Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Pitao Mujo Sulju sta je bitnije da je dobar tehnicar ili da ima veliki? Kaze Suljo: pa da sam dobar tehnicar. Mujo: Suljo jarane, jel to i kod tebe mali? Druga verzija: pita Mujo Sulju isto pitanje, a ovaj odgovori: PA da mi je veliki! Mujo: Suljo jarane, jel to i kod tebe mali? Zakljucak: uvijek je bitna velicina
Iskreno, meni problem pravi veličina, ja preuska a mm hmm haha, obdaren tako da kažem. Prvu godinu braka provela sa oblogama (hahahaha sorry na detaljima) taman se navikla i prilagodila on otišao, pa neredovan odnos i sad opet isti problemi.
Tehnika je također važna, nije isto iskustvo sa jednim "alatom" imati odnos na različite načine, drugačije je u potpunosti.
Kombinacija svega je ključna.
Iskreno, meni problem pravi veličina, ja preuska a mm hmm haha, obdaren tako da kažem. Prvu godinu braka provela sa oblogama (hahahaha sorry na detaljima) taman se navikla i prilagodila on otišao, pa neredovan odnos i sad opet isti problemi.
i ja mećem obloge al ne zbog razloga kojeg ti navodiš
i ja mećem obloge al ne zbog razloga kojeg ti navodiš
haha vesela, vesela... A po meni je bitna i veličina i tehnika. Kad kažem veličina, mislim i na dužinu i obim ali ne u smislu da treba biti extra size, već taman onoliko koliko je dovoljno da popuni moju prazninu a kad kažem tehnika, tu takođe mislim da se slažemo o ukusima šta volimo, a šta ne, počevši od poza pa nadalje...