|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trazim posao
19.9.2009 22:59:16   
cokolino_79

IZVORNA PORUKA: Suzana

IZVORNA PORUKA: cokolino_79

jer gledam samo državne poslove a nemam nikakvu šteluuser posted image

A zašto gledaš samo poslove u državnim firmama? user posted image

Zato što je u državnim institucijama najbolje i najsigurnije raditi na današnjem vaktuuser posted image Fiksno radno vrijeme, ne tlače te gazda i njegova švalerka(dobro sad uvijek će se naći neki zloćo da te nakilja),imaš fiksno radno vrijeme,platu...Mogla bih nabrajati do sutra.

(odgovor članu Suzana)
Neposredna veza do poruke: 226
19.9.2009 23:11:32   
anitaMO
samo ti biraj ,možeš tako u nedogled.user posted image

LAURA 5.1.2008.

(odgovor članu cokolino_79)
Neposredna veza do poruke: 227
19.9.2009 23:37:12   
teta berta
jeste li mozda cule za ovaj privatni biro, u Mostaru postoji, a ne znam drugdje... Bila sam tamo i pravo mi fino bilo, zena ljubazna, kaze ima posla, samo trebam ispuniti neke formulare a to cemo aBd u ponedjeljak... Je li itko cuo za ovo????????? p.s. ne placa se nista....

Imam dva zlata, to su Nika i njen tata -:)

(odgovor članu anitaMO)
Neposredna veza do poruke: 228
19.9.2009 23:39:37   
anitaMO
prvi put čujem

LAURA 5.1.2008.

(odgovor članu teta berta)
Neposredna veza do poruke: 229
19.9.2009 23:45:06   
teta berta
nisam ti ni ja do neki dan...to to se nalazi u centru 2, pise na vratima vise aktualnih poslova trenkwalder tako se zovu, valjda sam dobro napisala... a formulari su im cudo, jednostavni i pitaju te sta zelis raditi vezano ili nevezano za tvoju struku...

(odgovor članu anitaMO)
Neposredna veza do poruke: 230
19.9.2009 23:46:01   
teta berta
i da napomenem pitaju te koliku placu ocekujes... mm kaze da njima od poslodavaca ide neki postotak 

Neposredna veza do poruke: 231
19.9.2009 23:53:24   
teta berta
Trenkwalder d.o.o. Profesionalnost na Vašoj strani... ▀ ▄  Agencija Trenkwalder kadrovske usluge d.o.o. specijalizirana je agencija koja optimizira Vaše kadrovsko poslovanje. U proteklih 20 godina od osnivanja tvrtke, TRENKWALDER se putem definiranih kadrovskih rješenja razvio u internacionalno uspješan koncern. Već više godina TRENKWALDER se ubraja menu najbrže rastuća poduzeća u Europi.Sa preko 450 poslovnica u 20 europskih zemalja uvijek smo u Vašoj blizini što Vam garantira dobru poslovnu suradnju, brzo reagiranje na Vaše potrebe i promjene te djelovanje na licu mjesta. ▀ ▄  Naša kompetentnost leži u prepoznavanje profila, iskustva i osobina kandidata koji odgovaraju specifičnim potrebama pojedinog klijenta. Jedinstveni standardi procesa potrage i selekcije postavljaju se u jedinstven standard kvalitete na internacionalnom nivou. To nas razlikuje od konkurencije.U Hrvatskoj smo prisutni od srpnja 2003. U tom smo se periodu etablirali na hrvatskom tržištu kao vodeća agencija za ustupanje radnika i posredovanje u zapošljavanju. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Profesionalnost na Vašoj strani.......
INVESTOR IN PEOPLE ©
Trenkwalder
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Partnerski, profesionalno, profitabilno... ▀ ▄  Nudimo kontinuiranost na tržištu rada. Razmišljamo profesionalno, partnerski i profitabilno. Nudimo klijentima i kandidatima optimalno savjetovanje. Sa individualnim rješenjima: pravi kandidat u pravo vrijeme za točno odreneno radno mjesto, nudimo konkurentnost našim klijentima, a preko naših konzultanata/savjetnika savjetovanje i mogućnost zapošljavanja kandidatima. Za sve sudionike na tržištu rada osiguravamo prednosti. Iz tog razloga mi predstavljamo budućnost zapošljavanja. MI ZA VAS PRONALAZIMO PRAVU OSOBU ZA ODGOVARAJUĆE RADNO MJESTO. Veseli nas što s nama želite uspostaviti kontakt. Naši kompetentni suradnici će Vam se odmah javiti. Trenkwalder kadrovske usluge d.o.o.
Trenkwalder za privremeno zapošljavanje d.o.o.

Martićeva 72, HR-10 000 Zagreb, HRVATSKA
-------------------------------------------------------------------------------------------
Tel: +385.(0)1.46.33.883, +385.(0)1.46.33.885,
+385.(0)1.46.33.887, +385.(0)1.46.33.889
Fax: +385.(0)1.46.33.886
E-mail: infocroatia@trenkwalder.com  
posao@trenkwalder.com
  www.trenkwalder.hr , www.trenkwalder.com Kontakt podaci user posted image
Trenkwalder d.o.o.
Martićeva 72
10000 Zagreb
tel: +385/1/ 4633 883, 4633 885, 4633 887
fax: +385/1/ 4633-886
Kontakt formular
www.trenkwalder.hr
Aktivna radna mjesta Nema aktivnih poslova! TO TI JE SAMO NISAM NASLA TOCNO ZA MOSTAR ALI KAZU DA SU DOBRI PA ETTO...

Neposredna veza do poruke: 232
20.9.2009 0:05:43   
neki
Ja sam prije dvije god. otprilike popunjavala tu formulare,ma nikad mi se u zivotu ne javiseuser posted image
Tebi draga zelim srecu,pokusaj sve,negdje mora upalitiuser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 233
20.9.2009 0:18:19   
teta berta
a nadam se jennoj zeni su nasli za dva tjedna i zadovoljna je... pa cemo vidjeti sta i kako, negdje ce se vec naci, a sramota je sa fakultetom raditi za 500 ili 6oo km... sramota za drzavu nasuuser posted image

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 234
23.9.2009 10:51:25   
Suzana

jer gledam samo državne poslove a nemam nikakvu šteluuser posted image

A zašto gledaš samo poslove u državnim firmama? user posted image

Zato što je u državnim institucijama najbolje i najsigurnije raditi na današnjem vaktuuser posted image Fiksno radno vrijeme, ne tlače te gazda i njegova švalerka(dobro sad uvijek će se naći neki zloćo da te nakilja),imaš fiksno radno vrijeme,platu...Mogla bih nabrajati do sutra.

OK. Onda ti posao nije neophodan...
Ima dosta istine u ovome što si napisala, ali nije sve ni tako crno-bijelo.
Moram ti reći da ima i normalnih privatnih firmi i normalnih vlasnika bez švalerki. Barem ja radim u jednoj takvoj hB.
Ali, u svakom slučaju želim ti sreću da nađeš posao u državnoj firmi.

Edi i Mak - DOUBLE BLESSING
27.05.2008.

Moji životi, ljubavi, sreće najveće...

(odgovor članu cokolino_79)
Neposredna veza do poruke: 235
28.9.2009 14:07:26   
Nedi
Evo sad sam vidjela na posao.ba da je Triglav osiguranje, podružnica Zenica, objavilo oglas za upražnjena dva radna mjesta. Sretno

24.12.2007.
24.o9.2013.

(odgovor članu Suzana)
Neposredna veza do poruke: 236
28.9.2009 15:05:28   
idana_85
Drage moje zenice, ja trazim posao do besvjesti. Milion sam prijava poslala, nikada me niko nije ni pozvao na razgovor,netamoli mi ponudio posao. A tako mi treba, da je ovo vise ludnica i nemoguce izdrzati....Ima li iko neki savjet, prijedlog ideju...bilo sta....

R, 08.10.2008....
A, 25.02.2014.

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 237
28.9.2009 16:43:50   
Suzana
idana_85 draga šta ono ti studiraš?
Jesi li radila nekada negdje? Čisto da imam par infosa, pa ako nešto izleti da ti mogu javiti...

27.05.2008.

(odgovor članu idana_85)
Neposredna veza do poruke: 238
28.9.2009 17:24:28   
tea lana
i ja trazim posao i izludi vise user posted image

(odgovor članu Suzana)
Neposredna veza do poruke: 239
28.9.2009 18:02:30   
norah
Bas nije lako. I ja trazim posao i stalno se negdje prijavljujem. Jednom sam bila pozvana na razgovor u jednu firmu, ali sam odmah skontala da je to namjesteno.

(odgovor članu tea lana)
Neposredna veza do poruke: 240
28.9.2009 18:09:08   
Niobe
U mojoj bivsoj firmi - Magma (Turbo limac, Urban republic, Magma home) uvijek su potrebni uposlenici - prodavaci, samo ne znam koliko ste spremne da vam se prebiju ledja i da nemate radno vrijeme, a uz to budete slabo placene i dobijete sve drugo osim uvazavanja na radnom mjestu.

♥ Masterpiece - 03.09.2009.♥
Ako već tučete decu, tucite ih bez razloga, jer su svi drugi razlozi gluplji.

(odgovor članu norah)
Neposredna veza do poruke: 241
28.9.2009 18:24:03   
idana_85

Jesi li radila nekada negdje? Čisto da imam par infosa, pa ako nešto izleti da ti mogu javiti...

Ja sam zavrsila Srednju ekonomsku školu. Studiram Ekonomiju, smjer Računovodstvo i revizija, apsolvent, sa jos 4 ispita. Radila sam ali samo honorarno u racunovodstvu i u marketingu. Znaci poznajem racunovodstvo i marketing i nadam se da cu takav neki posao i naci jer to volim, ali bi mi dobrodoslo bilo sta, neka administracija, nesto...samo neka je posteno i neka su primanja solidna, jer moram misliti da moram placati cuvanje djeteta.

Hvala ti puno draga sto brines. Poljubi djecake u moje ime.

R, 08.10.2008....
A, 25.02.2014.

(odgovor članu Suzana)
Neposredna veza do poruke: 242
28.9.2009 18:33:43   
medica
Eeee draga moja idana_85 i ja sam jedna od onih koja trazim posao ali na zalost jos nema nista :(

(odgovor članu idana_85)
Neposredna veza do poruke: 243
29.9.2009 10:47:18   
Suzana
IZVORNA PORUKA: idana_85

Ja sam zavrsila Srednju ekonomsku školu. Studiram Ekonomiju, smjer Računovodstvo i revizija, apsolvent, sa jos 4 ispita. Radila sam ali samo honorarno u racunovodstvu i u marketingu. Znaci poznajem racunovodstvo i marketing i nadam se da cu takav neki posao i naci jer to volim, ali bi mi dobrodoslo bilo sta, neka administracija, nesto...samo neka je posteno i neka su primanja solidna, jer moram misliti da moram placati cuvanje djeteta.

Hvala ti puno draga sto brines. Poljubi djecake u moje ime.

Draga Idana,

Neka imam ove informacije. U firmi gdje ja radim ekonomisti dobijaju posao prije svih, ali trenutno nema potrebe za novim uposlenicima (recesija, sada je posebno teško naći posao... user posted image )..
Ali ako nekada nešto iskrsne, neka imam info...
Ipak, to tada ti želim da nađeš pristojan posao.
Pusa i za tvog Rijada.

27.05.2008.

(odgovor članu idana_85)
Neposredna veza do poruke: 244
3.10.2009 14:03:33   
neki
IZVORNA PORUKA: tea lana

i ja trazim posao i izludi vise user posted image

I ja hocu da svisnemuser posted image

(odgovor članu tea lana)
Neposredna veza do poruke: 245
3.10.2009 14:12:50   
idana_85
je li zna neko kakva je firma alfacare?

R, 08.10.2008....
A, 25.02.2014.

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 246
3.10.2009 14:24:40   
vila_7
Mene zanima da li neko zna ima li negdje honorarni posao koji bi se radio iz svoje kuće?

(odgovor članu idana_85)
Neposredna veza do poruke: 247
9.10.2009 13:14:54   
neki
Ja cu izgleda docekati Saidov prvi rodjendan bez poslauser posted image user posted image user posted image Nigdje nistaaaaaa...

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 248
9.10.2009 13:18:31   
tea lana
IZVORNA PORUKA: neki

Ja cu izgleda docekati Saidov prvi rodjendan bez poslauser posted image user posted image user posted image Nigdje nistaaaaaa...

ja cu meni se cini i treci docekati user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image majke mi nekad se osjecam tako beskorisno .

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 249
9.10.2009 13:20:33   
neki
IZVORNA PORUKA: tea lana

IZVORNA PORUKA: neki

ja cu meni se cini i treci docekati user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image majke mi nekad se osjecam tako beskorisno .

Ma i ja se osjecam kao kakav parazit,ali sta se moze draga moja...Jos ja imam samo zavrsenu Gimnaziju,pa ne znam ni sama sta da radim...Ali nadam se da ce biti posla aBd,i tebi zelim sve najbolje u potrazi za poslomuser posted image

(odgovor članu tea lana)
Neposredna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *