Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Draga moja iskrene čestitke i da znaš da tvoju trudnoću nisam ni osjetila.
Hvala drage moje cure puno puno puno puno... Nazalost nisam puno na forumu jer imam preslatku preokupaciju a nadam se da ce te i sve vi koje cekate uskoro imati istu ovu preokupaciju. U svakom slucaju mozete mi pisati ako ima nesto da vas zanima u vezi trudnoce i poroda jer mail provjeravam svaki dan. Imate veliku pusu od mene. Eh da draga ivancice ni ja gotov da nisam osjetila svoju trudnocu. Nadam se da ce Vam Bog dragi podariti istu trudnocu kao i meni. Ljubim Vas.