M kao Mama -> RE: uznemiravanje telefonom (13.6.2014 11:43:12)
|
IZVORNA PORUKA: ziki IZVORNA PORUKA: mama_alma ja sam nedavno imala situaciju da mi lik puhće, i to je trajalo dan, i ja nazovem Telecom kaže zapišite zadnja tri poziva misleći na vrijeme i nazovite, ja nazovem kaže pa ne može to tako morate doći u najbližu poslovnicu i prijaviti i ja tu poludim, kažem hoću doći ću, ali da raskime ugovor sa vama, jer ste 0 od operatera, i spustim slušalicu, nakon toga više nije pilo puhkanja, jer oni imaju pravo da nazovu na taj broj i kažu imamo prijavu da uznemiravate našeg korisnika, i u većini slučajeva druga strana se ušuti, međutim ako se nastavi, onda se mora otići u nadležnu PU i prijaviti da bi onda ovi iz telekoma mogli da reaguju službeno, a i policija ako su neke prijetnje ozbiljnije prije 5,5 godina slicno, samo je kod mene strajalo mjesecima, nema ga pa se opet javi i tako dok na kraju nije reko da mi je kidnapovao sestru. Zvao je tacno u vrijeme kad se ona vraca kuci. BH telekom nista, nikakve reakcije[sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif] molim, daj ne mogu sebi da dođem, pa šta bi na kraju
|
|
|
|