malena27 RR -> RE: Sport i zatrudnjivanje (23.5.2011 16:00:23)
|
prenos postova sa slicne teme: IZVORNA PORUKA: dush Drage buduce mame zelim da vas pitam sta mislite o ovoj temi. Vecina doktora i clanaka koje sam procitala na internetu govori o tome da treba tijelo pripremiti za trudnocu zdravom ishranom i sportom. E sada... Sta mislite da li je "pametno" npr poceti sa trcanjem, brzim hodanjem, hodanjem po planinama, aerobikom, plesom (npr trbusnim) dok "radite" na bebi. Iskreno, ja sam u zadnje vrijeme isla na trcanje i hodala po planinamam sa stapovima, isla na ples... Ali sada ne znam da li je to pametno raditi kada "radimo" na bebi. Bojim se da pretjerano trcanje ili slicno moze naskoditi plodu. Sta mislite o ovome? Jeste li razmisljale o ovim stvarima, pitale mozda svoje doktore i slicno? IZVORNA PORUKA: mama alma RR Lagana šetnja, plivanje, to ti sigurno eće naškoditi, ali svakako popričaj sa dr. MOja kolegica je išla kod Đovane na nešto, zaboravila sam Bogami šta, ali je dostra trenirala i bila je trudna haman skoro dva mjeseca, kada je saznala da je trudna baš se bila zabrinula, ali eto hvala Bogu ve se dobro završilo. Ipak se posavjetuj sa ljekarom
|
|
|
|