RE: Muz me ostavio (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Porodica i partnerski odnosi

Poruka

Skvo RR -> RE: Muz me ostavio (24.2.2014 11:34:15)

Ubile ste temu chatom, sa nepotrebnim i jos kakvim postovima. Svasta.
Zakljucavam temu radi brisanja.

LP

Brisani uporabnik -> [Obrisana poruka] (24.2.2014 12:53:17)

[Sadržaj poruke je obrisan]

mama75 -> RE: Muz me ostavio (24.2.2014 13:41:48)

Je li ovo ozbiljna tema, da se ukljucim [sm=smiley36.gif]

vjestica -> RE: Muz me ostavio (24.2.2014 13:42:28)

ne dižite temu, žive bile [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Anoniman -> RE: Muz me ostavio (24.2.2014 13:46:04)

IZVORNA PORUKA: vjestica

[sm=smiley36.gif]

mama75 -> RE: Muz me ostavio (24.2.2014 13:46:59)

IZVORNA PORUKA: Anoniman

[sm=smiley36.gif]

To sam ja, nego me zanimalo kako izgleda kada si anoniman.

Anoniman -> RE: Muz me ostavio (24.2.2014 13:50:19)

Evo i prave anonimne.E u sta se ovo pretvorilo dobro je Tereza rekla ovde nema ozbiljnog odgovora

vjestica -> RE: Muz me ostavio (24.2.2014 13:53:15)

Evo i prave anonimne.E u sta se ovo pretvorilo dobro je Tereza rekla ovde nema ozbiljnog odgovora

pa naravno da nema
ovdje se ne rješavaju bračni problemi
šta si ti očekivala

mama75 -> RE: Muz me ostavio (24.2.2014 13:57:28)

Za ozbiljno pitanje ces sigurno dobiti ozbiljan odgovor.
Ali na pitanje: nema mi muza 40 dana, hoce li se vratiti? odgovor ti moze dati ili muz ili vidovita Dzemila. Btw mislim da serijatski vise i niste u braku, prema ovoj duzini odsustvovanja, ali ladyblue je savjetnik za vjerska pitanja, vidjecemo sta ona na to kaze.

veeseelaa -> RE: Muz me ostavio (24.2.2014 14:02:35)

pa naravno da nema
ovdje se ne rješavaju bračni problemi
šta si ti očekivala

znači ovdje nema pomoći

besana11 -> RE: Muz me ostavio (24.2.2014 16:46:40)

Kako mislite nije serijatski u braku ,pa ja sam cula da se serijatski nemoze tako lako razvesti.E sad sta je istina.....

Hannica -> RE: Muz me ostavio (24.2.2014 16:50:53)

IZVORNA PORUKA: besana11

Kako mislite nije serijatski u braku ,pa ja sam cula da se serijatski nemoze tako lako razvesti.E sad sta je istina.....

Bas naprotiv,serijetski si razveden ako jedno drugom opsujete nesto ili nesto slicno, nema nikakve papirologije.[sm=smiley36.gif]

bananica -> RE: Muz me ostavio (24.2.2014 16:52:29)

IZVORNA PORUKA: Hannica

Bas naprotiv,serijetski si razveden ako jedno drugom opsujete nesto ili nesto slicno, nema nikakve papirologije.[sm=smiley36.gif]

al hajd se onda vjencaj drugi put - bilo gdje

Hannica -> RE: Muz me ostavio (24.2.2014 17:20:16)

IZVORNA PORUKA: bananica

Ma necu, meni dosta za jedan zivot jedno vjencanje. Napisah samo ono sto smo ucili u mektebu.[sm=smiley36.gif]

besana11 -> RE: Muz me ostavio (24.2.2014 17:54:27)

A ja cula da se serijetski nemoze razvesti tj da ide teze.E sad,,,,ja se licno nisam vjencala serijetski nego opstinski da sam bogdom serijetski znaci za koji dan ja bi bila razvedena jer ja i "moj" ne zivimo skupa 27 dana

veeseelaa -> RE: Muz me ostavio (24.2.2014 18:03:43)

ne možeš se razvesti ako imaš mjesečnicu, tako da ako zaišće razvod vadi se na ovo

bananica -> RE: Muz me ostavio (24.2.2014 18:09:26)

IZVORNA PORUKA: bananica

Ma necu, meni dosta za jedan zivot jedno vjencanje. Napisah samo ono sto smo ucili u mektebu.[sm=smiley36.gif]

ne bih vala ni ja, probala jednom i dosta[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif], predas sudsko rjesenje o razvodu braka i to je to, mislim

besana11 -> RE: Muz me ostavio (24.2.2014 18:12:15)

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

ne možeš se razvesti ako imaš mjesečnicu, tako da ako zaišće razvod vadi se na ovo

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Ih dok dodje do tebe da ides na rociste proci ce ti 15 puta[sm=jezicek.gif]

veeseelaa -> RE: Muz me ostavio (24.2.2014 18:16:27)

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Ih dok dodje do tebe da ides na rociste proci ce ti 15 puta[sm=jezicek.gif]

a ako gospon ne vjeruje nek provjeri i tu je gotov [sm=jezicek.gif]

Mirkica -> RE: Muz me ostavio (24.2.2014 18:30:58)

zar se serijatski brak ne rastavlja u koliko muz zeni ili obrnuto kazu tri puta "ostavljam te " i onda se ceka 3 mjesecnice

besana11 -> RE: Muz me ostavio (24.2.2014 22:08:57)

a ako gospon ne vjeruje nek provjeri i tu je gotov [sm=jezicek.gif]

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

besana11 -> RE: Muz me ostavio (24.2.2014 22:10:04)

IZVORNA PORUKA: Mirkica
zar se serijatski brak ne rastavlja u koliko muz zeni ili obrnuto kazu tri puta "ostavljam te " i onda se ceka 3 mjesecnice

Jesi to gledala kada se Jade trebala razvesti od Saida?[sm=smiley36.gif]

teacher75 -> RE: Muz me ostavio (25.2.2014 8:57:30)

http://www.stetoskop.info/Sta-zene-zele-2094-c19-content.htm?b7

2strawberry -> RE: Muz me ostavio (25.2.2014 15:13:24)

IZVORNA PORUKA: Galicia

Ima, u Osanici. [sm=smiley36.gif]

Hahaahah oplakah. Ako ovo nije ona iz Osanice, sad se stvarno brinem.. Mislila sam da je ona jedan jedini i neponovljivi primjer [sm=zmeden.gif]

MajkaTereza -> RE: Muz me ostavio (25.2.2014 23:18:03)

Iiii? Sta bi na kafi danas?

Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 19 [20] 21   Sljedeća stranica >   >>