|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  72 73 [74] 75 76   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2008
13.8.2009 0:12:38   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: mynxlee

MM jos boluje. Mislim, bolje mu je dosta, ali eto uhvati ga taj bol kao grc, pa jauce. Moram oko Ivana dirlikati, pa oko njega. U subotu ce nam godisnjica braka, a od njega nema vajde. U petak ide nekom covjeku, vise-manje doktor amater, izvlaci mu prsljenove. Prvi put ga ispravio i dosta mu je bolje od tad. Sad cu se i ja ogrebati da i meni namjesti kicmu jer je katastrofa. Kaze da je to normalno kod zena koje su skoro porodile se i doje, tj. da im prsljenovi iskoce. Rekla sam MM da ne kuka, jer kad odem ja tom covjeku sigurno ce reci da sam ja katastrofa. Ovi muski vise prave drame. Bas kad smo bili na jezeru na pecanju bio i neki covjek koji se bavi bioenergijom i svasta nesto jos. Gostovao je na Hayat TV, a ime mu je Rifat Kujevic (mozda nekom poznato). Uzeo ovog mog, tamo ga dzapao, ovaj jaukao i na kraju rekao da je njemu vise bol u glavi, nego sto ga stvarno boli. Boji se boli i to je to.

Ja malo o Ivanu, a vise o MM. Sad mi je on beba veca od Ivana.

mm je dobro, danas isao do mog stana s jaranom da očisti tepihe onom sveznajućom mašinom, večeras gledao tekmu a ja s mamom kahvenisala.
Imadoh potrebu da i ja nešto na pišem o mmuser posted image user posted image user posted image
Mužek tepisi su ispali za 10

PS

Moderatori mynxlee je prva počela skretati s temeuser posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu mynxlee)
Neposredna veza do poruke: 1826
13.8.2009 6:36:32   
Anushka
e mynxlee bas mi je zao, jeste da muski bas tako jaucu ko da im je ne znam ti sta, al ga sigurno i boli i pati.. valjda ce biti bolje uskoro.. a i tebi zelim skoro olaksanje, sto od brige za svoje dvije bebe, sto od iskrivljene kicme:)
kod nas malo tuznih vijesti. jos prekjuce se alenu malo crvenilo lijevo oko, i juce nije prestalo pa smo otisli dedi na pregled i ustanovi konjuktivitisuser posted image  ne trlja okice vise nego inace, i ne suzi mu oko, nema cak ni krmelja ali se crveni pa sad izvodim budalestine ne bi li mu ukapala kapi.. a juce od 4 ujutro do 6 uvece je spavao 2 puta po 15 minuta. I onda se onesvjestio od umora da tako kazem jer je na pregledu spavao kao top, cak ni zjenice nisu reagovale na svjetlost kako je umoran bio, najdublji moguci san..
nemam bas vremena i moram ici, puuno pozdrava drage moje, ko bi rekao da i  pola 7 covjek moze biti u frciuser posted image  ljubite svoje bebice od mene i alena

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 1827
13.8.2009 9:36:44   
Ilhana RR
Heeej drage!
Evo ja se vratila prije malo vise od pola sata, ostavila Lamiju u obdanistu. Danas je plakala ko nikad prije kad sam je ostavila ali kad sam dosla kuci nazovem mamu i zamolim je da ode da vidi jel place jos i uvijek (to je mozda 5 min kasnije bilo) ona je poslala kolegicu da provjeri i kaze prestala je da place samo sto je usla u salu i pocela da se igra sa lutkom i smijala se. Srce me je zabolilo kad sam je ostavila nako plakajuci ali sta cu moram tako.
Sad evo popunjavala raspored kad ce sve biti u obdanistu jer ovde po zakonu dijete nesmije da bude u obdanistu ako je jedan od roditelja slobodan. Izracunali smo, Lamija ce biti 8 puta mjesecno u obdanistu a placam full cijenu koje mi strasno ide na zivce. Bila sam kontala da mama je uzima kad krene sa posla jer ona zavrsava u pola 12 al rekla sam joj da neuzima jer stvarno nema smisla da bude tolisno u obdanistu. A kontam nekad mogu isfolirati da su ili mene ili mm zvali da radi extra pa da je odvedem par sati da bih bila sa djecom.

Eto drage i mom "odmoru" se blizi kraj user posted image user posted image user posted image
Mogla bi bitri housewife bez ikakvih problema, samo da finansije to dozvole hehehe... al jednog lijepog dana ako Bog da i to ce biti moguce =)

Pusica za vas moje ljepotice! i velika pusa za male pacice!!!

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu Anushka)
Neposredna veza do poruke: 1828
13.8.2009 14:27:18   
mynxlee
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

IZVORNA PORUKA: mynxlee

MM jos boluje. Mislim, bolje mu je dosta, ali eto uhvati ga taj bol kao grc, pa jauce. Moram oko Ivana dirlikati, pa oko njega. U subotu ce nam godisnjica braka, a od njega nema vajde. U petak ide nekom covjeku, vise-manje doktor amater, izvlaci mu prsljenove. Prvi put ga ispravio i dosta mu je bolje od tad. Sad cu se i ja ogrebati da i meni namjesti kicmu jer je katastrofa. Kaze da je to normalno kod zena koje su skoro porodile se i doje, tj. da im prsljenovi iskoce. Rekla sam MM da ne kuka, jer kad odem ja tom covjeku sigurno ce reci da sam ja katastrofa. Ovi muski vise prave drame. Bas kad smo bili na jezeru na pecanju bio i neki covjek koji se bavi bioenergijom i svasta nesto jos. Gostovao je na Hayat TV, a ime mu je Rifat Kujevic (mozda nekom poznato). Uzeo ovog mog, tamo ga dzapao, ovaj jaukao i na kraju rekao da je njemu vise bol u glavi, nego sto ga stvarno boli. Boji se boli i to je to.

Ja malo o Ivanu, a vise o MM. Sad mi je on beba veca od Ivana.

mm je dobro, danas isao do mog stana s jaranom da očisti tepihe onom sveznajućom mašinom, večeras gledao tekmu a ja s mamom kahvenisala.
Imadoh potrebu da i ja nešto na pišem o mmuser posted image user posted image user posted image
Mužek tepisi su ispali za 10

PS

Moderatori mynxlee je prva počela skretati s temeuser posted image user posted image user posted image

Sto si bona tuzibaba? Pssst...user posted image

Jedina pahuljica koja je sletila 21.12.2008. godine, sletila je u moje narucje i zove se Ivan.

S jesenjim liscem dosla je i Antea 28.10.2010. i sletila u mamine ruke.

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 1829
13.8.2009 16:21:17   
ali84
hejjjj cure ja dobila jos jednu zvjezdicu user posted image user posted image  bas se iznenadih kad vidjeh user posted image user posted image  haj'te na slatku user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mynxlee)
Neposredna veza do poruke: 1830
13.8.2009 18:15:44   
dinciii
IZVORNA PORUKA: alesija

hejjjj cure ja dobila jos jednu zvjezdicu user posted image user posted image  bas se iznenadih kad vidjeh user posted image user posted image  haj'te na slatku user posted image user posted image user posted image

eh bas me nasmija user posted image user posted image user posted image svaka cast :))) cestitam na zvjezdici user posted image user posted image user posted image

http://neckodina.weddingannouncer.com/

Slatka Rejhana rodila se 12.12.2008

(odgovor članu ali84)
Neposredna veza do poruke: 1831
14.8.2009 6:53:22   
Anushka
drage moje nisam znala da sam ovoliki panicar. Lutkica moja malo mu se crvenilo oko, i ja ga odvedem svom tati koji je ocni ljekar i kaze mi mali konjuktivitis, malo kapi i mast hloramfenikol i proci ce to - kad je bio premoren i tako duboko zaspao da mu ni zjenice nisu reagovale. E tu noc dala ja kapi, sutradan isto ujutro, popodne, ma sve se povukli ja sretna i okupam ga.. kad je oko buknulo, i oko, i kapci pa i oko oka, ja se uspanicila sta je niti je novi sampon, niti sam ja ni on dirali nesto sto nije do tada, nista se nije neobicno desilo ali kako je buknulo, i na rubu suza ga spremim i opet tati.. na putu me sretnu svekar i svekrva i istrce iz auta, kad su mi vidjeli facu odmah su pitali sta mu je, svekar na trotoar parkirao. I ajd dok smo dosli malo se i smirilo i pregled.. u tom dodje i mm sa posla odmah u ordinaciju. Morali smo ga cuvati mm za ruke i noge a ja glavicu i kapak, on se dernjao jadnicak prepao se, a moj tata jadan ga pregleda pa ga ljubi pa ga pregleda pa ljubi user posted image user posted image user posted image  ajd ja sam se i smirila do tada jer sam vidjela da se povlaci i da ce biti OK ali mm i tata... i uglavnom prosirili mu zjenicu, izvrtali kapke, nakapali kapi, stavili mast, itd i cim smo ga pustili prestao je plakati, onda je poceo jecati i uzdisati.. a mene smjeh obuzeo, valjda olaksanje naglo pa mi drago sto je OK (nista nije uletilo, nije se ni pogorsalo hvala Bogu - reakcija na voduuser posted image ) a on mi presladak onako uzdise tuzno al brzo je i to proslo. Eto sad moram izbjegavati i hodanje napolju i kupanje - dvoje stvari koje najvise voliuser posted image user posted image user posted image  ali proci ce i to.. eto izjada se ja vama na rano jutro.. ovo je nama prva "bolest" ni temperaturice ni proljeva nije bilo pa se bas prepala, ne zbog konjuktivitisa nego sto je onako naglo buknulo a ne znam zasto i sta se desava... uhhhh drage moje ljubite te bebice svoje i cuvajte ih.. puno pozdrava od nas dvoje

(odgovor članu dinciii)
Neposredna veza do poruke: 1832
14.8.2009 8:25:30   
dinciii
Ooooooj Anushka mogu misliti kako si se prepala...Ja kad vidim neku novu tackicu na tijelu ja se vec prepadnem!Nadam se da ce mu to brzo proci i da cete uskoro moci opet u setnju user posted image

(odgovor članu Anushka)
Neposredna veza do poruke: 1833
14.8.2009 9:01:23   
new mama
Anushka bas mi je zao sto si se isprepadalauser posted image ,nadam se da ce oko brzo biti ok  i da cete brzo u setnju,ljubim malene okice user posted image user posted image user posted image
Pozz mamama i bebicama,kod nas standardno ja radim,Ajna dobro slusa hB ,ne place,jest da me malo trazi kad odemuser posted image ,ali bitno je samo da dobro slusa,juce jedino kad sam htjela ici ,mama joj pruza ruke,a ona nece,samo grli mene i okrece glavuuser posted image ,joj ja kontam sad kad se rasplace sta da radimuser posted image ,ali nije hB,jos samo kad krene u vrtic moramo se  i na to navici,a ovo sad je dobro,ljekarsko nam je u  redu hB,moramo samo prepisati nalaz kod dr. i onda odnijeti u vrtic
Eto mile moje ljubite bebare pa se javimo opetuser posted image user posted image user posted image user posted image

A&V ~moje sve na svijetu ~

(odgovor članu dinciii)
Neposredna veza do poruke: 1834
14.8.2009 22:14:36   
bebbe RR
Hej, mile!
Ljupci i vama i bebama samo da znate da vas nismo zaboravile, samo guzva... Ali, sve opet od ponedjeljka ide u uobicajenu semu pa cu vam se javiti. Ema je, hB, OK.

26.02.1995. Anja, prva najveća ljubav!
25.11.2008. Ema, mamina šarmerka!

(odgovor članu new mama)
Neposredna veza do poruke: 1835
14.8.2009 23:57:03   
mynxlee
Draga Anushka, mogu misliti kako ti je bilo. Nama se i najmanja sitnica cini ogromnom. Moramo ih cuvati, nego sta. Ljubi nam naseg heroja Alena, koji je to sve dobro podnio.

New mama, i tebi je tesko. Meni bi srce prepuklo da moram na posao. Znam da pretjerujem, ali previse sam se vezala za Ivana. Valjda sto sam u ovoj tudjini, pa malte ne samo njega imam. Jedino me on slusa user posted image

Ivan je dobro. Muce ga zubici. Opet! Zbog toga je nervozan. Jos uvijek nocu skroz lose spava, pa ne znam zbog cega bi to moglo biti. Sto se ove djecije hrane tice, nece ni da pomirise, ali kad mi nesto jedemo i dajem mu, onda uzima. Moracu probati da i njega hranim djecijom hranom kada i mi jedemo. Mozda mu se otvori apetit. Samo doji. Eto.

Bila sam i ja danas na lijecenju kicme. Kad me covjek uzeo, odmah me uhvatio za prsljen sto boli. Pocupao, a oni pucaju samo tako. Bioenergicar je i vidi se da zna svoj zanat.

Ivan mi se evo poceo buditi. Moram mu dati siku da se umiri. Cim ju uzme u usta, zaspi odmah.

Ljubim vas sve. Pusa. Moram ici.

Jedina pahuljica koja je sletila 21.12.2008. godine, sletila je u moje narucje i zove se Ivan.

S jesenjim liscem dosla je i Antea 28.10.2010. i sletila u mamine ruke.

(odgovor članu Anushka)
Neposredna veza do poruke: 1836
15.8.2009 17:53:46   
Anushka
Drage moje drugarice, samo cu kratko, alen mi je puno bolje tj ono se nije ponovilo, izlazimo pomalo napolje, i popodne mu malo zacrveni oko ali nista strasno, kapam mu kapi i to je strasno, jer smo sami pa dok se izborim sa njim i uspijem ukapati... uhh a mene je mucnina spopala, dva dana sam lose, a danas sam i povracala.. alen je poceo da se kmeza cim nesto nije po njegovom tj ako vidi nesto sto bi dirao a ja ga odvedem okrenem ili nekako sprijecim to je plac aman, doduse kratko traje ali je bas ljutica. Danas sam odnijela 2 mobitela na popravak, jedan je spasen drugom nema spasa, sve od njegovog grickanja, tako da sam mu uzela igrackicu mobitel koja ispusta zvukove i svjetli, ali nije mu dovoljno tanko da je uzme u usta, a i plastika je, nije metal da mu hladi desni, i on je odmah skontao razliku pa ovo gleda kad svijetli i svira i opet za mob.. i za kompjuter, uziva lupajuci po tastaturi, ganjajuci tockove kolica, doduse malo i loptu ganja i penje se uz stolice, sto kauc moje noge hehe uhh ova dva dana me bas iscrpi jer sam lose a sama sa njim tako nestasnim po cijeli dan.. hvala vam na podrsciuser posted image  mynxlee bas mi je zao sto se razvlaci taj problem sa tm, jesi li probala da pravis vama dvoma nesto sto bi i on mogao jesti? kako je probao i jaja, sad skoro sve jede sto i mi, doduse napravim neslano pa mm dosoli, samo jos nismo skontali kad da kupimo hranilicu pa jede sjedeci u krilu. Danas me bas "osramotio" bili kod tetke mog svekra i zena iznijela tikvenjacu na sto, kad je alen vidio to je vriska nastala dok mu nisam stavila zalogaj u usta, i prvo je on jeo pa svi ostali, ko da je ne znam kako gladanuser posted image  bebbe sretan povratak sa odmora, nadam se da ste se fino odmorili. new mama i kod vas tuzna situacijauser posted image  privikavate se na razdvojenost, kad se mora mora se ali bas mi je zao, hvala Bogu pa je zdrava a zelim vam svu srecu da sto bezbolnije prodje proces privikavanja na obdaniste! dinciii ma jesam se prepala kao malo kad. Koliko nas samo strahova i frka ocekuje... al nadam se da nas ceka vise radosti nego straha! samo da su nam zdravi. Kako nam je Rejhana? puno vas pozdravljamo moj preslatki nestasni djecak i jauser posted image

(odgovor članu mynxlee)
Neposredna veza do poruke: 1837
17.8.2009 6:38:19   
Anushka
nema nikogauser posted image  
mi smo oept uranili toliko da sam se nacekala da svane dan. juce smo izabrali drvenu hranilicu, danas idem po nju, bili na rostilju i super nam dan prosao. Hvala Bogu zdravi smo. puuno pozdrava

(odgovor članu Anushka)
Neposredna veza do poruke: 1838
17.8.2009 21:10:14   
bebbe RR
Hehehehehehe.... Vidim, nisam se samo ja razlijenila:) Ma, ovo ljeto nas sviju obuzelo. A, ja sam imala toliko posla po povratku s odmora - priprmiti Anju za Sarajevo, srditi sve u stanu, te savladati vrt i plodove koji su opet rasli prije nego što sam ih ja bila sposobna pobrati:), a u međuvremenu sam napravila i ajvar, te i pekmez od sljiva i od kajsija, oba bez šećera...
Uglavnom, Emička je OK. Nije imala posebnu reakciju na vakcinu, hB. Inače, nekako smo se ušemile u ta dva dnevna spavanja i uveli smo i popodnvnu užinu, tako da na neki način ima četiri čvrsta obroka. Ima dana kada super jede, a i dana kada jede nevjerovatno malo. Sika joj je još uvijek najvažnija!
Puže po stanu i prilično je neuhvatrljiva postala. MM u šali prdlaže da joj stavimo zvonce oko vrata, da ko ne stane na nju, jer je posvuda nalazimo. U ogradici hoće ostati samo kratko. A diže se uz namještaj na nožice. Svašta nešto znamo raditi - od pjevanja "aaaaaaaaa" na zahtjev, zove tatu, Anju, skriva se, kao brblja na telefon, što je meni najsmješnije ubjedljivo... Zuba nemamo, a ni frizura nam nije za pohvalu:)
Eto, tako smo vam mi? Kako su nam drugarice bebe i njihove mame!? Nedostajali ste nam i sada ćemo se redovnije i izdašnije javljati.
Puse i pozdravi svima...

(odgovor članu Anushka)
Neposredna veza do poruke: 1839
17.8.2009 21:35:40   
Ilhana RR
juhuuu... evo i mene da se javim malo... Ja i lamki smo bili malo svukuda za vikend, naravno sa babijem =) i dolazili smo kuci vecinom oko 12 hehe... Lamija je spavala u kolicima naravno...

Lamija mi je malo prehladjena, mislim da je ubilo u obdanistu kad je spavala jer spavaju napolju u kolicima a za nju je to malo naglo jer smo dosli sa toplote u kisno vrijeme...

Inace ja vam drage pocinjem da radim sutra... tako da sam nikakva... =( eto toliko od nas za ovaj put

VELIKE PUSE za moje drage mamice i djecicu!!!

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu bebbe RR)
Neposredna veza do poruke: 1840
17.8.2009 22:00:17   
dinciii
Bebbe posalji jednu teglu pekmeza user posted image user posted image user posted image Drago mi je da je Emica dobrooo...

I moja je hiperaktivna,samo je u pokretu...Danas je opet tecno govorila mama user posted image PA kad tebe nema nije ista ova tema...Da se niko ne najljuti al sam navikla da nasa bebbe prva napise ujutro nesto...

pusa za sve mamice i bebiceeee

(odgovor članu bebbe RR)
Neposredna veza do poruke: 1841
17.8.2009 22:41:13   
bebbe RR
Hej, Dinci, mila! Drago mi je da nam je Rejhana OK. Je li pocela jesti slano? Na pekmez - bujrum, nismo tako daleko:) Moja Ema svašta brblja, baš svašta, i non stop, a  i ne brbljala pored Anje i mene:), ali "mama" još nikada nije izgovorila...
Ilhana, sretno sutra na poslu! Navići ćeš se, polako. Nije tako strašno... Evo, i New mama radi, pa nekako ide... NEgo, New mama, kako ste riješile s dojenjem?!
Anushka i Alen garant sada spavaju, s obzirom na to da su nam glavni ranoranioci. Nadam se da je okica dobro.
Mynxlee, tvoj Ivan i moja Ema imaju iste fore. Sika zakon, hrana sa stola može, a ono što je za nju - jok:) Ja nju hranim za vrijeme našeg obroka njenom kašicom. A, ponekad mi se ne da ni staviti u hranilicu... A, i što se ledja tiče slične smo. Da li si i ti visoka?! Kažu, više muče visoke žene, kao i nizak pritisak. Nikada nisam imala problema, a u zadnje vrijeme stalno nešto... Sada me boli lijeva lopatica.... Možda da počnem raditi vježbe?! Čula sam da oslabljeni trbušni mišići od trudnoće uzrokuju bolove u leđimauser posted image
Nita nam se izgleda još nije vratila. Alesija, čestitam na još jednoj zvjezdici:))))
Ljubim vas sve!

(odgovor članu dinciii)
Neposredna veza do poruke: 1842
17.8.2009 22:46:17   
dinciii
Bebbe kako je raspolozena,cas hoce da jede cas nece...Danas je jela piree i davila se user posted image pa cemo vidjet kako ce sada biti...Ma i moja od subote poce govorit mama user posted image

Mi ujutro se budimo ona gleda u mene i govori mama mama...Kaze mm da nisam bio sad ovde ne bi ti vjerovao...Kad danas opet...user posted image

(odgovor članu bebbe RR)
Neposredna veza do poruke: 1843
17.8.2009 22:52:07   
Anushka
hehe prozivate me sad a nema vas danima hehe spremam se  za spavanje u nadi da cu nekad docekati bar 5-6 sati spavanja u komadu:( a sutra putujem poslom pa sam tuzna.. javimo vam se ujutro, sad zora svice tek oko pola 6 pa cemo vam se javiti po mraku! laku noc

(odgovor članu dinciii)
Neposredna veza do poruke: 1844
17.8.2009 23:35:57   
bebbe RR
Dinciii, to je preslatko kada zovu svoju mamu! Bravo za naše Rejhančeuser posted image user posted image user posted image user posted image
A, što se tiče pirea - Ema se sva strese kada joj ga dam, baš kao da je ne znam kako strašan ukus, a ne blagi krompir, a jogurt, obični, punomasni, jede k'o velika. I integralnu rižu za koju druge moram nagovarati da je jedu, ona voli... Joj, bebe su namazane...
Anushka, pozuri na spavanje i brzo spavaj:) Sretno sutra na putu i u poslu!
Odoh i ja u krevet, valja mi se još malo početi buditi s mojim zekom milim.
Lako noc!

(odgovor članu Anushka)
Neposredna veza do poruke: 1845
18.8.2009 9:04:06   
bebbe RR
Mynxlee, sretna ti godišnjica braka! Želim ti puno, puno godina u zdravlju, sreći i ljubavi! 

(odgovor članu bebbe RR)
Neposredna veza do poruke: 1846
18.8.2009 18:33:22   
new mama
Cao vam drage moje,kako ste miuser posted image user posted image user posted image ,ja bas i nisam sa vremenom ovih dana pa se i ne stignem javiti,ja radim,Ajna ostaje sa mm,fino slusa,ali slabo skroz jede,neznam sta da radim s njom,ma meni i pojede kad sam ja tu,ali mm nece,cak i svekrva dolazila pa je pokusala nahraniti,ma nema sanse pocne plakatiuser posted image user posted image user posted image bojkotuje hranu sto sam je ostavila,mene samo strah kako li ce jesti kad krene u vritic user posted image Ostalo standardno ,samo trka kako sam pocela radti,malo dok se naviknem
Munxlee sretna ti godisnjica braka od srcauser posted image user posted image
Dincili cestitke princezi na mamauser posted image user posted image user posted image
Bebbe dojim Ajnu i dalje uglavnom ujutro i navece i jednom do dvaput u toku dana,sad zasad je dobro,pa vidjecemo dalje kako ce funkcionisatiuser posted image
Veliki pozz i pusa svim bebama i mamama pa se javimo5 opet,a ovo pet vam je od Ajne,odoh joj probati dati sta da pojedeuser posted image
Ljubim vasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A&V ~moje sve na svijetu ~

(odgovor članu bebbe RR)
Neposredna veza do poruke: 1847
18.8.2009 20:59:28   
Ilhana RR
Heej raja, evo i nas =)

Danas moj prvi dan je prosao dobro sto se tice posla ali me je muz malo raztuzio kad mi je ispricao sta je jutros se desilo...
Kad je Lamija ustala on je kao sto radimo svako jutro, izvadimo je iz kreveta i spustimo u sobi kod nas da se ona igra dok mi jos lezimo...
Kaze ona se igrala i samo najednom pocela da dize moj jastuk i govori "mama, nema" i onda jorgan i opet kaze "mama, nema nema" i sve me trazila po kuci... nije joj bilo jasno... =(
Inace je proslo kako treba sve, sutra u obdaniste ponovo al ovaj put od pola sedam do dva pa cemo da vidimo kako ce biti... znam da imaju dorucak u osam, pa voce u pola deset i onda rucak u 10:45 =) i onda spavanje... a izmedju toga ili su napolju igraju se ili unutra, a napolju su svaki dan bar sat vremena pa kakvo god vrijeme da je...
zato sam neki dan ulozila dosta novaca za dobar kisni kompletic i gumene cizmice...

Nadam se da ce dobro proci sutra citav dan...

Dincii - Maloj ljepotici sretno punih 8 mjeseci... ako Bog da da nam bude ziva i zdrava =)

Mynxlee, sretna godisnjica braka... da ako Bog da docekate namjanje zlatnu godisnjicu =)

Drage moje velika pusa od nas... kad sam malo dosla sebi nakon treniranja idem se tusnuti i ususkati u krevet... sutra novi radni dan...

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu new mama)
Neposredna veza do poruke: 1848
18.8.2009 21:11:54   
Amela V.
Mynxlee sretna ti godisnjica braka, od srca ti sve najljepse zelim
A ostalim hanumicama user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kako ste mi sve redom? Kako su mali pacici, rastu li, napreduju li?
Mi smo hvala Bogu dobro, super napreujemo (kuc, kuc) i slusamo.
Jos uvijek nemamo zubice a ni sa frizurom se bas ne mozemo pohvaliti, ali zato brbljamo uveliko
Moja Ajlica je prvi put rekla mama kad je imala 4,5 mjeseca, a sa 5 je rekla tata.... meni je to malo rano bilo, ali vjerujte da je tako.
Poslije mama i tata, na red su dosli baba, dada kiki i tako.....
Inace super jede, sto mi je pravo drago, jer uvijek mi na um padne moja mama... uvijek se zalil kako sam ja slabo jela

Odoh sada nahraniti voju djevojcicu, ljubite male pacice pa se tipkamo opet

Ajlica Sunchica 04.12.2008.

(odgovor članu Ilhana RR)
Neposredna veza do poruke: 1849
18.8.2009 22:00:03   
Ilhana RR
Pardon drage, sutra radim od 10 tako da ce lamki biti tamo od 9,30 do 18,30... =)

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu Amela V.)
Neposredna veza do poruke: 1850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  72 73 [74] 75 76   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  72 73 [74] 75 76   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *