|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  71 72 [73] 74 75   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2008
10.8.2009 19:43:17   
Visnja RR
Hvala drage mojeuser posted image

Turicu smo skinuli al nos jos curka... pa kad joj bas ode u grlo onda kasljuca... zvala sam pedijatricu (Vukovicka je na odmoru)... ona  kaze da je sama kontrolisem u toku noci pa ako bude losije da je dovedem sutra... da, spomenula je operil za bebe al ne vise od 2 puta dnevno...

Vidjecemo kakva ce biti noc...

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu adannn)
Neposredna veza do poruke: 1801
10.8.2009 19:48:22   
Ilhana RR
Pozdrav, evo i nas lose pisem na forumu jer nesto nemam vremena puno hehe... joooj kako li ce biti kad pocnem da radim, danas sam isla na posao imali sastanak pa reko da vidim sta se desava... raspored rada mi je katastrofa a po vrh svega kontala da nastavim studije... dakoli budem ziva i zdrava do sledece godine ako Bog da pa da vas ponovo sviju vidim...

Lamki extra podnosi obdaniste, skontala je fino koja je vaspitacica njena i tako da ide joj i sjeda u krilo. Danas je dobila samar pa je plakala al inace kaze jedina je bila koja nije plakala kad smo ih ostavili =)

Visnja jesi li probala sirup od bijelog sljeza, to ja mojoj Lamiji dajem i kapi Nezeril koje se ovde prodaju, neznam dal ima dole (evo slika mozda imaju pod drugim nazivom kao neke druge stvari u apoteci sto ovde imaju, one dodju pakovane "porcijski" (ako se tako moze reci)

user posted image

Ima u vise boja ;) zavisi koja je za djecu...

user posted image
a ovo je ta "porcija" i taman ima odredjeno koliko treba djetetu dati ;)

Nadam se da ce brzo ozdraviti ljepotica malena i da ce ponovo ici da voza auto ;)

Pusica za sve vas!

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu adannn)
Neposredna veza do poruke: 1802
10.8.2009 20:50:24   
dinciii
Visnja kako je mala princezica,jel bolje?????

http://neckodina.weddingannouncer.com/

Slatka Rejhana rodila se 12.12.2008

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 1803
10.8.2009 21:53:19   
Visnja RR
evo zaspala je... dise normalno... al ce je garant iza 12 stegnuti kao i sinoc...
a dobro moraju se i ovakve stvarcice desavati user posted image

03.04.`08

(odgovor članu dinciii)
Neposredna veza do poruke: 1804
10.8.2009 21:54:43   
dinciii
Nadam se da ce sto prije proci..ljubimo je punooooo user posted image

Neposredna veza do poruke: 1805
11.8.2009 0:08:50   
bebbe RR
Ema i ja samo da posaljmo ljubac svim nasim milim bebama i mamama da znate da mislimo na vas, iako suncamo guzu:) I, posebna pusa Asjici, da nam sto prije ozdravi! 

26.02.1995. Anja, prva najveća ljubav!
25.11.2008. Ema, mamina šarmerka!

(odgovor članu dinciii)
Neposredna veza do poruke: 1806
11.8.2009 0:58:26   
mynxlee
Jos malo, pa vam velim dobro jutro.

Evo, mala beba spava (konacno), a velika na malom laptopu, dok je Big Mama zauzela veeeeeliki pc :) Zasluzeno.

Nas mali Indijanac fura u hodalici. Od subote je aktivna hodalica, pa se tek danas okurazio da obilazi. Sve sto je na dohvat ruke on skida i uzima. Samo snima sta ce. Sad trebamo jako dobro paziti gdje nam je sta i da mu nije na dohvat ruke nesto sitno sto bi mogao ubaciti u usta. Proizvodnja mlijeka mi se normalizovala, pa jedemo i ovu hranu. Kad nesto jedem dam mu malo, ali naravno ono sto smijem. Primjetila sam da voli slano, ali ono sto mi jedemo, dok mu je ono ''slano'' u kasicama sigurno bljutavo.
Jos uvijek se budi nocu. Ne znam sta da radim. Ko drogirana sam.
Juce smo isli s tatom na pecanje. Odusevio se prirodom, jer smo bili na jezeru koje se nalazi daleko od grada i u po borove sume je. Brzo ga zrak i mirisi borovine osamutili, pa je zaspao i spavao u komadu 4 sata. Naravno, nismo nista upecali. Hehe... Zezala sam MM da je meni sumnjivo kad on donese ribu, kao ko zna gdje ju kupi, a gdje to vrijeme provede ako nije na pecanju. Hihi... Bili su neki dobri ljudi pa su nam ubacili 4 ribice da se imamo s cim pohvaliti. Mene je sunce oprljilo, pa sam nabacila malo bojice.
Ivan se voli igrati skrivaca. Uzme jastuk i kada ga pitam ''Gdje je Ivan?'', on zagnjuri glavu u jastuk. Kada uzme nesto, kazem mu da ne baca i on odmah baci, te se uz to nasmije lopovski user posted image Dam mu kapu i kazem da ju stavi na glavu, on ju samo onako prisloni, a kada doji uzme tampon sto ga nosim u grudnjaku i stavlja na siku gdje mu je mjesto. Ma, svasta nesto zna. Brzo kopira, pamti, ko bi rekao onako malo pa ko veliki kuzi.
Kupili smo i autosjedalicu ''Römer'' od 9-18 kg. Bila je 175 €. Jos ju nismo postavili. Ivan kad u nju sjedne, ma ko princ. Bas je udobna. I ja bih jednu sebi user posted image

Anushka, Alen nam pravo aktivan. Sve sto su veci, sve su nam veca briga i moramo vise paziti. Ti se bacila na uredjivanje, a kod mene je danima ''kreativni'' nered. Cekam MM da poslozi dokumenta, jer je to njegov posao, pa papira po podu haos. kad smo kod zumenaceta, Ivan je juce po prvi put pojeo cijelo zumance, ali iz jaja sto sam pekla ''na oko''. Nadam se da nije pogresno i da ne mora biti bas kuvano, jer je bilo lijepo peceno i neslano. Obicno ne solim tako spremljeno jaje, jer ga poslije pospem s ''Vegetom''. tako volim.

New mama, znaci ti na posao. Kad smislim, ne znam kako bi se nakanila raditi, iako mi ponekad fali posao. Cini mi se da bi tako odmorila glavu.

Dinciii, djeca su ti sad cudo. E, a kad se sjetim onih zadnjih trudnickih dana, pa ono iscekivanje. Pogledaj sad djecu koliku imamo, masala.

Ilhana, jesi li se ti vratila u Svedsku? Mi smo trebali davno Ivana upisati u vrtic, jer je ovdje sve zauzeto, pa dijete cim se rodi upisuje se u vrtic. Cim krene skolska godina, to nam je prvi zadatak. Vrtic nam je blizu, oko 3 minute hoda.

Mamabb, bas mi je zao sto Leila nece vise siku. I ja sam odlucila dojiti Ivana dok god imam mlijeka. Valjda nece odustati.

Visnja, zao mi je Asjice. Nadam se da je sad dobro.

Bebbe, uzivaj i za nas.

Cmokica svim mamama i bebama.

Jedina pahuljica koja je sletila 21.12.2008. godine, sletila je u moje narucje i zove se Ivan.

S jesenjim liscem dosla je i Antea 28.10.2010. i sletila u mamine ruke.

(odgovor članu Anushka)
Neposredna veza do poruke: 1807
11.8.2009 9:01:27   
ElmaB
IZVORNA PORUKA: Visnja RR

Hvala drage mojeuser posted image

Turicu smo skinuli al nos jos curka... pa kad joj bas ode u grlo onda kasljuca... zvala sam pedijatricu (Vukovicka je na odmoru)... ona  kaze da je sama kontrolisem u toku noci pa ako bude losije da je dovedem sutra... da, spomenula je operil za bebe al ne vise od 2 puta dnevno...

Vidjecemo kakva ce biti noc...

Ja svojima prvo ukapam fiziolosku otopinu Sunce moje malo, zatim dobro ocistim nos, i onda ukapam ili Reukap ili Operil P. I to tri dana tri puta dnevno, i zaista pomogne.

Pusa za Asju!

Mamina zlata:
Tea, 11.02.2005.
Lana, 31.03.2008.
Deni, 31.03.2008.

Neposredna veza do poruke: 1808
11.8.2009 9:34:41   
idana_85
Visnja, meni su na par mjesta rekli da je dobar caj od sljeza. Potopis mlakom vodom i cekas bar pola sata da odstoji.  tri cajne kasike dnevno smijes davati djetetu. Mozes staviti u vodu pa da pije vodu kako bi isprala to u grlu, a mozes onako. Isto tako  umocim stapic za usi i cesto kanem u nos. pored toga sam jos koristila sprej Nisita,tri puta dnevno, i stvarno je rijadu u dva navrata pomoglo i sve je proslo za dan-dva. Ovo je meni rekla pedijatrica Aida u Vrazovoj,a i u apotekama su uvijek taj sljez preporucivali. Jednoj forumasici su cak to rekli i u hitnoj,pa eto...vrijedi pokusati. Sretno i nadam se da cete ozdraviti uskoro

R, 08.10.2008....
A, 25.02.2014.

(odgovor članu ElmaB)
Neposredna veza do poruke: 1809
11.8.2009 11:45:24   
Visnja RR
Noc nam je prosla dobro...samo 3 budjenja po par minuta... nije bilo turice a nosic ne curka... ali se Asja ponekad zakaslje...
Ja imam osjecaj da je u pitanju slajm... jer da je grlo boljelo bi je i ne bi papala ... ne znam jesam li u pravu!? ...dajem joj sljez pomjesan sa kamilicom jer ga drugacije nece popiti...

A stavljanje kapi je Asji bas traumaticno al nemam izbora... ona pokusava da nas sprijeci na sve nacine pa joj muz drzi glavu a ja rukice i jedva uspijem ukapati u nosic kapi.. nevjerovatno kako tako malo tjelo ima snage da se bori i batrga... i sve to uz krokodilske suze user posted image  ...

03.04.`08

(odgovor članu idana_85)
Neposredna veza do poruke: 1810
11.8.2009 12:09:38   
aazra
Elma B,
pa gdje si nam ti ja mislila da te trazim na "potrazi za starim forumasicama"..user posted image
Ja sam mallo neraspolozena, sinoc smo malo pogrijesili , nadam se da me necete ruziti..
MM imao slobodan dan ali nismo ga iskoristili da negdje odemo, vec da ja pozavrsavam neke poslice (ves, sudje..), koje inace ne stignem i jos sam skuhala rucak i bila sam pravo umorna onda smo otisli u Tus i kad smo se vratili nemam pojma koliko je bilo sati, prvo smo mi vecerali onda Bilal i onda se on jos malo igrao..
Helem, u neka doba smo se svi "komirali"user posted image ukljucujuci i Bilala jednostavno je onako obucen zaspao ( mislim nisam ga pripremila za spavanje).
Probudim se ja oko ponoci, momci "komirani" ja ne mogu da vjerujem kontala sam da Bilal nije bas zaprave zaspao, a mm je zadrijemao uz neki film.
i onda smo sve zavrsili pripremili sve za spavanje, a Bilal i dalje spava li spava...user posted image
E onda sam ga morala probuditiuser posted image
Samo sam ga uzela u narucje on je poceo plakati, i tako "snenog" smo mu nabrzinu oprali guzu, obukli pelenu i bodi, d - kapi i ja sam ga malo podojila i one je opet zaspao.
Ali svo vrijeme je izgledao da se bori sa snom, ako da spava dok smo mu to sve radili trajalo je dest - petnest minuta bas se isplakao..user posted image
spavao je sve do jutros kad se probudio da doji.. On ujutro malo duze doji i onda jos malo odspava i ja skupa s njim negdje do 10, ali fazon je sto on jos uvijek spava...user posted image user posted image
A ja nemam srca da ga opet budim cekam da se on sam ustane, nema temperaturu, normalno dise, kontam da nije bas i on bio premoren ili je od tog budjenja...
Eto drage moje, Bebbe, Anushka, Nita, Visnja, Ilhana, i naravno moja Idana...user posted image i ostalima pozdrav...

Neposredna veza do poruke: 1811
11.8.2009 12:26:57   
aazra
Evo probudio se user posted image
sve ok, kao i obicno on kad se probudi odmah se ustaneuser posted image
Igra se na podu, malo puze malo stoji a trenutno gleda svoje reklameuser posted image
Odoh da mu pripremim dorucak pa se cujemo!

(odgovor članu aazra)
Neposredna veza do poruke: 1812
11.8.2009 12:30:32   
idana_85
Aazra Ma nisi maco pogrijesila,sto se brines. Koliko puta tako Rijad zaspe. Npr kad se vracamo od mojih uvijek nam zaspe, ili ga izvedem prije spavanja navece usetnju,dok ga donesem kuci on pajki. ja pustim da malo ucvrsti i onda mi muz pomogne,lagano ga okrenem na ledja i presvucem, nekad ni ne osjeti nista,a nekad se pred kraj presvlacenja pocne buniti,a ja brze bolje na siku stavim i on nastavi. Muz dovrsi dok je rijad na siki sto nismo stigli...
Sada zurim,eto samo da ti kazem da nisi sama i da je to ok. Ljubni mi mog djecaka.
A ostalim mamicama pozdrav i puno poljubaca za bebice

R, 08.10.2008....
A, 25.02.2014.

(odgovor članu aazra)
Neposredna veza do poruke: 1813
12.8.2009 6:34:05   
Anushka
dobro jutro drage moje, mi opet zoru prevarili. Inace smo dobro, nista posebno novo, juce mi je alen lupio glavicom o stol, ali nije puno, malo je plakao tacnije dva puta pustio glas i eto:) crvenilo se pa hodala za njim drzeci obloge i za 2 sata se vec sve povuklo. inace, sad se dize uz skoro sav namjestaj u kuci, gdje god se moze imalo osloniti rukicama on ustaje i hoda drzeci se rukicama.. danas mi svekru rodjendan a ne znam sta bi mu uzeli, zakasnili smo sa ulaznicama za predramazanski program pa smo sad u dilemama..
višnja, nadam se da je asja bolje i da je izbacila slajm, bit ce to ako Bog da OK.
ilhana, fino si to planirala, i ja se pitam kako cu kad pocnem raditi stizati ali kad su mogle tolike do sada, moci cemo i mi nekako:) meni je probl sto cu se morati naviknuti da ovu svoju srecu ne gledam i ne gnjavim 24h hehe pozelim ga kad zaspi a kamoli po cijeli dan da ga ne vidim, uhh place mi se od pomisli, sreca pa jos nije blizu cini mi se.. dobro je pa lamija dobro podnosi obdaniste..
bebbe i Ema jos uvijek uzivaju na odmoru, neka neka, jeste da je ruzno vrijeme ali porodicno vrijeme je uvijek vrijedno.. ja sam bas pozelila da mi mm bude sa nama makar jedan dan kompletan:(
mynxlee i kod vas se aktualizirala hodalica! uhh pazi ga, ja sam kucu uglavnom prilagodila, tj jastuci i stolice blokiraju ono sto nisam mogla skloniti npr TV, ulaz u kuhinju, pored stola jer se moze podvuci pa glavom zapeti i sl. A tacno sam hodala iza njega danima i gledala sta moze dohvatiti, obicno bi mu ostavila kese i igracke i npr praznu torbicu kutije zdjele maramice itd a vec sam pisala da je izlazio iz hodalice pa da znas da nije ni u njoj bas siguran.. ali bar ces odmoriti ledjauser posted image  a sad su bas male spuzve sve upijaju i pamte, svaki dan me necim odusevi..
aazra ja alena ne budim i ne presvlacim ako zaspi tako iako nije neka greska da se brines:) doduse, mislim da ga ne moras prati osim ako se nije ukakio:) a u toku noci ga ne perem ni kad obavi (iako obavlja u rano jutro opet ga ne kupam u 5 ujutro), nego ga dobro izbrisem i presvucem a onda ujutro kad se dobro razbudi kupanje, hvala Bogu nije osjetljive koze pa nema ojeda i sl a sve razmisljam kakav je shok odraslom covjeku u polusnu kupanje pa ne bi da rizikujem da se pocne bojati kupanja. Jedino ako zaspi samo u bodiju onda dok spava obucem nesto dugih rukava da mu nebude hladno u neka doba jer se inace budi.. a dobra si sa ovim provjeravanjem, u rijetkim trenucima kad alen spava duze od 2 sata i ja provjeravam je li sve OK, je li dise kako trebauser posted image  sto su nas istrenirali duse naseuser posted image  
new mama, kako je prosao ljekarski? je li vec aktuelno obdaniste?
idana, kako nam je Rijad? nita, remzy, dinciii? mamabb? gdje nam je manuela, bas je dugo nije bilo.. ostale mame sto se samo ponekad navratite na ovu temu? puuno pozdrava od mene i alena:)

(odgovor članu idana_85)
Neposredna veza do poruke: 1814
12.8.2009 9:43:04   
bebbe RR
Vratili se mi!
Jutros je Ema trebala na vakcinu, tako da smo došli. Još nam je sve u haosu, ali sredice se. Sutra Anja ide u Sarajevo, pa treba nju i otpakovati, oprati joj sve, zapakovati... Ma, sredice se, dug je dan.
Uglavnom, Ema je OK. Nismo je vagali, jer im  nije radila vaga, ali doktor kaze da izgleda OK. Ja samo ne znam kako jer slabo jede. Visoka je 74 centimetra. Dobila je još zadnju dozu protiv hepatitisa B, i sada smo konačno sve uskladili, tako da normalno upada u standardnu slovenačku nacionalnu šemu. Slijedeća vakcina tik pred prvi rođndan.
Eto, mile moje. Nemam vremena, ali, nabrzaka sam pročitala šta se pisalo. Javim se duže čim budem mogla!
Pusa!

26.02.1995. Anja, prva najveća ljubav!
25.11.2008. Ema, mamina šarmerka!

(odgovor članu Anushka)
Neposredna veza do poruke: 1815
12.8.2009 10:04:28   
jupajdi
Pozdrav veliki svim mamama i njihovim bebama.
Kod nas je slatka. Esma nam prohodala. Prvi sama po 5-6 koraka. To je uradila prije 10-tak dana i svaki dan je sve bolja i bolja. Do čega ne može doći, samo se spusti i brzo otpuže. A slatka je, kako joj je samo drago kada sam prijeđe od stola do kreveta, nekih 5 koraka. Pogleda me i čeka ono "bravoooooo..."Onda sama sebi plješće.
Eto, svima velika pusaaaa i čujemo se ponovo.
Inače i druga jedinica gornja treba da probije, pa je užasno nervozna. To bi bio tek drugi zubić user posted image

(odgovor članu bebbe RR)
Neposredna veza do poruke: 1816
12.8.2009 10:10:49   
new mama
Drage moje kako ste mi ja cu vam samo kratko da se javim,imam obaveza,a danas idem na posao druga smjena,ma sva sam bezveze,ali eto nadam se da ce sve proci ok,Ajnu ce cuvati moja mama dok mm dodje s posla,a danas cemo podici i nalaze od briseva,nadam se da ce biti okuser posted image
Cestitke Esmi na prvim koracimauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Poljubac i svim drugim bebama,pa cemo se javljati kad stignemouser posted image user posted image

A&V ~moje sve na svijetu ~

(odgovor članu jupajdi)
Neposredna veza do poruke: 1817
12.8.2009 10:46:13   
Ilhana RR
heeej drage!
Evo mene da se javim dok iam vremena. Jutros sam odvela Lamiju u obdaniste i ostavila je tamo samu da bude, od 9 do 11,30, i danas ce rucati tamo. Juce je jela sama i kaze vaspitacica da je iznenadila se kako je pametna i zna sve sta treba. Juce su joj prvi put promjenuli pelenu jer je bila govorila "pisa pisa" svo vrijeme... kazu isto da ce mi vjerovatno biti lahko nju odbiti od pelene whohoooo =) inace oni negovore to jer po njihovom nekom misljenju djeca trebaju da se odvikavaju posle trece godine od pelene...

Ostala mi je dusica plakajuci danas na vratima, nije nijedan dan onoliko plakala a ja mislim da je to zato sto je iza nje bio citav hor plakanja hehe.. dusice male...

Visnja jel mala ljepotica ozdravila?

Mynxlee jesam jos 1 augusta smo se vratili. I ovde ti je isto sto se tice obdanista, cim je se Lamija rodila mi smo je upisali al odogova od drzavnog nikad nismo dobili tako da smo mi nju u januaru upisali u privatni koji je bolji od drzavnog a meni usput na posao i sa posla. A radi i vikendom, to je jedino obdaniste u nasem gradu koji radi vikendom a to nama pase jer ja i mm radimo svaki drugi vikend.

aazra, nisi nista pogrijesila i moja mala vazda tako zaspi kad negdje odemo. I ja radim isto kao idana_85 sto se tice presvlacenja.

Anushka, kad treba Alen da pocne u obdaniste? Neznam kako ide navikavanje dole a ovde ide polahko, vecinom zele 2 sedmice da se dijete navikava i sve ide na tenane da bih se lakse podnijelo.

Bravo Emi za prve koracice! user posted image user posted image user posted image

Eto drage, odoh ja da odbacim mm na posao pa da idem po Lamiju i usput da vidim nesto za posao.

Cujemo se i ljubim vas sve!!!

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu new mama)
Neposredna veza do poruke: 1818
12.8.2009 10:50:39   
dana3
ilhana ,dobro dosla nazad.vrijeme ti je i bilo.mene si samu ovde ostavila.heheh.
ovo za vrtic citam pa mi bas cudno da si morala tako da postupis.drzavni vrtic se kod nas trazi kad beba navrsi 7 mjeseci i preda se zahtjev u opstinu.kaze se datum kad beba treba da bude u vrticu i to je to.ako kasne onda se zove 56789 puta na dan dok ti ne odgovre:to su katastrofa ljudi u administraciji.LJubac Lamiji

kisik je pronadjen u 18 vijeku...kako smo do tada disali-nije poznato

(odgovor članu Ilhana RR)
Neposredna veza do poruke: 1819
12.8.2009 10:54:18   
dinciii
Drage moje ja sinoc napisala post i poslala i sad tek vidjeh da se nije ni prikazao,hmmm...kako je to moguce.....

DANAS NAM JE PUNIH 8 MJESECI user posted image user posted image user posted image user posted image

Sinoc sam bila u soku,Rejhana mi pala sa kreveta pa sam se bila pravo prepala...I bas na glavu user posted image
Hvala bogu nema posljedica al sam se prepala...drhtala sam nenormalno!!!

Mynxlee i ja se nekad prisjetim nasih zajednickih trenutaka na forumu user posted image kako smo samo iscekivale a vidi sada veliki user posted image cak odem nekad i procitam nase stare postove user posted image
I moja Rejhana isto se sakriva i ceka da kazes gdje REjhana i kad se prikaze smije se...Sto isto voli da baci na pod i da onda je spustis da sama digne eh onda se smije na glas..Kako ti je mm sada?

Bebbe nekako mi cudno kad vidim male postove od tebe...Vjerujem ti da si u velikom stresu....Bebbe moja Rejhana zadnjih par dana nece nista slano da jede,jedino kad je prevarim ostalo samo mlijeko i nekad hoce cokoladni griz al eto jutros ni to nije htjela user posted image

Jupajdi cestitamo na prvim koracima ....user posted image user posted image user posted image

New mama sretno na poslu i nadam se da ce nalazi biti ok!!!

Pozdravljam sve mamice i bebice

(odgovor članu new mama)
Neposredna veza do poruke: 1820
12.8.2009 12:04:53   
ali84
evo i ja da vas pozdravim...Jos jedan radni dosadni dan...Ne mogu da vjerujem kako vrijeme brzo prolazi,cini mi se samo sto dodjem kuci da se malo igram sa Bilalom,njemu vrijeme spavati...user posted image user posted image   bas ga pozelim izgnjavitiuser posted image  Zna li iko do kad ce ih ovi zubici muciti ?? Moj Bilal je pravo nervozan,u zadnje vrijeme koliko ga to nervira samo place bez ikakvog razloga,pa me bas nekad prepadne ne znam sta mu je. Jede masallah fino,i sve je ok. samo da nam hoce ovi zubici vise narasti do sad ih imamo 8 hmmm...kolko nam to jos treba hehehhe user posted image user posted image user posted image user posted image

@ Idana_85 ne rece ti meni juce kako si uspjela smrsati??

pusa i pozdravcic za sve

(odgovor članu dinciii)
Neposredna veza do poruke: 1821
12.8.2009 12:48:11   
Ilhana RR
dana3, mozda kod vas u Geteborgu moze da se upise tad al ovde nema sanse. Manjak obdanista pa tako da ako netrazis mjesto na vrijeme neces ni dobiti. A ja sam zvala jedan mali milion puta i onda sam na kraju poslala mail ovim u privatni i odma dobila Lamiji mjesto. Meni to i pase kako god jer moja mama radi tamo =) a i ja sam trazila posao tu isto hihihi...

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu ali84)
Neposredna veza do poruke: 1822
12.8.2009 13:03:15   
mamabb
Eee, gdje ste raja?
Kako ste mi svi onako ''đuturile''?

Kod nas je sve po starom.

Nadam se da su ozdravili oni što su malo bili bolesni.
Čestitamo svima koji su prohodali, dobili zubiće, krenuli u vrtić, napunili osam mjeseci, ma sve redom ''novine'' koji su naši malci savladali.

Ljubac ekipi od Leile i njene mame :)

04.12.2008.

(odgovor članu Ilhana RR)
Neposredna veza do poruke: 1823
12.8.2009 20:42:38   
dana3
Ilhana ,drzim fige da dodjes tu da radis!Trazila sma posao u vrticu kao vaspitac,ali im ne treba vec ucitelja za nulti razred.vidjecemo kako cu proci na birou rada.(necu da pisem svedski,znas na koji razred mislim)
evo ,ovaj moj desetomjesecnjak samo dobija kvrgu za kvrgom.isto zvrk.nigdje mira.kad ga presvlacim,ganjam ga i po kuhinji i hodniku.ne voli to.da mu se kupati i meni u krilu sjediti dok tipkamuser posted image user posted image

kisik je pronadjen u 18 vijeku...kako smo do tada disali-nije poznato

(odgovor članu mamabb)
Neposredna veza do poruke: 1824
12.8.2009 23:51:54   
mynxlee
Kod nas nista novo, furamo stari fazon. Ivan nece nikako da jede kasice, cucu je odbacio, a kako i ne bi kad mu sisa stalno u ustima. Zivi samo od mog mlijeka. MM jos boluje. Mislim, bolje mu je dosta, ali eto uhvati ga taj bol kao grc, pa jauce. Moram oko Ivana dirlikati, pa oko njega. U subotu ce nam godisnjica braka, a od njega nema vajde. U petak ide nekom covjeku, vise-manje doktor amater, izvlaci mu prsljenove. Prvi put ga ispravio i dosta mu je bolje od tad. Sad cu se i ja ogrebati da i meni namjesti kicmu jer je katastrofa. Kaze da je to normalno kod zena koje su skoro porodile se i doje, tj. da im prsljenovi iskoce. Rekla sam MM da ne kuka, jer kad odem ja tom covjeku sigurno ce reci da sam ja katastrofa. Ovi muski vise prave drame. Bas kad smo bili na jezeru na pecanju bio i neki covjek koji se bavi bioenergijom i svasta nesto jos. Gostovao je na Hayat TV, a ime mu je Rifat Kujevic (mozda nekom poznato). Uzeo ovog mog, tamo ga dzapao, ovaj jaukao i na kraju rekao da je njemu vise bol u glavi, nego sto ga stvarno boli. Boji se boli i to je to.

Ja malo o Ivanu, a vise o MM. Sad mi je on beba veca od Ivana.

Jedina pahuljica koja je sletila 21.12.2008. godine, sletila je u moje narucje i zove se Ivan.

S jesenjim liscem dosla je i Antea 28.10.2010. i sletila u mamine ruke.

(odgovor članu dana3)
Neposredna veza do poruke: 1825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  71 72 [73] 74 75   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  71 72 [73] 74 75   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *