Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
1. Vaše ime: Aida 2. Riječ od 4 slova: asov 3. Muško ime: Aleksandar 4. Žensko ime: Andrijana 5. Zanimanje: atleticar 6. Boja: aqva marin 7. Nešto što nosite: Antilop cipele 8. Hrana:ananas 9. Nešto što se može naći u WC-u: Arf 10. Mjesto: Anadolija 11. Razlog kašnjenja: ah guzva u saobracaju :-) 12. Nešto što uzvikujete ili uzrečica: aman 13. Film:Aleksandar Veliki 14. Nešto što pijete:alkohol 15. Muzička grupa: Acapulko band 16. Životinja: ajkula 17. Naziv ulice: Asafa Serdarevica 18. Marka auta :Aston Martin 19. Naziv pjesme: Ajde, ajde Jasmina 20. Glagol: aranzirati
21. Koje je bilo najteže pitanje za odgovoriti? Nesto sto nosite
1. Vaše ime:Alma 2. Riječ od 4 slova:aura 3. Muško ime:Asim 4. Žensko ime: Adaleta 5. Zanimanje:Advokat 6. Boja:azurno crvena 7. Nešto što nosite:adidas cipela 8. Hrana:avokado 9. Nešto što se može naći u WC-u aparat za brijanje 10. Mjesto Ahlen(njemacka) 11. Razlog kašnjenja:autobus nije stigao na vrijeme 12. Nešto što uzvikujete ili uzrečica:ah 13. Film:Amergedon 14. Nešto što pijete:ananas sok 15. Muzička grupa:Abba 16. Životinja:aligator 17. Naziv ulice:Alije Izedbegovica 18. Marka auta:Audi 19. Naziv pjesme:Aspirin (Seka Aleksic) 20. Glagol:adirati
21. Koje je bilo najteže pitanje za odgovoriti? na sesto pitanje
1. Vaše ime: Dina 2. Riječ od 4 slova: Drvo 3. Muško ime: Damir 4. Žensko ime: Dunja 5. Zanimanje: Drvosjeca 6. Boja: ? 7. Nešto što nosite: Dukserica 8. Hrana: Dinja 9. Nešto što se može naći u WC-u: Deterdzent 10. Mjesto: Derventa 11. Razlog kašnjenja: dim u kuhinji 12. Nešto što uzvikujete ili uzrečica: Duso moja! 13. Film: Dreamgirls 14. Nešto što pijete: Donat MG :) 15. Muzička grupa: Dubioza Kolektiv 16. Životinja: Deva 17. Naziv ulice: Dolacka 18. Marka auta: Daewoo 19. Naziv pjesme: Da sam ptica 20. Glagol: drzati
21. Koje je bilo najteže pitanje za odgovoriti? 6... nemam pojma koja boja ima na slovo D osimo one koju je napisala Gigana
1. Vaše ime: Lejla 2. Riječ od 4 slova: List 3. Muško ime: Leis 4. Žensko ime: Lamija 5. Zanimanje: Lovac 6. Boja: Lila 7. Nešto što nosite: Labelo 8. Hrana: Lešo teletina 9. Nešto što se može naći u WC-u: Lady speed stick 10. Mjesto: Leskovac 11. Razlog kašnjenja: lupila sam se od vrata 12. Nešto što uzvikujete ili uzrečica: Lijepa mamina duša 13. Film: Lovac na jelene 14. Nešto što pijete: Light Coca Cola (baš je i ne pijem) 15. Muzička grupa: Leb i sol 16. Životinja: Lisica 17. Naziv ulice: ulice slabo pamtim 18. Marka auta: LADA 19. Naziv pjesme: Lane moje 20. Glagol: ležati (crnogorski)
21. Koje je bilo najteže pitanje za odgovoriti? 7,11 i 17(nisam ni odgovorila, a prethodna dva sam se nekako izvukla)
1. Vaše ime: Fatma 2. Riječ od 4 slova: Feta 3. Muško ime: Fedja 4. Žensko ime:Farah 5. Zanimanje: fizicar 6. Boja: florescentna 7. Nešto što nosite: farmerke 8. Hrana: feferoni 9. Nešto što se može naći u WC-u:Fen 10. Mjesto: Florida 11. Razlog kašnjenja: frka u prodavnioci :))) 12. Nešto što uzvikujete ili uzrečica: fuj fuj 13. Film: Firestone 14. Nešto što pijete: fanta 15. Muzička grupa: Feminem 16. Životinja:Foka 17. Naziv ulice: Ferhadija 18. Marka auta: Ferari 19. Naziv pjesme:Falling in love 20. Glagol: Furati
21. Koje je bilo najteže pitanje za odgovoriti? 4041-o
1. Vaše ime: mirella 2. Riječ od 4 slova: beba 3. Muško ime: almin 4. Žensko ime: merisa 5. Zanimanje: po zelji 6. Boja: crvena 7. Nešto što nosite: cipele 8. Hrana: cevapi 9. Nešto što se može naći u wc-u: toalet papir 10. Mjesto : sarajevo 11. Razlog kašnjenja: sminkanje 12. Nešto što uzvikujete ili uzrečica: aman 13. Film: ima ih vise 14. Nešto što pijete: oasis 15. Muzička grupa: plavi orkestar 16. Životinja: pas 17. Naziv ulice: prvomajska 18. Marka auta: 19. Naziv pjesme: kolo srece (dm) 20. Glagol: voljeti
21. Koje je bilo najteže pitanje za odgovoriti? ni jedno
1. Vaše ime: mirella 2. Riječ od 4 slova: beba 3. Muško ime: almin 4. Žensko ime: merisa 5. Zanimanje: po zelji 6. Boja: crvena 7. Nešto što nosite: cipele 8. Hrana: cevapi 9. Nešto što se može naći u wc-u: toalet papir 10. Mjesto : sarajevo 11. Razlog kašnjenja: sminkanje 12. Nešto što uzvikujete ili uzrečica: aman 13. Film: ima ih vise 14. Nešto što pijete: oasis 15. Muzička grupa: plavi orkestar 16. Životinja: pas 17. Naziv ulice: prvomajska 18. Marka auta: 19. Naziv pjesme: kolo srece (dm) 20. Glagol: voljeti
21. Koje je bilo najteže pitanje za odgovoriti? ni jedno
Hej mila pravilo igre je da na svako pitanje odgovaras rijecju koja pocinje pocetnim slovom tvoga imena
1. Vaše ime: Emina 2. Riječ od 4 slova: Eden 3. Muško ime: Emir 4. Žensko ime: Edina 5. Zanimanje: Efendija 6. Boja: Eksplozivno-plava 7. Nešto što nosite: Eskimsko odijelo 8. Hrana: Ekmek 9. Nešto što se može naći u WC-u: Epilator 10. Mjesto: Etrurija 11. Razlog kašnjenja: Elementarna nepogoda 12. Nešto što uzvikujete ili uzrečica: Ebiga (previse Zikine Dinastije) 13. Film: Enterprise ship 14. Nešto što pijete: Efes Pilsner (aha) 15. Muzička grupa: Erogene zone 16. Životinja: Emu 17. Naziv ulice: Emerika Bluma 18. Marka auta: E klasa Mercedes-a 19. Naziv pjesme: Emina 20. Glagol: Evidentirati
21. Koje je bilo najteže pitanje za odgovoriti? 7.
Hvala Adanice Samo sto imam jednu primjedbu.. Ovo za marku automobila, nije isto tip i marka automobila, pa da ne zeznete, jer koliko ja znam (a znam nesto), ne postoji marka automobila sa E.... Ali, bas sam se ismijala
1. Vaše ime: TEA 2. Riječ od 4 slova: TEKA 3. Muško ime: TARIK 4. Žensko ime: TANJA 5. Zanimanje: TRGOVAC 6. Boja: TIRKIZNA 7. Nešto što nosite:TANGE 8. Hrana: TIRAMISU 9. Nešto što se može naći u WC-u TOALET PAPIR 10. Mjesto TRST 11. Razlog kašnjenja:TURA SEXa 12. Nešto što uzvikujete ili uzrečica:TAKO 13. Film: TITANIK 14. Nešto što pijete:TEKILA 15. Muzička grupa: THE KELLY FAMILY 16. Životinja: TIGRICA 17. Naziv ulice: TITOVA 18. Marka auta: TOJOTA 19. Naziv pjesme: TREBAS MI 20. Glagol: TRCATI
1. Vaše ime: Dina 2. Riječ od 4 slova: Drvo 3. Muško ime: Damir 4. Žensko ime: Dunja 5. Zanimanje: Drvosjeca 6. Boja: ? 7. Nešto što nosite: Dukserica 8. Hrana: Dinja 9. Nešto što se može naći u WC-u: Deterdzent 10. Mjesto: Derventa 11. Razlog kašnjenja: dim u kuhinji 12. Nešto što uzvikujete ili uzrečica: Duso moja! 13. Film: Dreamgirls 14. Nešto što pijete: Donat MG :) 15. Muzička grupa: Dubioza Kolektiv 16. Životinja: Deva 17. Naziv ulice: Dolacka 18. Marka auta: Daewoo 19. Naziv pjesme: Da sam ptica 20. Glagol: drzati
21. Koje je bilo najteže pitanje za odgovoriti? 6... nemam pojma koja boja ima na slovo D osimo one koju je napisala Gigana
Hvala Adanice Samo sto imam jednu primjedbu.. Ovo za marku automobila, nije isto tip i marka automobila, pa da ne zeznete, jer koliko ja znam (a znam nesto), ne postoji marka automobila sa E.... Ali, bas sam se ismijala
Marka automobila sa "e" je Eagle. Pored Dodge-a i Chrysler-a, Eagle pripada Chrysler korporaciji. Eto, i to je riješeno.
1. Vaše ime: leli 2. Riječ od 4 slova: list 3. Muško ime: Loai 4. Žensko ime: Laal 5. Zanimanje: lovator 6. Boja: lila 7. Nešto što nosite: lak za nokte 8. Hrana: lazanje 9. Nešto što se može naći u WC-u : lavor 10. Mjesto : Lisabon 11. Razlog kašnjenja: lezalo mi se duze 12. Nešto što uzvikujete ili uzrečica: lalalallalala 13. Film: Lepa sela lepo gore 14. Nešto što pijete:limunada 15. Muzička grupa: Linkin Park 16. Životinja: lav 17. Naziv ulice: Lugavina 18. Marka auta: Lamborghini 19. Naziv pjesme: Lejla 20. Glagol: lagati
Lenka pravilo je da sama smislis rijeci, ne smiju biti iste kao kod onoga ko vec ima rijeci sa tvojim pocetnim slovom stoga ti se ovo kopiranje ne priznaje
1. Vaše ime:Selmina 2. Riječ od 4 slova:seka 3. Muško ime:Sabahudin 4. Žensko ime: Sara 5. Zanimanje:Staklar 6. Boja:Svjetlo-plava 7. Nešto što nosite:Sjajilo 8. Hrana:Sarma 9. Nešto što se može naći u WC-u:Staklo 10. Mjesto:Sandzak 11. Razlog kašnjenja:Sastanak 12. Nešto što uzvikujete ili uzrečica:Stani,stani 13. Film:Smoking 14. Nešto što pijete:Sprite(ne pijem ja,ali pije moj dragi) 15. Muzička grupa:Smak 16. Životinja:Slon 17. Naziv ulice:Safet Krupic 18. Marka auta:Suzuki 19. Naziv pjesme:Sveti bes 20. Glagol:slikati se
21. Koje je bilo najteže pitanje za odgovoriti? Definitivno,marka auta