Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: POMOĆ ZA DJECU poplavljenih područja 20.5.2014 12:11:17
M kao Mama
skvo moji su otišli u našu bazu gore kod brčkog koja je u totalnom haosu, prošli su preko tuzle vjerujem, ako do sada nisi dobil ainfo, javim ti
ja sad dođoh iz koševa bila sa L na kontroli poludila sam sat i višđe sam čekala iako smo bile naručene,
nego, tužna vijest ovi iz općine ne daju hranu, jer kao izmještaju građane iz dva naselja, jer su klizišta saman krenula, tako da eto boje se da im ne usfali, ali kaže mi drugarica, alma jedino špta ja mogu uraditi je da narod koji zove i pita, uputim na ove dvije adrese, i baš sam grrrrrrrrr
RE: POMOĆ ZA DJECU poplavljenih područja 20.5.2014 12:15:52
Hanady RR
alma istina je evakuacija je na području vogošće krenula noćas i jutros druga lokacija, nažalost ne miruje zemleja :( a očekuju se kiše... hB ima dobrih pa ide hrana u vioše frontova... sada se treba apelirati da se hrana nosi u CZ... jedna pašteta jedna pašteta pomoć je... nadalje kreč u peniju košta vreća 3,5 Km...jedna vreća da se pošalje za dezinfekciju živim krečom golemo je...
Kod mene mm sutra ide negdje na teren dobrovoljno da pomaže... javilo se njih 8 iz firme... ja se nadam i sve durge firme državne i rpivatne u tom smjeru mobiliziraju dobovoljce... jer što više njih to bolje...
RE: POMOĆ ZA DJECU poplavljenih područja 20.5.2014 12:20:22
M kao Mama
joj, znam evo l. je sa mnom, za sutra ne znam za školu šta i kako, jer ti Uglješici ako je to ono klizište što ja gledam sa svog prozora to je odmah iznad zdrade WOga i škole
RE: POMOĆ ZA DJECU poplavljenih područja 20.5.2014 12:38:11
Blue rose RR
Alma, jel misliš na ono brdo gdje je CZ postavila one najlone za vikend? Užas, sjetili su se da je i to brdo popucalo, a gore na vrhu nazvrcalo se kuća sa urednim građevinskim dozvolama.
RE: POMOĆ ZA DJECU poplavljenih područja 20.5.2014 13:42:22
M kao Mama
IZVORNA PORUKA: Blue rose RR
Alma, jel misliš na ono brdo gdje je CZ postavila one najlone za vikend? Užas, sjetili su se da je i to brdo popucalo, a gore na vrhu nazvrcalo se kuća sa urednim građevinskim dozvolama.
da, evo zovem općinu ali niko mi se ne javlja, da vidim ako evakuišu i tu da dijete ne šaljem u školu i produženi,
RE: POMOĆ ZA DJECU poplavljenih područja 20.5.2014 13:47:15
M kao Mama
IZVORNA PORUKA: mama_alma
da, evo zovem općinu ali niko mi se ne javlja, da vidim ako evakuišu i tu da dijete ne šaljem u školu i produženi,
sad zvala krizni štab kaže jeste to se evakuiše, nazovem školu, kaže sekretarica prvi put čuje za to, ja kažem, fino sad sam zvala rečeno mi je da su svi evakuisani, iz te regije, molim vas vidite šta i kako ja nisam sigurna da ću dijete poslati sutra u školu
RE: POMOĆ ZA DJECU poplavljenih područja 20.5.2014 13:49:58
M kao Mama
i opet zvah općinu, kažu jeste to je to, gdje su najloni, ali eto nije ko biva škola ugrožena, kao drže pod kontrolom, BL hajd budi pametan pa skontaj šta i kako
RE: POMOĆ ZA DJECU poplavljenih područja 20.5.2014 14:09:59
Blue rose RR
Ja koliko znam taj dio nije iznad škole, već je više prema onom mostu gdje je srednja škola, odnosno gdje su one bijele zgrade. Znači taj dio je nasuprot našeg stana, tako da stvarno ako bi se nešto i desilo, ne daj Bože škola niije ugrožena.
A za evakuaciju, ne znam, vjerovatno su se rascjepi povećali:((
RE: POMOĆ ZA DJECU poplavljenih područja 20.5.2014 14:15:27
M kao Mama
Ja koliko znam taj dio nije iznad škole, već je više prema onom mostu gdje je srednja škola, odnosno gdje su one bijele zgrade. Znači taj dio je nasuprot našeg stana, tako da stvarno ako bi se nešto i desilo, ne daj Bože škola niije ugrožena.
A za evakuaciju, ne znam, vjerovatno su se rascjepi povećali:((
vidi znači, ja na najlone tačno gledam iz svog stana, eno ima na fb slika, od subote, između mene i najlona, odnosno tog brda je wog centar, do njega tik škola i sšc, helem ima između ako gledamo u ravnici potok, ali ja samo ses jetim ovih dana slika klizišta i kako se sve ruši, i nije mi dobro
RE: POMOĆ ZA DJECU poplavljenih područja 20.5.2014 20:24:55
mama2009
IZVORNA PORUKA: mama_alma
mama 2009 ja sam bila na bolovanju pet dana prošlu heftu, vjeruj evo vazdan cupkam i skupljam snage da pitam da mi od godišnjeg daju četvrtak da idem sa tobom, al ne smijem ako mi vjeruješ, jer sam jutros za dobro jutro dobila jezikove juhice na račun ove situacije, sutra trebam sa L da joj radim nalaze hormona, naručena neznam kako ću saopćiti da ću zakasniti sat, dva, ali zato subota, nedjelja, ako se bude gdje trebalo ići tu sam računaj na mene,
šta mislite svi koji su trebali na regionalno, a i nisu, da se sada organizujemo pa da skupimo opet nešto hrane i higene
RE: POMOĆ ZA DJECU poplavljenih područja 20.5.2014 20:42:40
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: mama2009
ja sam se cula sa Kokom sve smo se dogovorile, ako Bogda u petak se i vidimo
ja bih išla sa tobom u petak... mogla bih za teren uzeti nije mi frka...al mi i F bolesna a i mm je na terenu do sutra van sa tako da ne možemo oboje zbog djece ... ako se on vrati do četvrtka navečer ja ću ti se javiti
RE: POMOĆ ZA DJECU poplavljenih područja 20.5.2014 22:04:13
Full Moon
Drage moje, nazalost nisam bila od petka u BiH, kazem nazalost jer nisam ucestvovala u akcijama, ali tu sam, recite sta je sad najneophodnije, hrana, odjeca, lijekovi???Citam da djeca salju svoje igracke i porukiice neznanim drugovima, pa ako ima mjesta mozda i za neku igrackicu da posaljemo, plisanu ili tako nesto...
RE: POMOĆ ZA DJECU poplavljenih područja 20.5.2014 22:09:29
mama2009
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
IZVORNA PORUKA: mama2009
ja sam se cula sa Kokom sve smo se dogovorile, ako Bogda u petak se i vidimo
ja bih išla sa tobom u petak... mogla bih za teren uzeti nije mi frka...al mi i F bolesna a i mm je na terenu do sutra van sa tako da ne možemo oboje zbog djece ... ako se on vrati do četvrtka navečer ja ću ti se javiti
hej ne sekiraj se cuvaj pilice, ja sam skontala do zenice i bolnice cu sama dogovorit cu se sa curama iz zenice da odnesemo porodilji sto bude za nju
a onda sam molila brata da ide samnom u zavidovice
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
Pomozite dati musko ime... Doraa
Za koji dan trebam roditi a nemam ime:( Pomozite treba mi neko lijepo ili staro ili moderno muslimansko samo da nije prečesto. Dajte svi po nekoliko prijedloga mooolim vas
Imam prijedlog: (navedi u komentaru) (76%)
Nemam prijedlog (24%)
Broj svih glasova: 162
Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!