RE: Porodila se naša Pingvina, stigao Harun!! (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Novorođenče, beba >> Rodili smo!

Poruka

canim -> RE: Porodila se naša Pingvina, stigao Harun!! (11.3.2014 14:12:32)

Pingvina cestitke od srca [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=duda.gif]

pepika -> RE: Porodila se naša Pingvina, stigao Harun!! (11.3.2014 14:13:42)

divna vijest [sm=sloncek.gif] Drugarice moja zelim vam svu srecu svijeta. Uzivajte sa svojim djecakom,da ste nam uvijek zdravi,veseli i sretni. Ljubimo vas [sm=darilo.gif][sm=rozica.gif]

hatepsut -> RE: Porodila se naša Pingvina, stigao Harun!! (11.3.2014 14:17:17)

Danas suu me i onako emocije preplavice,evo jos jedan razlog da zaplacem,naravno od srece !

Draga moja Pingvi,iskrene cestitke !Tebi sto skoriji oporavak,Harunu zelimo duz zivot i sretno djetnjistvo !I ja sam K. rodila 11. marta ! djecica ce nam slaviti rodjendan isti dan [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]

Almuccia -> RE: Porodila se naša Pingvina, stigao Harun!! (11.3.2014 14:23:55)

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Iskrene cestitke.

idana1812 -> RE: Porodila se naša Pingvina, stigao Harun!! (11.3.2014 14:35:18)

Cestitam Pingvina. Da ste zivi i zdravi skupa!!

Hannan -> RE: Porodila se naša Pingvina, stigao Harun!! (11.3.2014 14:35:51)

Allahmuberek draga nasa Pingvina, djecaku predivnog imena zelim od srca sve najljepse. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Zelimo_bebu -> RE: Porodila se naša Pingvina, stigao Harun!! (11.3.2014 14:53:34)

Harune sreco nasa, dobro nam dosao na svijet.... puno puno srece, zdravlja i ljubavi od srca....Pingi nije mogao biti ljepsi dan....cestitam od srca i uzivaj u svakoj minuti...Ljubim do neba
ovo zasluzuje i kolce [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]

sunce27 -> RE: Porodila se naša Pingvina, stigao Harun!! (11.3.2014 16:32:31)

Iskrene cestitke od srca draga nasa, malom djecaku zelim svu srecu da je zdrav i ziv i uvijek ponos svojim roditeljima [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

choirgirl -> RE: Porodila se naša Pingvina, stigao Harun!! (11.3.2014 16:46:30)

Draga moja Pingi, cestitam ti od srca!!!! Sve najbolje zelim vasoj, sada ne vise tako maloj, porodici:)
Presretna sam zbog vas!!!!
P.S. Sad uzivaj, gotovo jeeeeee[sm=smiley1.gif]

dandi84 -> RE: Porodila se naša Pingvina, stigao Harun!! (11.3.2014 17:37:47)

Čestitke[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Andy_Bec23 -> RE: Porodila se naša Pingvina, stigao Harun!! (11.3.2014 17:44:47)

Cestitam mom drugu :-) [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

rerica -> RE: Porodila se naša Pingvina, stigao Harun!! (11.3.2014 18:17:20)

Druze cestitke od srca.....

Uzivaj [sm=smiley1.gif]

Merylin -> RE: Porodila se naša Pingvina, stigao Harun!! (11.3.2014 18:48:26)

Čestitke ponosnoj mami, dječaku želim lijep i dug život![sm=smiley27.gif]

Dalia_88 -> RE: Porodila se naša Pingvina, stigao Harun!! (11.3.2014 22:37:28)

Draga nasa Pingi pa jesi li svjesna koliko je rr zena danas plakalo od srece
[sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]
Cestitam ti od srca mila i zelim vam sve najbolje.
Cestitke i tetki klemzi a posebno joj hvala za mustuluk [sm=jezicek.gif]

klemzi -> RE: Porodila se naša Pingvina, stigao Harun!! (11.3.2014 22:45:27)

Cestitke i tetki klemzi a posebno joj hvala za mustuluk
nek se neko i tetke sjetio [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] adresu za pošiljke muštuluka možete dobiti u inbox[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
Pi je danas pola Bosne i cijelu Hercegovinu obradovala [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Apotekarka -> RE: Porodila se naša Pingvina, stigao Harun!! (11.3.2014 22:46:16)

Iskrene cestitke

Mirkica -> RE: Porodila se naša Pingvina, stigao Harun!! (12.3.2014 6:55:14)

Cestitiam draga Pingvin od srca [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] doceka i ti svoje sunasce , da ti je ziv i zdrav dugo dugo i ponos na oba svijeta [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Lulu_08 -> RE: Porodila se naša Pingvina, stigao Harun!! (12.3.2014 8:29:14)

Duso draga i ovdje ti zelim cestitati od SRCA, ljubi nam princa i uzivaj MAKSIMALNO u svom bogatstvu <3 <3 <3 <3

9months -> RE: Porodila se naša Pingvina, stigao Harun!! (12.3.2014 8:42:51)

Čestitke ponosnim roditeljima...neka vam vaš sin donosi samo veselje i smijeh u vaš dom [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

tajcika -> RE: Porodila se naša Pingvina, stigao Harun!! (12.3.2014 8:44:31)

draga Pingvina, sve najbolje tebi i tvom Harunu puno godina zivi i zdravi bili [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

ziki -> RE: Porodila se naša Pingvina, stigao Harun!! (12.3.2014 8:54:46)

Draga moja, iskrene cestitke, neka vam je ziv i zdrav. [sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif]

Mrvica_83 -> RE: Porodila se naša Pingvina, stigao Harun!! (12.3.2014 8:57:07)

Draga nasa Pi prekokrasna Divne vijesti !! Dragom Harunu zelim dug zivot ispunjen srecom , ljubavlju .. Tebi da nam se brzo oporavis i da uzivas u svome blagu koje ti je dragi Bog podario .. Divna , prekrasna vijest koja je moje srce ispunila srecom !! Ljubimo vas [sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=love.gif][sm=love.gif][sm=love.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] P.S poseban zagrljaj za tetku Klemziku [sm=smiley1.gif]

SdZ -> RE: Porodila se naša Pingvina, stigao Harun!! (12.3.2014 12:57:40)

Iskrene cestitke roditeljima, a bebac da je duuugooo veseo i zdrav.

Mami brz oporavak. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

[sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif]

M kao Mama -> RE: Porodila se naša Pingvina, stigao Harun!! (12.3.2014 13:02:17)

Drugo moja draga, Allah mubarečula tebi itvom dragom, a Harunu da poželim sve što bi svojoj djeci poželjela, nek je živ, zdrav is retan, a sad mila moja rodilo se valja nam ga ljuljati, hahahahhahahhah

tetka bit će kakav muštuluk i za tebe, makar

idana_85 -> RE: Porodila se naša Pingvina, stigao Harun!! (12.3.2014 19:24:35)

Ja se drage žene sva tresem i ovo je jedan od najljepših dana u mom životu.....
Druže moj divni i sretni, svu srežu ovog svijeta vam želim...neka u životu ni Harun ni vi nikada nemate razloga za tugu, samo sreća neka vas prati i Bog dragi nek vas čuva na svakom koraku...cijelim srcem čestitam...naravno i ponosnom babi ili taji, iliti GP
Volimoooooooooo vas!!!!!

Cestitamo pingvina, dobrodosao nas mali drug Harun, ljubimo vas [sm=bravo.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sljedeća stranica >   >>