bebbe RR -> RE: Bebe 2008 (1.9.2009 7:58:18)
|
Dobro jutro! Ema i ja smo ispratile seku u skolu i tatu na posao! Ona sada puze u pidzamici, ali, toliko je nestrpljiva da sam je pustila na barem 15 minuta istrazivanja. Inače, stiže svuda na svojoj guzi, i brblja neprestano. A, mamu svoju idalje ne zovemo. Nocas smo malo bolje spavale. Zaspala u 23, pa se budila u 1, pa u 4, pa u pola sest konačno. Za danas nemamo posebnih planova, mislim da cemo uraditi, sto moramo, a onda odmarati, jer ja sam jako umorna. Takodje, non stop razmišljam da bih se morala nekim sportom početi baviti, jer me tako često bole ledja u zadnje vrijeme... Kako ste mi vi i vaše bebice?! Anushka, vjerujem da je tvoj posao jako stresan, jer vec sama funkcija zvuci tako, a mogu misliti kako ti ide na živce još i kada sve drugo ne funkcioniše. Šta ćeš, posao sviju, manje više, izbija iz takta u određenim razdobljima. Važno je da je Alen dobar dječak koji razveseljava svoje roditelje i švrlja oko frižidera:). Mamabb, kako grlo? Hvala za lijepe želje za prvi školski dan! Mi se sada idemo hraniti! Javimo se kasnije! Puse i pozdravi svima!
|
|
|
|