Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ja sam vidjela slatkih bodija u Kid Oz-u i gegica...ma moram sliknuti ovo što imAM.
Moras obaveznooooo
Meni su sestra i mama kupile dva preslatka cini mi se u Turbo Limachu...sva sreca na tim radnjama u centru, to je skoro jedino....
eee znam...ja sam kupila skoro sve što su imali Nisam mogla izdržati....Hajd postaću slike tamo na Razgovoru o .... ma gdje brbljamo uvijek I tako mi je dosadno...cijeli dan mrljavim po ovom krevetu i nešto zaživam.
I nasa bebica stize 18.07.. I sama sam u dilemi sta da pripremim... Mislim da cu da idem na soluciju kratko i preko tanka pamucna dekica... Ali jos cu da lovim savjete, imam jos vremena:) Imam prijateljicu koja je rodila u 7. mjesecu, i to sam totalno zaboravila da je pitam
Nasa bi trebala stici 15.6...ako bude vrucina taj dan mislim da bih isla na kobinaciju kratki rukavi i nogavice i carape i preko je pokrijem malo tetra pelenom. Nekako mi se cini da cu manje pogrijesiti ako je tako obucemo, nego ako je pretoplimo po ovom suncu
Malo da osvjezim temu....Vidim da su zenice dosta toga pisale o oblacenju bebice i kompleticima, ali jos uvijek sam u dilemi:(. Trebam se poroditi u u septembru i mislila sam obuci bodi, majicu, farmerke i neku jaknicu preko. Sad me interesuje vase misljenje i iskustva vezano za farmerke? Jel to ok ? Ili bas moraju biti gegice i oni klasicno kompleti za bebe? Jos da napomenem da cu se poroditi u opcoj bolnici u Sarajevu ako to ima neke veze . Mozda nekima bude smijesno, ali eto ja sam u dilemi
ma kakve bona farmerke, maltretiraš dijete, nešto lagano za obući i skinuti, kad dodješ kući s farmerkama uhvatit ćeš se za glavu a novopečena mama ja ne bi
a sad ima i onih slatkih pamucnih trenerkica (donji dio), pamucne carapice i gore maica na preklop ili kopcanje i extra. Lako pelenu promjenit a djete kao da je u pidazamici a opet sredjeno
Pozdrav svima,nova sam na forumu i imam pitanje za vas,nadam se da cete mi odgovoriti.Usla sam u deveti mjesec,bar tako dr.kaze,pa me interesuje sta se treba spremiti za mene a sta za bebu.Ja sam iz Zenice,jeli u svakom gradu isto ili ima razlika.Kada sam se poradjala u Sarajevu nosila sam svoje spavacice a u Zenici sam imala onu bolnicku.Nemojte me pogresno shavatiti davno je bilo kada sam se zadnji put poradjala.
Azura ipas temu: sta ponijeti u bolnicu, ili torba za porodiliste (ne sjecam se tacno), malo potrazi. U biti tu su zene pisale sta su sve nosile u porodiliste