Chuchi -> RE: Debljina i zatrudnjivanje (30.4.2009 1:34:56)
|
IZVORNA PORUKA: bubuli ja nepovracam nikako,al mucnine su stalno...eto kad mi u snu muka dodje... sto kazes neki cudan ukus u sutima bas gadno...uzmem bombonice ili zvaku al opet nesto kiselo bljutavo neznam... odbacila sam sve,kafu,cigare,gazirano...pijem vodu,sto obicnu sto mineralnu nekad,i voce cijedim u sokovniku,nepijem kupovne sokove-to je secer sami... zasad uzimam suhu hranu manje mi je muka od toga al onda je ceremonija otici u wc svi me tjese da sa 3-4 mjeseca to prodje...pa jedva cekam,jer nisam tip koji mrljavi po kuci i pekmezi se al sad bas nisam nizasta... hvala ti na svemu i ja tebi zelim sve naj naj Ja sam se zbog ovakvih stvari udebljala u trudnoci 26kg... cjelodnevne mucnine, od kojih nisam navecer mogla zaspati, prestala pusiti 7 dana nakon sto sam zatrudnila, prestala piti kafu, gazirano, sve isto kao kod tebe, ali stalno sam nesto grickala da ublazim mucnine, jer sam imala osjecaj da sam stalno gladna, i da cu pasti u nesvijest od gladi... a ustvari nisam mogla disati koliko mi je stomak bio pun... i onda nisam mogla ici u wc... pa sam pila cajeve i biljne tablete za regulaciju stolice kad sam napunila 3mj sve to otislo ko rukom odneseno... al ostao apetit [sm=smiley13.gif]
|
|
|
|