Mala Selma
|
Selmy, zao nam je druga imenjaka, sto se mucite sa adaptacijom, ali u 99% slucajea je tako i to mora proci.Zdravstvena adaptacija mora proci, prije ili kasnije, nazalost .Normalno je da place kad ga ostavljas, neka djeca cak povrcaju, imaju proljev, placu, nepricaju, nejedu, nespavaju itd. i to se zna oduziti i do 2-3 mjeseca ( kod neke djecice).Moj sajet je kad ga ujutro ostavljas, obuces ga)pape) i das ga uciteljici, okrenes ledja i odes, malo je okrutno ali to je najbolji nacin u praksi.On ce plakati malo i sve ce biti ok poslije 10-15min, neka ponese najdrazu igracku u vrtic , dekicu, jastuk nesto da ga umiri. Sto se tice bolesti, moje iskustvo je grozno, A.ide od marta u vric, popio je 4 andibiotika, imao upalu grla, gnojnu anginu, pocetak upalen pluca, strptokoku u nosu tri puta i prebolovao je šarlah a da pedijatar nije skontao (utvrdili mu na infektologiji na Kosevu) , znaci ja smao mogu ko godina.Ali evo sa, hvala Bogu je ok, malo slinke cure, kasle, ali ide u vrtic i nadam se da ce tako i ostati.Ja nisam odustala od vrtica i mislim da ce ako Bog da biti sve manje i manje bolestan. Nadam se da sam te utjesila i smirila bar malo, nedaj se drugarice, bit ce sve ok