EEDITH -> RE: Privatni vrtici u SA (8.4.2015 9:32:39)
|
Moram se i ja uključiti u raspravu,mada sam se trudila da ne pišem,ali.......... Dakle ,pošto i moja djeca idu u njihov vrtić pa da i ja napišem svoje viđenje svega. Kao prvo moje 3 djece ide/išlo (jedno je preraslo) u dotični vrtić i ja kao roditelj se nebi osjećala pravim roditeljem da imam toliko zamjerki na usluge vrtića,a i dalje šaljem djecu njima na čuvanje . Ne radi se tu samo o čuvanju djece jer naša djeca imaju još masu aktivnosti i svega nauče u vrtiću,a naše učiteljice ne samo da su divne nego im skidam kapu za sav trud i pažnju koju posvećuju djeci . Mi kao roditelji smo naravno ponekad nezadovoljni jer vjerovatno svi želimo najbolje svojoj djeci ,ali tu trebamo razmišljati i kao ljudi i pokušati probleme rješavati razgovorom,a ne svađom i prepiskama po portalima ,što po meni nije ni poslovno ni kulturno. Svi imamo izbor ,ako nam se ne sviđa vrtić možemo djecu upisati u neki drugi . Za novac koji izdvajamo za vrtić očekujemo možda i previše. Još samo da dodam da će moja djeca ići u pomenuti vrtić sve dok budu mogli (izuzev ako se nešto promijeni ,odn.ako ne bude kao do sada,a može samo bolje iz dosadašnjeg iskustva) Meni je dovoljno što moja djeca vole da idu u vrtić,vole učiteljice i ne ostaju u suzama nego sa osmjehom.
|
|
|
|