new mama
|
Pozz mame i bebe i od nas dvije,vidim slaba posjecenost vjerovatno sate mi sve u skitnji pa vas nema Kod nas opet novi zubic,sada imamo 7 donja dvojka provirila,jest da je malo bila nervozna i toliko je stavljala rukice u usta i grizla na sve strane ma sta god dohvati,ali eto opet je dobro proslo,inace nocas je jako lose spavala,budila se non stop,da li je vrucina ili opet zubic neznam,ali me slomila,i jutros prije 7 ustala,tako da pozelim da se naspavam,ali nista od toga,e jos da ne zaboravim Ajna sad ustaje iz sjedeceg polazaja na nogice bez ikakvog oslonca i tako se zadrzi jedno desetak sekundi,ja kontam samo kad krene ne zaustavi je niko mi juce bili na vikendici kad i ona sjedila na dekici i dize li se dize,a ne cuva se,nekad je znala to i kuci,ali uglavnom se za nesto cuvala,a juce ko velika Ilhana i Dincili drago mi je da ste stigle kuci,da je sve proslo ok,vjerujem da bi voljele da ste jos ostale i da vam je naravno to sve brzo proslo,ali brzo prodje godina i eto vas opet u Bosnu Bebbe sretan put lijepo se provedite na odmoru,javi nam se sa utiscima Anushka i mene su komarci unistili,i ja sam istackana ,sreca Ajnu nisu,vidim i dalje ste ranoranioci,vi ste se i navikli,a kablovi su jos interesantni,ja sam sve posklanjala po kuci sto je opasno jos da mi je kupiti one kvakice da se ne mogu vrata i ladice otvarati Mila81 jos jednom cestitke za 1 rodjendan,vi uzivate,kupate se,ma ljepota samo nastavite Gdje su ostale bebice Kanita,Uma,Rijad,Iris,Emir,Lejla,Ivan Velika pusa za sve od mene i moje princeze,javimo se opet