aazra -> RE: hranilica (8.8.2009 22:16:07)
|
I moj maleni je propuzao prije sest mjeseci, a do sada je usavrsio tu "vjestinu" kao i ustajanje drzeci se uza sve zivo ukljucujuci komodu, stol..i svoje dijete ne mogu ostaviti bukvalno ni minutu samog na podu ako ja nisam tu. A u hranilici nakon sto jede, cesto kao sto sam rekla i zaspe ili se igra ili gleda tv... Tada iskoristim da nesto obavim (i to moram ponekad) pa mu stavim te kajseve - za svaki slucaj[sm=smiley1.gif] Dadada, sto nas nisi poslusala[sm=jezicek.gif], ali nema veze bitno je da je hranilica kvalitetna i stabilna, da je navlaka periva - vjeruj mi to puno znaci[sm=smiley1.gif], i da moze djetetu koristiti jedno izvjesno vrijeme dok ne krene jesti sa ostalim ukucanima[sm=smiley1.gif] Vjerovatno bi i ja kupila neki pristupacniji model ali ovo sam dobila na poklon iskoristila sam kada su me rodjaci pitali sta mi treba - i rekla sam hranilica[sm=smiley1.gif] Iako su oni kontali da mi uzmu neka ekstra kolica, ili As ja sam prezadovoljna sto sam izabrala upravo hranilicu[sm=smiley20.gif] jer bi i nama ova sigurno bila preskupa.
|
|
|
|