sarah -> RE: pasulj (14.2.2008 13:05:33)
|
IZVORNA PORUKA: mama alma ja kao iskusna kuharica, ha, ha, salim se, ja sve sto sam naučila što se tiče kuhanja naučila sam od moje nane i to tek kada sam se udala, a svi mi kazu da dobro kuham, a bogme vidi se i na meni i mojoj familiji kojoj kuham, [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image] znači, grah nikada ne zapržavam, kao ni ostalu hranu, grah kuham više u šerpi nego upretisu, jer me strah pretisa, jednom mi je zamalo ekspl. malo se pokvario, a ja to nisam znala, i isjeckam dosta luka, mrkvice , suho meso i ulje , to malo propržim i dodam grahić, kuham ga koliko trebas, kada se skuha dodam začine i paradaj pire, opet ga kuham i kuham, dok ne dobijem gustoču koju želim. I ja ga najcesce tako skuham, samo sto ja to ipak radim u pretisu.
|
|
|
|