Lulu_08 -> RE: Kuća ili stan? (14.2.2011 8:29:26)
|
IZVORNA PORUKA: maja78 RR IZVORNA PORUKA: Djana Mi smo odlucili kompenzirati lokaciju grada za dobro zemljiste i mirnu okolinu. Velika površina (cca. 1700 kvadrata), ravno tlo, 10km od Tuzle, 2km od Lukavca, o da i najvažnija činjenica naša je zemlja [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image] . Pravimo ako Bog da jednokatnicu, idemo u širinu sa dobrom verandom, jupiii jedva čekam sljedeću godinu! Djana predivno zvuci, bas po mom ukusu Hvala puno, i ja uzivam u prostranosti, ako treba i sobu manje imati ali bez prepreka tj. suvisnih zidova itd. Zamisljam je sa velikim prozorima, puno svjetlosti, panel-vrata. Hrastov (mozda brodski) pod, zidovi u nekim pastelnim bojama (kombinacija bez, oker, svijetlo maslinasto zelena). Vanjski zidovi u bez boji sa dodatkom od kamenja na donjem dijelu zida. Krov tamno zelena ili crna boja. Veranda sa brodskim (drvenim) podovima, veliki kamin u cosku. Drvene klupe i veliki stol. Drvena ljulja i "kucica" za djecu. Eeeeh na trenutak sam bila tu hehehe...
|
|
|
|