Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: ŠTa ne bi jeli ni da vam ko plati!??? 19.7.2012 7:48:04
Arminaa
Ja sam ovo shvatila kao šta ne bi jeli od hrane koja nam je dostupna, a podrazumijeva se da odmah otpadaju kukci, životinje tipa pasa i mačaka i slično
Od naše prehrane ja ne jedem ni pod razno svinjetinu, morske plodove, karfiol, brokulu, tikvice, patlidžan, kelj (da skratim, od povrća jedem samo kupus, paradajz, krastavice i luk, dakle salatu), a glavna prehrana mi je meso, meso i meso. Kao što moj svekar ima običaj reći: ''Ne jedem ništa što leti i pliva'' . Zaboravih i slatko mlijeko, ni pod razno.....
RE: ŠTa ne bi jeli ni da vam ko plati!??? 19.7.2012 10:09:37
Bebica11
Da ne ponavljam, ne bih jela vodozemce, gmizavce, kukce, i zivotinje koje ne prezivaju....eto skratih
eh
a ono sto ne volim od dostupne hrane je tikva stambolka, ono neko slatko, onda kupusna pita, karfiol...
a neko gore spomenu jagnjetinu, ja sam luda za jagnjecim pecenjem, svekar kad dolazi redovno mi ponese kilu pecenja( a posto mm ne voli ja se sama davim u tome)
inace sve jedem od voca, povrca, i mesa....pravi svastojed
RE: ŠTa ne bi jeli ni da vam ko plati!??? 19.7.2012 10:18:43
Super Beba
Osim onoga što mi je po vjeri nedozvoljeno, pojela bih sve ako mi ko plati :))) (u skladu sa naslovom teme )...
Al' u biti, ne volim poriluk/prasu, zeljasto povrće (tipa hraštike, blitve i sl.), dolme, sarma u japraku, buredžike sa bijelim lukom i glavušu i dijelove iste :)))
RE: ŠTa ne bi jeli ni da vam ko plati!??? 19.7.2012 10:21:57
Bebica11
IZVORNA PORUKA: Super Beba
Al' u biti, ne volim poriluk/prasu, zeljasto povrće (tipa hraštike, blitve i sl.), dolme, sarma u japraku, buredžike sa bijelim lukom i glavušu i dijelove iste :)))
ogladnih
RE: ŠTa ne bi jeli ni da vam ko plati!??? 19.7.2012 14:20:29
henna ze
janjetinu... sve ono što je zabranjeno...neke morske plodove....a voce i povrce može sta god... mada u ratu smo jeli sve zivo..pogotovo jer je zenica bila 93 bez ikakve pomoći i hrane... mislim da sam se jedino tad ja udebljala....šta smo samo hrane za cuke pojeli misleći da su naresci..
RE: ŠTa ne bi jeli ni da vam ko plati!??? 19.7.2012 14:57:37
Hanady RR
samo tripice....
ostalo da nemam drugo nedo Bog i sebi i djeci....
a i pod cijenu da umirem do gladi tripice ne bih nema šaMse
RE: ŠTa ne bi jeli ni da vam ko plati!??? 19.7.2012 15:16:59
Leva
Nema tih para koje neko moze platiti da bih jela jagnjetinu. Ova apatija potice jos od djetinjstva a jednom sam cak i povratila kada su me natjerali da probam. Smeta mi cak i krompir koji dodiruje jagnjece meso u ovalu. Na zalost ne jedem ni sir jer mi je i on suvise jak