Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Kada ste saznale spol djeteta 11.4.2014 15:27:34
desertrose
ja sam zadnji put bila u 16 sedmici ,dr. je rekao da je jos rano da se vidi spol,ali po svemu sudeci da je djecak,pa vidjecemo...inace sestra mi ima 3 curice i navikla sam na curice,a dolazak djecaka bi bio bas bum za mene i moje roditelje,inace muzevi cesto navijaju za djecake.mada meni svejedno,samo neka je zivo i zdravo
RE: Kada ste saznale spol djeteta 13.4.2014 0:39:27
lejan
Ja saznala u 12-toj sedmici na fetalnom skriningu, a moja doktorica je prvi put u 16-toj vidjela i rekla da je vjerovatno a onda opet u 20-toj da je definitivno djevojcica, iako sam imala osjecaj i bila sigurna da je mala princeza i prije nego su mi potvrdili
RE: Kada ste saznale spol djeteta 28.6.2014 14:28:10
MamaMaa
Ja sam saznala sa 19+3... Kaže dr. "Ja koliko vidim, ovo je curica". Ufff, niko sretniji od mene, cijelog tog dana sam bila sa osmijehom od uha do uha, čak sam i ulicom hodala takva.
RE: Kada ste saznale spol djeteta 29.6.2014 9:03:19
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: MamaMaa
Ja sam saznala sa 19+3... Kaže dr. "Ja koliko vidim, ovo je curica". Ufff, niko sretniji od mene, cijelog tog dana sam bila sa osmijehom od uha do uha, čak sam i ulicom hodala takva.
RE: Kada ste saznale spol djeteta 29.6.2014 10:47:26
stoic
u prvoj trudnoci su sarali, grijesili, na kraju nisam ni htjela znati spol od tih silnih razlicitih informacija, a u ovoj trudnoci je svima jasno od samog pocetka :)
RE: Kada ste saznale spol djeteta 14.7.2014 13:30:42
BebeLina
Još u 14. sedmici mi je doktor rekao da je dječak. Nije potvrdio, tako da još uvijek ne znamo. Sad smo 22. sedmica i imamo strucnog doktora sa malo slabijim UZV aparatom, tako da ne znamo šta nosim :) Nakon svega što smo prošli to nam nije ni bitno :)
RE: Kada ste saznale spol djeteta 31.10.2016 22:21:45
Bebica11
Prva bebica 18 nedjelja Drugi beban 16 nedjelja Treća bebica 12 nedjelja dr je rekla da misli da je cura sto je i kasnije potvrdila pa sad cekamo porod a mama je sve roze pokupovala