lelma -> Jaaaako loš nalaz (27.4.2014 19:30:30)
|
Poštovani, molim Vas da mi dadnete savjet po pitanju sljedećeg problema: Radila sam nalaz urina koji je sljedeći: boja:žuta,izgled:zamućen,specificna tež:1.020, nitriti:neg, pH:7.0, prozeini, glukoza,ketoni i bilirubin:negativni, urobilinogen:normalan, leukociti:+++, krv:negt Sediment: masa leukocita, sluz. Urea, kreatinin uredni, urinokultura uredna. Krvna slika uredna, CRP je negativan, sedimentacija normalna. Ispila sam Ciprobay, ali nalazi su ostali isti (alergična sam na pencilin i cefaleksin). Od simptoma imam stalnu nadutost, probadanje na desnoj strani u predjelu jajnika i mokracnih kanala, te ponekad bol u krstima. također, ponekad me probodu bubrezi. Ustajem u toku noći jednom i često mokrim, bez bolova. Nemam groznicu, ali mi je često hladno. Bila sam i kod ginekologa i sve je uredu. UZ abdomena sam radila prije pola godine i sve je u redu. Prošle godine imala sam sličnih problema: Prošle godine mi je dat Ciprobay, a nakon njega Nurofloksacin-ako sam se dobro sjetila, te vaginalete koje mi je ginekolog propisao zbog manje upale (papa test je uredan). Urin mi je bio nakon toga uredan. Koje nalaze mi preporučujete? O čemu je ovdje riječ, jer antibiotici ne djeluju? LUUUUDDDDIIIIMMMM.Iskustva molim
|
|
|
|