hanabanana -> RE: Privatni vrtici u SA (7.6.2012 10:06:55)
|
IZVORNA PORUKA: UPPUKS Tzv. vrtic POKOYO radi bez odobrenja nadleznog organa tj. ne ispunjava uslove za siguran boravak djece, pa skrecemo potencijalnim roditeljima da boravkom njihove djece u istom kao i drugim slicnim tkz. "vrticima" direktno svoju djecu izlazu opasnosti za zivot i zdravlje. Ja bih pomenula par činjenica: - odvodeći svoje dijete svako jutro u javnu gradsku školu, izlažem je opasnosti - čim sam ustala iz kreveta, dovela sam samu sebe u opasnost....mogu se poskliznuti, mogu udariti glavom od kuhinjski element, mogu se nabosti na dječiju igračku...raznih opasnosti ima po moj život i moje zdravlje - dijete moje prijateljice je ruku slomilo u vrtiću koje je član vašeg udruženja, dakle radi se o privatnom registrovanom vrtiću - i to nije bio uopšte bezazlen lom Nema pravila! Ja sam legalista po opredjeljenju, i svaki vrtić bi morao biti zakonski prijavljen. Vjerujem da su vam takvi vrtići konkurencija, ali borite se s tom konkurencijom kako ide, a na mahalskim naklapanjem.
|
|
|
|