Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Pingpong rodila ZDRAVU curicu 18.2.2009 15:11:49
MELLI
Ja sam presretna,a mogu samo da pretpostavim kolika je tvoja sreća. Čestitam!!! Dugo smo čekali da nam javiš ishod. Drago mi je što se sve ovako dobro završilo. Ljubi tog malog anđela i uživaj u majčinstvu.
RE: Pingpong rodila ZDRAVU curicu 18.2.2009 18:41:43
enna
Iskrene cestitke i od nas evo nekako sam se bas raznjezila pa su mi i suze potekle jer znam kako je kada ti postave pogresnu dijagnozu i kada kazu da nije ali opet nekako ne vjerujes dok ne vidis svoje cedo.Sada mi uzivajte u svim tim lijepim trenucima princezici zelim dugggggg zivot a mami naravno brz oporavak pusica vam!!!
RE: Pingpong rodila ZDRAVU curicu 18.2.2009 20:55:43
jasmina_mm
IZVORNA PORUKA: MELLI
Ja sam presretna,a mogu samo da pretpostavim kolika je tvoja sreća. Čestitam!!! Dugo smo čekali da nam javiš ishod. Drago mi je što se sve ovako dobro završilo. Ljubi tog malog anđela i uživaj u majčinstvu.
potpisujem i da znas da si me pravo obradovala zaista divne vijesti cestitke i od mene
RE: Pingpong rodila ZDRAVU curicu 18.2.2009 21:17:34
mukica
Cestitam od sveg srca, punoooooo,punoooo godina da provedete sa svojom princezicom.Neka vam je ziva i zdrava,neznam ni sta bi napisala koliko sam se obradovala ovoj vjesti.