Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
i ja bih na listu nasa mrvica treba da nam se rodi, ako Bog da, 03.12.2015
Znam da n ije tema za cestitanje,pa se unaprijed ispricavam administratorima,ali ne rade mi pp na mobu a morala sam nasoj dtagoj JJ cestitati na trudnoci,tako mi je drago zbog tebe zelim ti ugodnu i mirnu trudnocu i zivu i zdravu bebicu...♡
13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))
i ja bih na listu nasa mrvica treba da nam se rodi, ako Bog da, 03.12.2015
Znam da n ije tema za cestitanje,pa se unaprijed ispricavam administratorima,ali ne rade mi pp na mobu a morala sam nasoj dtagoj JJ cestitati na trudnoci,tako mi je drago zbog tebe zelim ti ugodnu i mirnu trudnocu i zivu i zdravu bebicu...♡
marincii mila, hvala ti draga puno nije malo cekati 3 godine,al zato sada uzivamo u svakoj sekundi trudnoce, ja mislila kako me duuugo nije bilo na rr da su me svi zaboravili, al eto nisu bas svi eto mene i tamo u cekaonu da se druzimo opet kao prije ziel draga hvala za link eto me i tamo