mišur -> RE: Prosjecan dan beba od 6-12 mjeseci (20.2.2009 21:53:00)
|
Elma, ti baš ne možeš ni malo odmoriti.. Ja nekad ugrabim kad Luka popodne spava, pa i ja s njim malo legnem, i jedva dočekam taj dio dana... Kod tebe nema predaha[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Već sam negdje pisala da se divim tebi i Suzani kako sve uspijevate sa dvoje dijece istovremeno-od hranjenja, presvlačenja, spavanja, igranja...Ne mogu to ni zamisliti, jer mi je teško i sa jednim, pa mi izgleda prosto nemoguće da to neko uspijeva sa dva djeteta, i to sama... Luka ustaje oko 7.30, presvučemo se, poigramo malo i onda slijedi doručak. nakon toga se poigra još pola sata, sat i ide spavanjac od nekih sat vremena...Kako kada, nekad duže, nekada kraće... Opet ga hranim, i nakon tog obroka obično izađemo vani, makar ispred zgrade.. Onda se igra, ja spremam ručak, i poslije ručka, opet ide spavati... Naveče ide spavati oko 20.30-21h... On se uglavnom igra po cijeloj kući..Sad je u toj fazi hodanja, i naprednog puzanja, diranja i otvaranja bukvalno svega, pa ga stalno ganjam po kući i tražim gdje je otišao... Voli se igrati u svom krevetiću, i hoće ponekad još uvijek u vrtić...
|
|
|
|