Targus -> RE: Kamenac u pegli (18.1.2013 11:41:13)
|
IZVORNA PORUKA: salmy IZVORNA PORUKA: Targus IZVORNA PORUKA: Amelaa RR Zene ...imam problem s peglom...mm pokusao da pegla i naravno okrenuo na najvecu tem. za komad odjece za koju je trebala duplo manja temp. i sad je pegla crna ..kako ocistiti**??????? Ja imam isti problem, pegla sa keramickim dnom..probala sam sa soli, zagrijes peglu do maksimuma , protrljas sa soli i prepeglas preko stare krpe, peskira stagod..dosta je spalo, al nije sve..sirce ne ide, gornja strana spuzve ne moze jer bi izgrebala..ako ko ima bolje rjesenje bila bih zahvalna :) isti sam problem imala ...probala sve i svasta na hladnu peglu Maloprije sam uzela i polako...zagrijala peglu koliko mogu drzati krpicu na njoj...naprskala uno(onaj tisalov proizvod) ala dax...spuzvicu okrenula grubu stranu i trljala..dodavala malo vima i sve spalo..... eno je sija se samo tako....a bas je bila [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Super, bas ti hvala! Ja sam sve pokusala, na kraju sam se pomirila da nece bit cista..probam ovo obavezno [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|