RE: Stolar (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Savjeti (za) domaćice

Poruka

canim -> RE: Stolar (24.1.2015 14:47:34)

Medic gdje ti je kreativnost, uzmi onu jednu drvenu dasku za rezanje, okaci je na zid, na njih mozes staviti sarafcica koliko hoces, jos mozes malo dekupazirati okolo u skladu s temom kuhinje i eto ti to tvoje drveno [sm=smiley36.gif]

Medić* -> RE: Stolar (24.1.2015 14:48:11)

IZVORNA PORUKA: palachinken

IZVORNA PORUKA: medic slatki

Medic, kod mene vise na kuhinjskoj šipki. To sad imaš dvigdje uzet i kukice za njih. Preslatko!

Gdje si ti uzela, haj sliku das ne googlam [sm=smiley36.gif]

Ja u Ikei, donijeli mi, ali sam vidjela i u FI-u, znači da ima garant i u OBI-ju ili gdje se već kupuju te stvari za kuću.
http://cdn.homedecor.pics/images/hgtv.sndimg.com/HGTV/2009/09/16/IKEA_New-Space-7-Kitchen-Shelving_s4x3_lg.jpg
Ovo najdonje

Hvala draga, samo bi mi drvo bolje islo, vidjet cu.

Pa možeš običnu dasku da uzmeš i u nju čiviluke za odjeću. Možeš tu dasku i da prebojiš. I meni je kul ovo od palete, ali ima posla oko tog drveta koje je bilo vani i kisnulo i vlažilo.

To da sigurno, i kontala sam nesto sa obicnom daskom, i obojiti.

gagala -> RE: Stolar (24.1.2015 14:49:28)

Medic, kod mene vise na kuhinjskoj šipki. To sad imaš dvigdje uzet i kukice za njih. Preslatko!

Gdje si ti uzela, haj sliku das ne googlam [sm=smiley36.gif]

Ja u Ikei, donijeli mi, ali sam vidjela i u FI-u, znači da ima garant i u OBI-ju ili gdje se već kupuju te stvari za kuću.
http://cdn.homedecor.pics/images/hgtv.sndimg.com/HGTV/2009/09/16/IKEA_New-Space-7-Kitchen-Shelving_s4x3_lg.jpg
Ovo najdonje

Hvala draga, samo bi mi drvo bolje islo, vidjet cu.

znam jednog koji od drveta čuda pravi ...... ako hoćete broj javite mi u pp

palachinken -> RE: Stolar (24.1.2015 14:51:46)

Ja sam na kukice stavila, pored šolja i tave i ono za cijeđenje i saso mange. Fino raščisti frku po elementima

Medić* -> RE: Stolar (24.1.2015 14:52:32)

IZVORNA PORUKA: canim

Medic gdje ti je kreativnost, uzmi onu jednu drvenu dasku za rezanje, okaci je na zid, na njih mozes staviti sarafcica koliko hoces, jos mozes malo dekupazirati okolo u skladu s temom kuhinje i eto ti to tvoje drveno [sm=smiley36.gif]

Pa vidid me na nekreativnom swapu tamo [sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif]
Imam ja ideja i za dasku mi je lako, no nemam cekice, busilice, i sve sto mi treba, osim da po komsiluku trazim [sm=smiley36.gif]
Lakse mi je gotovo i jeftinije nesto naci [sm=smiley36.gif]

Gagala hvala, vec imam jednu ponudu na pp.
Naci cu rjesenje, muz ce kucati [sm=smiley36.gif]

gagala -> RE: Stolar (24.1.2015 14:52:54)

Ja sam na kukice stavila, pored šolja i tave i ono za cijeđenje i saso mange. Fino raščisti frku po elementima

a ovaj kojeg znam je meni pravio policu za začine ........ e to moram uslikati pa staviti sliku -sve fino pregledno, očistilo mi donju policu u plakaru, ma ljepota

Medić* -> RE: Stolar (24.1.2015 14:53:23)

Jesi li te kukice nesto namontirala da se pomjeraju i lete tamo vamo?

gagala -> RE: Stolar (24.1.2015 14:58:07)

zavisi kakvu lajsnu koristiš, ali može i jedno i drugo, a mogu ti i izdizajnirati kombinaciju, samo bi morala vidjeti sliku kuhinje

palachinken -> RE: Stolar (24.1.2015 15:03:35)

Imam i leteće i fiksne. Leteće su na šipki, a kako u kuhinji imam otvorenu metalnu policu sa rupama na jednom zidu, u njih sam zabila kuke i tu žive tave i đevđir [sm=smiley36.gif]
Vako nekako
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/d6/0d/f1/d60df1140b60f3ae94346d1373178edd.jpg
I bilesi mi i liči na ovo, i mirovalna je tu i razne tegle sa hranom i začinima.
To je sad in [sm=jezicek.gif]

Medić* -> RE: Stolar (24.1.2015 15:05:23)

Imam i leteće i fiksne. Leteće su na šipki, a kako u kuhinji imam otvorenu metalnu policu sa rupama na jednom zidu, u njih sam zabila kuke i tu žive tave i đevđir [sm=smiley36.gif]
Vako nekako
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/d6/0d/f1/d60df1140b60f3ae94346d1373178edd.jpg
I bilesi mi i liči na ovo, i mirovalna je tu i razne tegle sa hranom i začinima.

Pa i jeste in, dobro si [sm=smiley36.gif]
Ja cu te fiksirane onda, samo za solje i ejdnu kolekciju sto pravim :)

Medić* -> RE: Stolar (24.1.2015 15:06:26)

IZVORNA PORUKA: gagala

zavisi kakvu lajsnu koristiš, ali može i jedno i drugo, a mogu ti i izdizajnirati kombinaciju, samo bi morala vidjeti sliku kuhinje

Ma kuhinja je obicna neka, ali je lijepa, manji prostor uglavnom :)
Sontala vec, hvala vam na trudu, uslikam ja cim realizujemo [sm=smiley36.gif]

salmy -> RE: Stolar (24.1.2015 20:35:24)

Vako nekako

palacinko jel se ovo prlja sto je sve otvoreno? prasina i to..super ideja

Angelica -> RE: Stolar (24.1.2015 20:57:59)

Evo za eky ako vidi neka se izjasni kolko ce me izaci [sm=smiley36.gif]

[img]http://www4.slikomat.com/13/0124/b88-polica.jpg[/img]

Imas ove kukice u OBI-ju, imas i daske, saso mange ima ja skoro bila, kupila kukice za odjecu
evo i vama ideja (ja našla gotove kukice bijele i smeđe imaju)
http://www.indizajn.rtl.hr/uradi-sam/dekoracije/izrada-vjesalica/

Medić* -> RE: Stolar (24.1.2015 22:06:42)

Ovo je super.
Samo sto bih ja recimo ispod ovih kukica stavila neku lijepu dasku, plocu kako se nebi zd preljao od stvarcica.

Odlicna je ovo ideja, nije tesko, jeste da nemam nista od alata, za materijal je lako [sm=smiley36.gif]
Mada i majstora nije tesko naci.

Svidjaju mi se i one veze staklene i postolje, jos bih ja one vaze obojila u boju koja mi odg.
ma imam ideja smao dok stan promijenimo aBg.

Angelica -> RE: Stolar (24.1.2015 22:11:03)

onda ne diraj sad ništa...imam i ja ideja al nemam para da to realizujem[sm=smiley36.gif]

Medić* -> RE: Stolar (24.1.2015 22:12:27)

IZVORNA PORUKA: Angelica

onda ne diraj sad ništa...imam i ja ideja al nemam para da to realizujem[sm=smiley36.gif]

[sm=smiley36.gif]
Ma najbolje, mada ova gore polica za solje mogla bi se, nebi skupo izaslo :)
Taman da malo novine u kuhinju unesem [sm=smiley36.gif]

eky_36 -> RE: Stolar (25.1.2015 21:37:07)

Evo i mene opet ! Nasli ste me na temu jer sam ja stolar . Radovi po zelji od punog drveta i plocastih materijala . Ima na fb. grupa sa slikama radova pa koga bude zanimalo ... pp. Iz Sarajeva sam pa ako kome sta treba bujrum !

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]