Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Dušo draga, ova vijest me tako obradovala Nadam se da se niste puno napatili i da je i seka presretna zbog brata. Čestitam od srca i neka vam je bucko živ i zdrav
"MashaAllh! Rodila i ja sebi sina dana su 10h. Prelijepi bucko od 4360gr i 52 cm.Odmah je dojio,mashaAllah! Sad se odmaramo" tako javi nasa presretna Niki, iskrene cestitke roditeljima i seki, djecaku puno zdravlja srece i ljubavi sa svojom porodicom-dobrodosao na ovaj svijet
Nikiiiii čestitamoooo...dobro nam došao buckane mali
MashAllah Niki i cestitam od srca. Neka je ziv i zdrav i sretan. Stalno gledam ima li teme za cestitanje i bas mi drago kad sam vidjela da si se konacno porodila i da je hvala Bogu sve dobro proslo. Da nam se sto prije oporavis Ljubi nam i mirisi maleno zlato. a i sekicu mu ljubni jednom.
Drage moje rr zenice..sve vas i zahvaljujemo svakoj pojedinacno na lijepim zeljama i cestitkama! Upravo se spremamo kuci iz porodilista gdje cemo zajedno insallah uzivati sa ostatkom svoje vesele porodice
Drage moje rr zenice..sve vas i zahvaljujemo svakoj pojedinacno na lijepim zeljama i cestitkama! Upravo se spremamo kuci iz porodilista gdje cemo zajedno insallah uzivati sa ostatkom svoje vesele porodice