M kao Mama -> RE: Vratila sam se iz Afrike (4.2.2009 8:49:59)
|
Draga Albin drago mi je da je sve prošlo u najboljem redu i da si se ti hairli vratili svom piliću. O putu, i svemu što se tamo dešavalo, nema riječi, znam samo da srce osobe koja ode tamo, mora biti ko neboder, i jače od kamena, pa da ne pukne kada sve to vidi. Dobro si rekla, a ja se pitam, zar je potrebno otići u Arfiku da bi shvatili kako život čine male stvari, i koliko smo svi mi gfeneralno sve nezadovoljniji kako više imamo. Po hiljadu puta sebi na dan kažem zdravlje je najpreče, ali opet čovjek je proklet i uvjek želi više i nešto bolje. Stoga je priča iz Afrike veoma poučna i jedva čekam još više detalja, koji ćen nam na neki način otvori oči, svima nama. Kupovala sam pampers, čak sam i mislim prva otvorila ovu temu, drago mi je što sam barem jednim djećićem bila uključena u ovu humanu misiju, i uvijek u budućnosti ću podržati sve što je vezano za djecu. Na kraju , drago mi je što smo dobili potvrdu da su pare otišle u pravfe ruke, jer to nam daje podstrek da i dalje učestvujemo u humanim akcijama.
|
|
|
|