Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Antigona, navijamo za tebe da održiš tempo cijeli mjesec . A što se tiče pregleda kod Divanovića, odgodila sam ga za 07.03. jer moram iskoristiti terapiju za bakterijsku upalu, pa da ne idem dva puta.... ne mogu stalno visiti u ordinacijama...
Hvala vam drage moje, biće sve ok(iskreno se nadam). Malo sam popustila s nervozama jer sam vidjela da beba neće da dođe kad ja to hoću. Biće kad bude suđeno, a ja jedva čekam taj dan... Sretno i vama, adam se da ćemo vrlo brzo sve ugledati na testu. Pusa
I da vas obavijestim meni su u biljnoj apoteci rekli da ne pravim mješavine ovih čajeva već da svaki pijem posebno. Kako onda u danu podijeliti sve to i u kojim količinama. Ja vrkutu pijem ujutro i uveče a macu jednu šolju poslije podne do ovulacije. E sada ja bi ako se to može u toku i poslije ovulacije kada prestanem sa macom ubacila zdravac jel se to može??? Evo malo dug post ali please obratite pažnju jer mi treba odgovor na ova pitanja!! HVALA
Draga Antigona koliko znam macina trava se pije do ovulacije, a zdravac može cijelo vrijeme. Imaš detaljno objašnjeno na temi Macina trava. Sretno s pijenjem
Budućamama, tražila sam i na toj temi ali nema ništa za zdravac mislim na upute za korištenje. Znam samo da je Ismihana negdje napisala da se ne pije više od jedne šolje na dan ali ne i u kom periodu!
Cervical mucus as a symptom of being pregnant When you are actively trying to get pregnant, you start to look for symptoms of pregnancy even before you get your positive pregnancy test.
For women who are familiar with their bodies and understand the importance of cervical mucus in getting pregnant, a logical jump would be to look for changes in the cervical mucos in respect to being pregnant.
Unfortunately, there are no hard fast rules where this is concerned. Some women do notice changes, but it is usually based on changes observed in previous pregnancies.
Normally, when pregnant, the cervical mucus is thick and tacky, with no stretchability, very similar to non fertile times in your cycle.
Drage moje, ne mogu da se sjetim ali znam da je neko pitao šta se dešava sa sluzi kad zatrudniš. Evo informacija. Znate mene-Proka pronalazač