Alma_27 -> RE: Bračna tolerancija (25.2.2014 8:59:06)
|
IZVORNA PORUKA: veeseelaa ej a mm ima kafić, stalno mu rade žene kao konobarice, ima gošće ovakve i i onakve, sa svima se druži, mahom čuje i meni to nikad nije bio problem mm kaže da sam jedinstvena u tom pogledu, kaže da nema jarana koji mu dolazi u radnji al da ga žena nije vizavi druženja u istioj maltretirala nisam smatrala da je to neka tolerancija moja, nego normala, al vremenom spoznah da mnoge žene bi šiznule da su u mojoj poziciji i da kad sam Esmu rodila njegovih desetak jaranica , od kojih neke i ne poznajem lično su poslale poklone za Esmu i Ajšu , mene neke su došle na babine a neke samo poslale poklone meni to sve ok i meni je ovo ok. znam da neke zene idu u krajnost kad muzu zabranjuju normalnu pricu sa pripadnicama drugog spola. kad vidim da ima muskaraca koji ne smiju pozdraviti kad su sa zenom.... jednom smo mi zajednicke poznanice bas primjetile to kod jednog i prokomentarisale... mislim u sebi: ako me neces pozdraviti kad si sa zenom, ne moras nikako. e sad, ne mora se sa svakom cuti telefonom al moze sa drugaricom koju zna npr., duze i od mene. ja tolerisem sto mu nekad ko djetetu moram 100 puta reci dok ne skonta da ne treba ostavljati carape na podu, otvorena vrata od plakatra i tako. nekad i ne skonta pa i to tolerisem jos uvijek... dok ne pocnem bacati te carape u smece [sm=smiley36.gif] ni moj ne zna vise od zavrtanja sijalice i popravke kompjutera pa sta fali? ima toga jos samo da se sjetim [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|