zvjezdice -> RE: Privatni vrtici u SA (5.6.2009 12:22:44)
|
IZVORNA PORUKA: mikimaus Drage mame, stvarno mi treba pomoć u pronalsku privatnih jaslica pa molim sve one koje imaju neke informacije o ovome što tražim da mi pomognu. Pročitala sam iskustvo mame Emine i njenog malog Bakira i slažem se da su privatne jaslice mnogo bolje. Zato bih htjela posjetiti i ove jaslice, ako je moguće dobiti tačnu adresu. Lokacija bi mi stvarno odgovarala. Još nisam krenula u obilazak mada ne znam ni kako ni odakle početi. Trebaju mi vaši savjeti i zato vas još jednom molim da mi pomognete. Veliki pozdrav. Ne znam u kom dijelu grada živiš ali imam vrlo pozitivna iskustva(lična) sa vrtićem Nur na Grbavici cjena za jaslice je 270km(sve oni obezbjeđuju:hranu koja je odlična, pelene i sve što ide uz to). + prevoz ukoliko želiš,broj tel.523-550 .To ti je da upišeš dijete i ako si zadovoljna do škole ne treba mjenjati vrtić,a na Vojničkom polju iza doma zdravlja je vrtić Zvjezdice,gdje žena ima grupu mlađe djece oko10djece),sva je djeca vole.Žena im je maksimalno posvećena,moja curica ide u taj vrtić koji je zbog pozitivnih iskustava bio motiv da moj nickname bude zvjezdice.Cjena je 250km-broj 066-447-140.Žena se zove Ana.
|
|
|
|