veeseelaa -> RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? (14.4.2011 15:48:59)
|
IZVORNA PORUKA: Đenifer Zato što se to događa oko nas i moraš gledati realnim očima, a ne sve crno na bijelo. Otkud odjedanput toliko prevarenih žena,,,,,!!!!!!! pa svaka od nas ne bih želila da joj se desi prevara, koja bi?!!Al dešavaju se, kad se najmanje nadaš, kad neočekuješ ni sekundu. mislim logično. Ja sam zadovoljna u svom braku i sa svojim mm, koji me voli i poštuje, naše djete obožava, ali ja nemogu sa sigurnošću reći hoće li ili neće me u životu iznevjeriti.Zdrave pameti nebi oprostila, možda bi, ali nemogu razmišljati o tome unaprijed, vjerovatno bih slutila na isto. Žene koje neznaju jesu li prevarena, a možda nas ovdje trenutno ima, nemogu ni oprostiti jel neznaju i žive sa tim uvjerenjem da se njim a to nemože desiti.U životu je sve ružičasto i ništa nije sigurno, pa ni da te muž prevari, auto nedaj bože udari, ostaneš bez pola na današnjem vaktu i itd. slažem se, naravno da nije ništa sigurno samo ublehe mogu reći 100% mi je vjeran, od kud da znaš??? još ako nisi talentiran [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/jezicek.gif[/image]
|
|
|
|