SMIRI -> RE: moj sin počeo je da priča... (6.11.2007 5:15:07)
|
IZVORNA PORUKA: suncica I mi smo se pre neki dan smejali. Ja kazem ajde da je vodimo kod kineza mozda oni uspeju nesto da shvate od njenog brbljanja. Inace ima 15 meseci i sem mama, tata(tata joj znaci vise stvari), aka(majka), daj, pec(nesto vruce)..Inace je jako slatka, uzme moj mobilni i prica li prica..Zna da oponasa zivotinje(kucu, macu, konja, kravu) Takodje kada joj otpevam pesmicu zna da ponovi melodiju, ali da progovori ni u snu.. Ali sreca je sto zna sta zeli, pa me vuce za ruku da joj to i dam.. Iskreno se nadam da ce uskoro da progovori, da napokon nadjemo zajednicki jezik[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Pa sigurno ce se odcepit odjednom, kao sto su meni rekli... A evo ja vec sad primjetim na svome da napreduje! Vec je poceo slagati recenice! I nekad ispusti glupost...da se samo zacudim! Juce je igrao se sa slagalicama...i nije bas islo kako on hoce, pa je probao na silu, razljutio se i rekao "BEM MAMU"... Ja ostala bez teksta! To me je najveci strah, to psovanje i gluposti! Al najkasnije kad krene u vrtic...pokupice svega i svasta!
|
|
|
|