Hanady RR -> RE: Oprema za kolica (20.4.2010 21:16:20)
|
Prenos postova sa teme: ''zaštita od kiše ne kolicima'' IZVORNA PORUKA: Adana zna li mozda neko gdje se ima kupiti i da li ima za sve marke kolica ili ne? i da li je prakticna onoliko koliko izgleda? i ona kao navlaka za kolica, preko nogica, kada je hladno. koristite li je, i ako ne dodje na kolicima ima li je negdje kupiti ili ste djete stavljali u vrecu za spavanje. jeste da ima jos vremena do kisa i zime ali ja rekoh da se na vrijeme raspitam. pusa IZVORNA PORUKA: Emina* Ej mila, ja mislim da taj dio za zimu ima da se kupi u Turbo Limacu... A zastita od kise uglavnom dodje u sklopu svakih kolica, i jako je prakticna, jer osim kad je kisa, navuce se i u slucaju vjetra pa bebi ne ide prasina u oci.... IZVORNA PORUKA: Suncica* Mi smo kupili cam-ova kolica sa kojima je dosao i prekrivac koji se namontira na kolica, a i zastitnik od kise.. Mada kolica nismo koristili nesto dugo, jer Lorena nije htela da se vozi u njima.. IZVORNA PORUKA: stella kao sto eminica rece imas u turbo limacu odvojeno kupiti i navlaku za zimu i za kisu IZVORNA PORUKA: Adana Nazalost ne dodje sa svim kolicima...mozda sa onim malo skupljim. Zvala sam TL imaju samo za Graco i jos jednu marku kolica tu zastitu od kise... A to za zimu ne mogu se sada sjetiti sta mi rekose... Hvala na odgovoru IZVORNA PORUKA: suncan_dan ovde u nj. ima u dm da se kupi univerzalni, znam da dolje u dm ima dosta isti stvari, al neznam dali ima i dolje ta folija ili kako se tome kaze....mozes pogledat. IZVORNA PORUKA: kana Dobila sam na poklon zastitu od kise koja je dosla uz kolica(rimini,tri tocka).Kupljena su u fabrici u njemackoj i mislim da je taj prekrivac oko 15€ tamo,al nisam 100% sigurna,koo kad nije red pitati IZVORNA PORUKA: mama alma RR ima u turbo limaču mislim da je oko 40 Km, a u dm nisam skužila, mada to nama više ne treba, IZVORNA PORUKA: Emina* Ja bila danas u TL, ma nema sta nema na snizenju... Ima ta zastita za kisu za Graco kolica, ne znam koja je cijena, a ima i za Bubu kolica, mada ja mislim da je to neka vrsta univerzalne navlake (jer i u njihovom katalogu pise da je univerzalna), jer se ionako samo prebaci preko kolica.. ima za kisobran kolica i kosta oko 1' KM, a za duboka kolica oko 18 KM.... IZVORNA PORUKA: suncan_dan u njemackoj kosta u dm negdije oko 5€ mozda dolje 10-15KM, ako ima.
|
|
|
|