rose -> RE: Trazim posao (15.2.2012 9:10:22)
|
IZVORNA PORUKA: dubravka01 Na ovo sam mislila: Na osnovu ukazanih potreba FACE Agency Sarajevo, raspisuje Konkurs za radna mjesta: 1. Account director 1 izvršilac 2. Account assistant 3 izvršioca 3. Dizajner 3 izvršioca 4. 2D / 3D Visual video artist 2 izvršioca 5. Copy - writer 2 izvršioca 6. Media planer 3 izvršioca Osim Zakonom predviđenih, kandidati su obavezni ispunjavati i sljedeće uslove: - Minimalno dvije (2) godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima - Neophodno poznavanje softwarea potrebnog za rad na mjestu na koje se konkuriše - Odlično poznavanje engleskog jezika - Spremost za timski rad Prijave, CV (sa obaveznom fotografijom), preporuke (nije obavezno), portfolio (poželjno) slati na e-mail: posaofaceagency@facetv.ba Konkurs je otvoren do popune radnih mjesta. No manje više nebitno, šaljem pa inshAllah da me bar na razgovor pozovu [sm=smiley1.gif] A rose i vesela hvala što ste tu da pripomognete [sm=smiley31.gif] prve dvije excel, ove u sredini neki dizajnerski softveri (vjerovatno ukljucuje i softeare za web dizajn kao sto je fireworks, dreamweaver...) a zadnje dvije je dovoljan word i PP...uz sve je sigirno obavezan standardni microsoft office...to je bar moje misljenje mada neke firme koriste npr. umjesto outlooka, lotus (to sam neki dan prvi put vidjela...i totalno mi je cudan al mislim da je osnova sviugje ista) naravno ne gubis nista da se prijavis za neku od pozicija koje mislis da mozes obavljata i prava je steta sto uz svaku nije prikacen sazeti opis poslova...
|
|
|
|