009 23:01:02 >
RE: "besmislene, nebulozne" pjesme 23.2.2009 22:55:01
SelmydZany
Ja mislim da sam nekad cula tu pjesmu....ljute me pravo ma,smijesni su...a i narod...ne znam sta vide u takvim tekstovima...i jos kad cujem da neko kaze"A,bas sam se pronasao/la u toj pjesmi"
RE: "besmislene, nebulozne" pjesme 23.2.2009 22:56:47
mala curica
IZVORNA PORUKA: SelmydZany
Ja mislim da sam nekad cula tu pjesmu....ljute me pravo ma,smijesni su...a i narod...ne znam sta vide u takvim tekstovima...i jos kad cujem da neko kaze"A,bas sam se pronasao/la u toj pjesmi"
i napio/la se
RE: "besmislene, nebulozne" pjesme 23.2.2009 23:08:07
jasmina_mm
slazem se sa camm - kisela voda ubjedljivo najgluplja pjesma joooooj a i ona od jane trosi me ove noci, trosi me ja cu doci ima me dovoljno trosi me slobodno
RE: "besmislene, nebulozne" pjesme 24.2.2009 0:10:36
Nann
Meni tako mob zvoni, sinoc sam je 100 puta preslusala prije spavanja,kad sam legla i samo mi u glavi pjeva "ja sam zmija,a ti si zaba-zaba" pa mi onaj eho odzvanjao u glavi citavu noc...
RE: "besmislene, nebulozne" pjesme 24.2.2009 0:25:09
neki
Morala sam se javnuti ovde...Ja inace pisem stihove,u zadnje vrijeme tekstove koji bi se mogli i otpjevati,ma nikako da ulovim nekoga da to prodam A oni smlate neku glupost i na tome zarade tolike pare,ma nevjerovatno Hajd sto oni takve gluposti pjevaju,ali "gospoda" koja to slusa i jos u autu,pa po gradu do daske
RE: "besmislene, nebulozne" pjesme 24.2.2009 6:49:02
mamyca
IZVORNA PORUKA: camm
Mozemo se mi smijati koliko hocemo oni mlate pare.
Ovo je najrealnije receno .
Ma ima tona tekstova glupih da ih se covjek ne moze sviju sjetiti . Ali definitivno mi je najgora pjesma od Fazlije:Malo viski malo coca cola ,prava ona krkanska do bola.Al prica mi zaova u Americi da se nasi ljudi gore oduzmu kad cuju tu pjesmu vikendom .Sto ljudi,sto cudi. A skoro svaka pjesma od Mileta Kitica mi je grozna uhh..Sanker mi se vrti non stop u kuci na DM-u,sta cu dijete voli muziku ,a meni vise na svaku poru izlazi dio po dio te pjesme.