Leena
|
IZVORNA PORUKA: Maglicica Uh, sad pogledah ovaj jelovnik u An Nur, pa ovo je uzas! Toliko margarina, maslaca, erokrema, vajkrema u zivotu nisam vidjela! A mlijeko samo u vidu cokoladnog mlijeka! Katastrofa :( Pokusavam naci gdje si vidjela margarin?! Evo prelistah sve sedmice i nema ga. Maslac ima sa marmeladom za dorucak - to joj i kuci dajem... Eurokrem takoder jede i kuci za dorucak... Mlijeko mislim da dobiju uz svaki dorucak, barem u vrticu SAN sam vidjela bas nedavno nekoliko kartona mlijeka, a znam i da moja Esma nikada nece krisku pojesti, da ne popije solju mlijeka ili caja uz to, a to je u vrticu naucila... Ne branim nikoga, nisam vlasnica vrtica, ali sam bas zadovoljni korisnik... Posebno kada je hrana u pitanju. Ako cu biti realna, vise tamo jede kuhanu hranu, nego kuci... Npr. kod mene punjene paprike nikada nije htjela ni probati, a tamo ih bez problema pojede, trazi da napravim rizu "kakvu pravi uciteljica", ljetos je mi ganjali sa šljivama domaćim samo da proba nije htjela, a u vrticu ih je za uzinu jela... Mozda joj je ljepse jesti sa ostalom djecom, ali u svakom slucaju na jelovnik njihov nikada nisam imala primjedbi, a ni ona. Da jesam, sigurno bih se zalila, npr. da sam nasla taj margarin, jer ga mi kuci ne konzumiramo. I da, ne nadoh ni vajkrem, mada mi to ne bi smetalo, jer to kuci jede, vidjela sam mileram, ali ne i vajkrem...
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm) *Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm) Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm) All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
|