Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Nasa ajla86 je rodila svoju princezu 27.6.2014 14:07:32
sunce27
Nasa ajla86 jutros je rodila na CR svoju drugu princezu, sve najljepse ponosnim roditeljima i seki zelim, bebari dug i sretan zivot a mami sto brzi oporavak
RE: Nasa ajla86 je rodila svoju princezu 27.6.2014 14:10:40
Bambi09
MasAllah Cestitke mamici na rodjenju kcerkice. Brz oporavak i sto prije da uziva sa bebarom. Djevojcici zelim dobrodoslicu na ovaj svijet, da bude zdrava i ziva puno godina zajedno sa svojim roditeljima i sekom. A seki posebne cestitke na rodjenju male sekice, da se vole i paze i maze cijelog zivota, da budu najbolje drugarice.
RE: Nasa ajla86 je rodila svoju princezu 27.6.2014 14:16:51
ziki
Ceatitam, neka je ziva i zdrava
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......