Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Mene kad god pita šta to čitam , ja kažem o bebama . Kaže on pa zar nije dosta više beba . On jadničak misli da je rr samo o bebama. Al dobro je dok to misli.
ali stvarno pa da imamo Bred Pitta pored sebe nakon izvijesnog vremena bi dosadio i covijek bi zelio malo promijenuti...ali sve je dobro dok ih u mislima mijenjamo zaista nebi NIKAD nista vise ali bilo bi dobro baj majo..romantike
Mene kad god pita šta to čitam , ja kažem o bebama . Kaže on pa zar nije dosta više beba . On jadničak misli da je rr samo o bebama. Al dobro je dok to misli.
ti si meni kraljica!!!
Pa iskren čovjek šta ćeš . Moj vala nikad nije bio romantičan, i dok smo se zabavljali znao mi je kupiti cvijeće i samo mi ga "tuhne" u ruke, kad odemo na večeru on jede ribu sa kilom bjelog luka i šta ćeš ti poslije toga... , ne možeš disati kraj njega , a kamoli šta drugo. Eto ti romantike, a ja sva u tom fazonu, te šminka, te haljinica, sva se upečim i kad on naruči tu marinadu sa lukčinom dođe mi da ga ubijem.
E pa samo da znate meni moj nije nikad kupio cvijece!!!!Par puta sam mu radi toga prigovarala al džaba ! A kad me pita sta citam, reko gledam slicice na Smokvi , a ja na RR
< Poruku je uredio nikita -- 21.2.2009 22:29:00 >
ali stvarno pa da imamo Bred Pitta pored sebe nakon izvijesnog vremena bi dosadio i covijek bi zelio malo promijenuti...ali sve je dobro dok ih u mislima mijenjamo zaista nebi NIKAD nista vise ali bilo bi dobro baj majo..romantike
šta li se tek mota muževima po glavi...cccc...još oni napolju uglavnom provode više vremena nego žene...eee pa dođe kući i gleda u tebe a vidi Angelinu Jolie
Eto ti romantike, a ja sva u tom fazonu, te šminka, te haljinica, sva se upečim i kad on naruči tu marinadu sa lukčinom dođe mi da ga ubijem.
Jao oplakah... E vidis- ovo ko da je MM pisao...jednom, poslije "romanticne" vecere i mojih lignji sa bijelim lukom...tri dana je bjezo od mene i samo otvaro prozor ...Sta cu kad volim lignje...rekoh - pa nemoj me vise u konobe vodit...ne mogu da odolim...
Znaš šta draga Višnja,ja ne opravdavam prevaru ni sa jedne strane,ali nekako ono 'do kraja života,dok nas smrt ne rastavi' mi nekako zvuči nestvarno i neistinito.....što ti kažeš tamo kad uploviš u taj dugi vremenski staž,i kad više znate kako dižete a kamoli sve ostalo...i ma koliko brak fercero dobro(nazovimo ga boljim i uspješnim brakom)ali kad naidje neko i spletom okolnosti ostavi na tebe dobar utisak,nešto ti kaže što te navede na razmišljanja,ili još gore izazove onu jezu...uh evo ja prva kažem da nije lako ostati hladne glave(i muž i žena),ma kako to zvučalo,ja mislim da treba biti iskren prema sebi i realan......ali to ne opravdavam(prevaru) ni iz jednog razloga....evo ja prva,često mi padne na pamet,djevojački život,što reče almai,neko ono flertovanje i ona jeza(grešna sam znam)....još ako ti se desi neko da sa njim to možeš ponovo,uh treba naći način i ostat normalan i ne napravit glupost......zato ja preporučujem to tuširanje hladnom vodom mada ja poznavajuć sebe,jaka sam na riječima i tom maštanju(odnosno flertovanju) a slaba na djelima(hvala Bogu što je dosad tako)a nadam se i od sad
Joj i Andrija mmmmmmm
Sto je vama bilo veselo sinoc . Andji,andji teme su ti za 10. Sto se tice date teme,normalno da volim pogledati lijepog muskarca i normalno da mi godi kompliment nekog drugog osim MM .Pa u braku sam,nisam umrla. Ali to ostane samo u glavi,i brzo ispari(to je dijete zasluzno) .
Ako cemo o filmovima i glumcima ja se svaki put zaljubim u drugog A imam ja svog omiljenog glumca i mislim Bogami svasta o njemu.
Joj carica si,baš me nasmija....Tako vam je i kod mene,s tim što ja volim i par pjevača a mm zna koji su a što se tiče ovako naše svakodnevnice ama baš niko mi nije zapeo za oko da ja mislim o njemu....Nekako se ne mogu zamisliti ni s kim osim sa suprugom jesam li ja normalna ili je to navika ili možda ljubav ko će znati.....A jest mi se to dešavalo prije braka,,,,uh stalno...BRAVO za temu
kad god kazem muzu sto je ovaj zgodan njegov komentar je odma PEDER za njega svaki zgodni muskarac je peder pogotovo ako ja kazem da je dobar... tako i za glumca george clooney .. kad vidi njega na tv odma kaze evo onog starca sto te pali heheheh
Ljubav je vjecna,ali se objekti mijenjaju.Meni je ako cemo iskreno sve to normalno i vise me apsolutno nista nemoze iznenaditi.Ne vjerujem u pricu o vjecnoj strasti,jer to apsolutno nije moguce.Cesto se zapitam da li je mozda monogamija ljudskom covjecanstvu nametnuta,i da li mi sa pricom o vjecnoj ljubavi varamo sebe ili partnera???Smatram da nakon niza godina provedenih u braku ostaje neka vrsta ljubavi,prijateljstva,povezanosti,ali da je to ona ista ljubav sa pocetka veze MAAA NEMA SANSE..A sada me razapnite i pricajte mi pricu kako volite svoje muzeve podjednako kao i prvog dana...