Anushka
|
Drage moje drugarice, samo cu kratko, alen mi je puno bolje tj ono se nije ponovilo, izlazimo pomalo napolje, i popodne mu malo zacrveni oko ali nista strasno, kapam mu kapi i to je strasno, jer smo sami pa dok se izborim sa njim i uspijem ukapati... uhh a mene je mucnina spopala, dva dana sam lose, a danas sam i povracala.. alen je poceo da se kmeza cim nesto nije po njegovom tj ako vidi nesto sto bi dirao a ja ga odvedem okrenem ili nekako sprijecim to je plac aman, doduse kratko traje ali je bas ljutica. Danas sam odnijela 2 mobitela na popravak, jedan je spasen drugom nema spasa, sve od njegovog grickanja, tako da sam mu uzela igrackicu mobitel koja ispusta zvukove i svjetli, ali nije mu dovoljno tanko da je uzme u usta, a i plastika je, nije metal da mu hladi desni, i on je odmah skontao razliku pa ovo gleda kad svijetli i svira i opet za mob.. i za kompjuter, uziva lupajuci po tastaturi, ganjajuci tockove kolica, doduse malo i loptu ganja i penje se uz stolice, sto kauc moje noge hehe uhh ova dva dana me bas iscrpi jer sam lose a sama sa njim tako nestasnim po cijeli dan.. hvala vam na podrsci mynxlee bas mi je zao sto se razvlaci taj problem sa tm, jesi li probala da pravis vama dvoma nesto sto bi i on mogao jesti? kako je probao i jaja, sad skoro sve jede sto i mi, doduse napravim neslano pa mm dosoli, samo jos nismo skontali kad da kupimo hranilicu pa jede sjedeci u krilu. Danas me bas "osramotio" bili kod tetke mog svekra i zena iznijela tikvenjacu na sto, kad je alen vidio to je vriska nastala dok mu nisam stavila zalogaj u usta, i prvo je on jeo pa svi ostali, ko da je ne znam kako gladan bebbe sretan povratak sa odmora, nadam se da ste se fino odmorili. new mama i kod vas tuzna situacija privikavate se na razdvojenost, kad se mora mora se ali bas mi je zao, hvala Bogu pa je zdrava a zelim vam svu srecu da sto bezbolnije prodje proces privikavanja na obdaniste! dinciii ma jesam se prepala kao malo kad. Koliko nas samo strahova i frka ocekuje... al nadam se da nas ceka vise radosti nego straha! samo da su nam zdravi. Kako nam je Rejhana? puno vas pozdravljamo moj preslatki nestasni djecak i ja
|