Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
S obzirom da je to tema dajem topao savijet i moje veliko zadovoljstvo da vam mogu preporuciti novootvoreni vrtic Pony...Centar grada uslovi fantasticni Moje dijete ide i sve pohvale...ful tretman...otici i pogledati...
Upozorenje mamama nelegalni vrtic (jos jedan koji radi bez odobrenja)
Upozorenje: Na forumu se pise malim slovima (maja78 RR)
Dezinformacija... S obzirom da smo danas razgovarali u vrticu o ovome imam informaciju koju vam prenosim s obzirom da ste ovo ovako sigurno i koliko vidim sa gustom iznijeli...
Vrtic je trenutno u fazi registracije i to kao privatna javna ustanova sa predatim papirima prije tri mjeseca ali to je do institucija je koje to odobravaju..Nadaju se u januaru da ce se i ozvaniciti legalan rad i da ce biti unijeta u sudski registar kako to vec ide kao privatna javna ustanova PONY
Ja kao roditelj najmanje podrazavam nelegalan rad i rad na crno ali ovo je zaista namjenski objekat bez ikakve inprovizacije i bas nastoje da budu u totalnom skladu sa zakonom..
Hvala, evo sad sam pogledala na njihovoj stranici. Znas li moja koja im je cijena. Vidim da imaju mogucnost cuvanja djeteta po sat- dva. Bas me zanima kakve su im cijene. Sad sam i na fb pogledala slike, ne izgleda lose. Samo imam zamjerku za stepenice, ali eto....mislim da treba otici i pogledati
To ne znam zaista. Taj vrtić nisam obilazila upravo zbog te nepritupačnosti - stepenica. Sretno! Znam kako se sada osjećaš ali biće sve puno bolje nego se sto mislis
Samo 6 vrtića je legalno registrovano, ostali su registrovani kao igraonice. Meni to ne smeta. Bitna mi je higijena, briga oko djeteta i brojčano stanje djece u vrtiću/igraoni.
Ljudi! Koji vrtic na Grbavici ili negdje u okolini? Ovdje se spominjalo to na Vracama (ne bih da se pentram) i Nur za koji sam vidjela sve pohvale i sve je super ali meni ne odgovara vjeronauka tako da ono otpada... Je li ima neki takav vrtic u Sarajevu ali da nema vjeronauke?
Ljudi! Koji vrtic na Grbavici ili negdje u okolini? Ovdje se spominjalo to na Vracama (ne bih da se pentram) i Nur za koji sam vidjela sve pohvale i sve je super ali meni ne odgovara vjeronauka tako da ono otpada... Je li ima neki takav vrtic u Sarajevu ali da nema vjeronauke?
Ima vrtic Suncokret u Splitskoj ulici, ne znam kakav je
Zvala sam ovaj Pony, malo se raspitivala. Preskupo je. mjesec dana je 320 km, sat vremena je 5 km ako zelis povremeno ostaviti dijete, ali ce dijete imati isti tretman kao i sva djeca u vrticu, zavisno u koje vrijeme je dijete tu. Npr. ako je rucak i dijete koje je doslo na sat-dva ce rucati s njima... Meni je preskupo ovo kao trajno rjesenje
Moj bebo od 1. decembra ide u Svetu obitelj i ja prezadovoljna. Bili smo na listi cekanja četiri mjeseca, cijena je 250 km za cjelodnevni boravak /rade od 7 do 17/
Ima vrtic Suncokret u Splitskoj ulici, ne znam kakav je
Malisa 23@ Posto sam nova na forumu a tema me jako zanima, posebno vrtic o kojem si pisala, da li mi molim te, mozes reci koliko ti je staro dijete? Deckic ili curica? Ja planiram svog malog upisati u taj isti (puni dvije godine u feb.) ali nisam sigurna. Dosta su skuplji od svih ostalih privatnih, a jos uvijek su na "crnoj" listi, jer dozvolu, odnosno rjesenje iz m. jos cekaju :-( I interesuje me jelovnik. Izgleda super, no je li zaista tako? Jesi li ti primjetila da li se doista drze onoga sto pise ili podlijezu jednostavnijoj varijanti (pastete i hrenovke) kao vecina ostalih? Unaprijed zahvalna. Takodjer, novi smo ne samo na forumu, vec u svemu ovome. Ne znamo sta se gdje nudi, ali znamo sta zelimo, odnosno ne zelimo :) Hvala.
< Poruku je uredio maja78 RR -- 26.1.2011 18:15:46 >
Malisa 23@ Posto sam nova na forumu a tema me jako zanima, posebno vrtic o kojem si pisala, da li mi molim te, mozes reci koliko ti je staro dijete? Deckic ili curica? Ja planiram svog malog upisati u taj isti (puni dvije godine u feb.) ali nisam sigurna. Dosta su skuplji od svih ostalih privatnih, a jos uvijek su na "crnoj" listi, jer dozvolu, odnosno rjesenje iz m. jos cekaju :-( I interesuje me jelovnik. Izgleda super, no je li zaista tako? Jesi li ti primjetila da li se doista drze onoga sto pise ili podlijezu jednostavnijoj varijanti (pastete i hrenovke) kao vecina ostalih? Unaprijed zahvalna. Takodjer, novi smo ne samo na forumu, vec u svemu ovome. Ne znamo sta se gdje nudi, ali znamo sta zelimo, odnosno ne zelimo :) Hvala.
Sve sam vam poslala u privatnoj poruci a ja sam jos uvijek vrlo zadovoljna i vise od toga...svega se drze i sve ide po onom kaku su mi rekli kada sam dijete i upisala...