škorpija -> RE: Privatni vrtici u SA (11.12.2013 0:38:50)
|
IZVORNA PORUKA: Iman83 IZVORNA PORUKA: sanelaceca Cao drage mame,ja imam veliki problem,moj djecak je krenuo u vrtić u oktobru i stalno je bolestan popio je do sad ne znak koliko antibiotika cak i pencilin injekcije.i razmisljamo da ga prebacimo u privatni vrtić.da li neko moze da mi pomogne...hvalaaaaa. A kakva su to djeca u privatnim vrtićima...pa se nikad ne razbole, ne dijele viruse, bakterije? [sm=zmeden.gif] Dijete gradi imunitet, prirodan proces kad ga upišete u vrtić, nebitno koji je vrtić u pitanju. Slažem se sa iman, djeca su djeca u svim vrtićima, dok samo ne izgradi imunitet nema pomoći, ti možeš da mu malo pomogneš preparatima za imunitet i ishranom, a ako je baš bolešlhjiv sačekjate da napuni tri pa onda opet u vrtić (doduše ne znam koliko tvoje dijete ima sad godina). p. s. pita me prijateljica čijeg malca čuva nana jel ti bolesatan mali, moj kašlje, rekoh kašlje on 6 mjeseca godišnje i slini, ali nije nikad bolestan[sm=smiley36.gif], a antibiotik nismo popili od kad sam počela bacati recepte (bez urađenog nalaza krvi) u smeće
|
|
|
|