Ben 10 -> RE: bebihaler flixotide (5.12.2013 22:28:37)
|
Sada cu biti malo glupa pa pitati kakav je taj caj od cubura??? Nikada takav jak lijek kao sto su singular i flixotide ne bih na svoju ruku ukinula ,jer sutra da nesto bude sebe bi krivila ,ali to sam ja... Nama ga je dr povremeno smanjivao i na kraju ukinuo,nismo imali napada znaci 2god i 10mj.Ide u vrtic i nemamo nikakvih problema ,bar do sada nije bilo.On nije bio na alergotestu samo na grinje i prasinu alergican,tako da nismo bas na ishranu pazili vise nego inace,izbjegavali neke alergene ,ali opet ne toliko da su mu bili zabranjeni. On inace nije ljubitelj cajeva i meda ,ali kada je malo prehladjen dam mu i eto sta se danas desi. H je ovo drugi put da prima urbazon ,prvi put ga je primio kada je imao prvi napa i sada.Indetnticna situacija. Vrlo lako smo se skinuli sa flixotide prvi put i nije poslije bilo napada,nadam se da ce i ovaj put biti... Cula sam se i sa miskicom da vidi ona kod onoga svoga dr ima li sta... Ja opet necu da glumim dr,valjda im vodim dijete da mu pomogne ,to je moje misljenje. Disana ,koji dr ti je curicu vodio u Brankovcu???jer i mi idemo tamo.
|
|
|
|