|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  69 70 [71] 72 73   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2008
31.7.2009 0:22:34   
mamabb
Eeee raja evo i nas :) stigli smo kući, odlično se proveli, odmorili i svašta novo naučili i uradili :).

Kako ste mi sve, a i vaše bebironke?

Hvala svima koji su pitali i pozz nas.
Ljubac, pa detaljnije drugi put.

04.12.2008.

(odgovor članu Amela V.)
Neposredna veza do poruke: 1751
31.7.2009 0:33:04   
veeseelaa
ova je tema teška za pohvatat user posted image  da se tako duhovito izrazim što bi rekao Đurouser posted image
jel tako šefe? tako je Mikiuser posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu mamabb)
Neposredna veza do poruke: 1752
31.7.2009 0:56:08   
nita

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

ova je tema teška za pohvatat user posted image  da se tako duhovito izrazim što bi rekao Đurouser posted image
jel tako šefe? tako je Mikiuser posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 1753
31.7.2009 10:16:17   
idana_85
Evo i nas, Rijad nestasan kao i uvijek, mama izmorena, ali se ne damo.

Manuela...sretan ti rodjendan draga, zelim ti sve najbolje, puno zdravlja,srece, uspjeha i da to malo slusa.

Mynxelee...drago mi je da je muzic bolje i da danas izlazi....puno pozdrava za vas troje i uzivjate u zajednickim trenutcima.

Aazra, drago mi je da je oko bolje. Eto, jucer Rijad hoce da zove svog jarana Bilala da idu u kafic na sokic. Jesam se ismijala. Mislila sam da ti nije zazvonilo...Valjda se djeca pozelila. A i ja sam vas pozelila. Gdje si ti u Hrasnom? Vidjecu nekada, kada dan bude manje topliji pa da taxi uzmemo do dole i idemo setati,po ovoj vrucini ne mogu ni zbog njega ni zbog sebe. A i vi kad god ste u gradu...Ako nekada babo bude imao posla predvecer neka vas ostavi u parkicu pa cemo se druziti. Mi idemo svako vece, ako nista prosetamo ispred zgrade. Sve ga vodam, umori se, kad dodjemo kuci nahranim ga, okupam, malo podoji i zaspe tako dojeci...I pravo fino spava. Najbolje ih je umoriti :)

Skvo...kako Umce, jel jos pajki sjedeci? I Rijad nekada sjede ili ustane, snen, ne znam ni da li pajki ili je budan. Ja ga malo podojim i on nastavi.

Ostalim bebicama i mamicama puse i pozdravi, ja odoh malo uciti,blize se septembarski rokovi.

< Poruku je uredio idana_85 -- 31.7.2009 10:17:24 >

R, 08.10.2008....
A, 25.02.2014.

(odgovor članu Amela V.)
Neposredna veza do poruke: 1754
31.7.2009 10:33:22   
bebbe RR
Dobro jutro, drage moj drugarice!
Mi smo juč sređivali džunglu u vrtu, a onda smo uveče roštiljali s komšijama, tako da se kod nas po cijeli dan nešto događalo. Danas smo se Ema i ja baš naspavale. A, Anjuška nam još drinca. MM još danas radi pa je na godišnjem naredne dvije sdmice. Ema je, nakon dugo vremena, ponov prespavala cijelu noć! Probudila se je u 6 sati, sikila, i nastavila dalje u maminom zagrljaju:)
Mama bb, dobro nam došle nazad! Kako je Leila? Sluša? I dalje lijepo papa?
Vesela, upratićeš, ne sekiraj se. Pozdrav za Akicu!
Amela V, puno pozdrava! Dugo vas nije bilo! Ni moja Ema nema zuba, a ni frizure za pohvaliti se, tako da znaš da Ajla nije jedina:) Narašće i zubići i kosica, neka sve ostalo napreduje kako treba.
Aazra i Nita, drago mi je da vam se sviđa sličica. Nešto mi ona trudnička dosadila, pa sam je zamijenila.  Nita, dobro si zapamtila, Anja je fakat sa 8,5 mjeseci prohodala. I nevjerovatno je rijetko padala i udarala se. Inače, bila je sitna i živahna beba. Ona i Ema su dosta različite. Bravo za Kanitino posjedanje! I Emi je uspjelo u par navrata. Do sada se je samo jednom uspjela dići u svom krevetiću na noge. Ne pokušava, a ja je, naravno, ne forsiram. Čini mi se da mototično lijepo napreduje, zna primati palcem i kažiprstom i slično, tako da sam zadovoljna! Inače, silazi s kauča na noge.
Anushka, nema vas jutros? Kako je tvoj lijepi djecak? Vidjela sam slike, medek je pravi!
Evo, Ema se buni, pa moram ići!
Pozdrav, javim se kada uhvatim vremena! 

< Poruku je uredio bebbe -- 31.7.2009 10:45:14 >

26.02.1995. Anja, prva najveća ljubav!
25.11.2008. Ema, mamina šarmerka!

(odgovor članu nita)
Neposredna veza do poruke: 1755
31.7.2009 21:47:45   
Anushka
dobro vece ovaj put:) jutros poceli pisati roman i istekla sesija jer sam pauzu pravila a ne ceka RR bas toliko dugo:))) inace nista novo. Malo me moji roditelji nasekirali bezveze potpuno, i tako. Zaboravit ce oni vec sutra, samo meni malo duze treba, inace alen je hvala Bogu super, kako su mu nikli gornji zubici malo je bolje ali opet bi da grize i grize, moj grizli:) danas smo sreli RR Amrino i Ivonu u gradu i slikali su ga jer je momcina zgrabio suncobran na kolicima objema rukama i onu metalnu sipku u usta i usecerio:) godi mu hladan metal i cim vidi suncobran odmah ga hvata i prinosi ustima tako da nas jedva stiti od sunca.
meni je vec vrijeme da legnem spavati hehe ne mogu drugacije izgurati dan pored svog ranoranioca:))) laku noc svima i pisemo se ujutro.

(odgovor članu bebbe RR)
Neposredna veza do poruke: 1756
31.7.2009 22:48:45   
new mama
Drage moje samo da vas pozdravim,kako ste mi,mi smo danas bile na vikendici,bas smo uzivale,a Ajni bas godi jer nije puno vruce posebno u kuci,pa onda odspava po 2 sata,sto je u stanu rijetko,ostalo standardno polako hodamo ne jos samostalno,ali kad se drzi za nesto polako pravi korake,izvodi stalno nesto,a sad joj je glavno pa-pa koga god vidi mase i kad dolazi i odlazi,a kad je ruzimo ko fol to oda i ona ruzi i tuce i grebe,danas moju mamu ogrebala da je bilo i krvi,user posted image user posted image ma zvrkic moj kazem vamuser posted image user posted image user posted image
Ja sam isto pospana pa odoh leci,samo da vam se malo javim
Pusa svim bebicama od nas dvijeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A&V ~moje sve na svijetu ~

(odgovor članu Anushka)
Neposredna veza do poruke: 1757
1.8.2009 9:08:51   
bebbe RR
Evo, kratak pozdravčić i od nas. Mi sutra idemo na odmor, pa nam danas valja obaviti sve pripreme, tako da ne vjerujem da će biti vremena i za RR:) Kako ste mi sve vi i vaše bebe?! Nadam se dobro. Mi smo standardno OK. Ema još spava. Sinoć je bila sa nama po prodavnicama i bila je tako dobra djevojčica! Inače, pravno je mangupče. Juče je nešto bolje jela. Nadam se da će tako biti i danas!
Pusa i pozdravi svim mamama i bebirončićima od Eme i njene mame!

(odgovor članu new mama)
Neposredna veza do poruke: 1758
1.8.2009 12:09:37   
mila81
Evo i ja da vas pozdravim. Jos uvijek sam u svom rodnom gradu, danas nam je rodjendan pa smo nekako sretni, u centru paznje, uglavnom dobro smo, hvala Bogu. Jedemo nekad super, nekad se mucimo, ali voce tamanimo ko veliki, i pijemo puno vode i sokica. Kupali smo se u bazenu pa smo malo i bojice nabacili. Pozdrav za sve slatke bebice i njihove drage mameuser posted image

Muhamed 01.08.2008.
Ajša 04.11.2009.

(odgovor članu bebbe RR)
Neposredna veza do poruke: 1759
1.8.2009 16:56:22   
dinciii
Juhu drage moje hanume,evo da se malo i mi javimo..Sinoc smo stigli u Bec i evo kod mene radna akcija,zamislite nije me bilo mjesec pa je stan katastrofa..evo samo sam sjela da vam se  na kratko javim pa mi valja cistit....

Dobro smo hvala bogu,brzo nam prodje ovo uzivanje u Bosni i nisam puno toga stigla sto sam htjela al eto...Rejhana je pravi mali lopov,puze ustaje sama ma hiperaktivna je user posted image

eto drage moje pa cim ugrabim malo vise vremena sve cu fino procitat user posted image

http://neckodina.weddingannouncer.com/

Slatka Rejhana rodila se 12.12.2008

(odgovor članu mila81)
Neposredna veza do poruke: 1760
1.8.2009 18:55:59   
Ilhana RR
Drage moje evo da vam se javim...
Jutros smo stigli u svoj dom :)
Svi smo super, Lamki je sve fino podnijela, nije se ni nakasljala za svo vrijeme dok smo bili dole. Malo mi je se "cohnula" hahahah u ponedeljak idemo na kontrolu mjesecnu a u srijedu pocinje u obdaniste... ja to nacifrala da imamo kontrolu pred polazak da vidim hoce li mi jesti kako treba u obdanistu ;)

Nadam se da ste sve dobro i da su vam djecica zdrava i nermirna :P

Pusica velika od mene i Lamije

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu dinciii)
Neposredna veza do poruke: 1761
3.8.2009 6:55:30   
Anushka
dobro jutro, kratko cemo:) ilhana i dinciii nadam se da ste se dobro provele po Bosni, napunile baterije i da ce vam povratak u svakodnevnicu biti lagan;) bebbe vama opet sretan put i da napunite baterije za dolazecu jesen i zimu!mila 81 sretan vam rodjendan! new mama, i vi ste hodali na kratke izlete, bas lijepo. i mi imamo problem sa rezanjem noktica, nema mira ni sekunde pa se bas patimo oko rezanja, doduse jos nije bilo krvi al jaukanja jeste:) inace komarci su nas napali pa smo istackani oboje:) alen je nestasko medeni, juce je usao u mmovu kutiju sa kablovima sav sretan! i pricalica je velika, pun je nekih fazona. Juce sam primijetila da ramenom kao cese uho, provjeravala sam ne boli ga kad ga pritisnem iza uha tj nije upala, al kao da ga svrbiuser posted image  uglavnom sve mu je zanimljivo, sve dira, posebno dugmad tipke i kvake, puze, dize se, ma jedva ga smirim kad treba spavati a kad ga "uspavljujem" u rukama on zatvori oci, spava i skace hehe moram ici, vrijeme dorucka puuno pozdrava mamama i bebama

(odgovor članu Ilhana RR)
Neposredna veza do poruke: 1762
3.8.2009 9:03:34   
new mama
Pozz mame i bebe i od nas dvije,vidim slaba posjecenost vjerovatno sate mi sve u skitnji pa vas nema
Kod nas opet novi zubic,sada imamo 7 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image donja dvojka provirila,jest da je malo bila nervozna i toliko je stavljala rukice u usta i grizla na sve strane ma sta god dohvati,ali eto opet je dobro proslo,inace nocas je jako lose spavala,budila se non stop,da li je vrucina ili opet zubic neznam,ali me slomila,i jutros prije 7 ustala,tako da pozelim da se naspavam,ali nista od toga,e jos da ne zaboravim Ajna sad ustaje iz sjedeceg polazaja na nogice bez ikakvog oslonca i tako se zadrzi jedno desetak sekundi,ja kontam samo kad krene ne zaustavi je nikouser posted image mi juce bili na vikendici kad i ona sjedila na dekici i dize li se dize,a ne cuva se,nekad je znala to i kuci,ali uglavnom se za nesto cuvala,a juce  ko velikauser posted image user posted image user posted image
Ilhana i Dincili drago mi je da ste stigle kuci,da je sve proslo ok,vjerujem da bi voljele da ste jos ostale i da vam je naravno to sve brzo proslo,ali brzo prodje godina i eto vas opet u Bosnuuser posted image user posted image
Bebbe sretan put lijepo se provedite na odmoru,javi nam se sa utiscima
Anushka i mene su komarci unistili,i ja sam istackanauser posted image ,sreca Ajnu nisu,vidim i dalje ste ranoranioci,vi ste se i navikli,a kablovi su jos interesantni,ja sam sve posklanjala po kuci sto je opasno jos da mi je kupiti one kvakice da se ne mogu vrata i ladice otvaratiuser posted image
Mila81 jos jednom cestitke za 1 rodjendan,vi uzivate,kupate se,ma ljepota samo nastaviteuser posted image
Gdje su ostale bebice Kanita,Uma,Rijad,Iris,Emir,Lejla,Ivan
Velika pusa za sve od mene i moje princeze,javimo se opetuser posted image user posted image user posted image

A&V ~moje sve na svijetu ~

(odgovor članu Anushka)
Neposredna veza do poruke: 1763
3.8.2009 10:25:20   
dinciii
New mama cestitamo na jos jednom zubicu user posted image user posted image user posted image user posted image

Kod Rejhane su jos uvijek samo dva zubica user posted image

Ma kakva godina ja za 2 mjeseca idem opet ako bog da,ne bi mogla izdrzati godinu dana da ne odem,prije dok sam bila sama isla sam cesto,sad mi zao peglati Rejhanu cesto al opet ne bi mogla da ne idem godinu dana....

http://neckodina.weddingannouncer.com/

Slatka Rejhana rodila se 12.12.2008

(odgovor članu new mama)
Neposredna veza do poruke: 1764
3.8.2009 20:00:56   
nita
Dobro veče, drage mame! Mi smo ovih dana stalno u pokretu. Kanita voli vožnju autom i cijelo vrijeme posmatra kroz prozor, pa nešto priča, galami ... Prošle sedmice je primila vakcinu i nije bilo nekih problema. Počela je i puzati na rukama i koljenima, a ponekad na rukama i stopalima, četveronoški user posted image
Bebbe, sretan put i lijepo se provedite!
Anushka, i tvoja nova sličica na avataru je preslatka. Alen već izgleda kao veliki dječak, nije više mala beba.
New mama, čestitke na novom zubiću!
Dinciii, i Kanita kao i Rejhana ima dva zubića. Voljela bih da se malo odmori prije nego joj krene sljedeći, jer joj je apetit skroz slab kad zubići izbijaju.
Ilhana, drago mi je da je Lamija dobro podnijela put i nadam se da ćete sada češće biti ovdje s nama. I tvoja nova sličica na avataru je medena.
Mila81 sretan vam rođendan, sa malim zakašnjenjem!
Pusica!

(odgovor članu dinciii)
Neposredna veza do poruke: 1765
3.8.2009 20:18:28   
bebbe RR
Pozdrav, mile moje!
Ovo ljetovanje ovog popodneva i nije baš ljetno - grmi, sijeva, pljušti kiša, a i ohladilo se je prilično. Nadam se da ce sutra biti bolje! Juče je bilo super, pa i danas sve do maloprije. Pusa i pozdavi svima od moje male, usnule plivačice i mene!

(odgovor članu nita)
Neposredna veza do poruke: 1766
4.8.2009 7:08:26   
Anushka
dobro jutro drage mame, sinoc sam malo citala ovu temu od pocetka i bas mi je slatko:) nasmijala sam se nekim fazama, sjetila se ljuljanja po cijelu noc, i nekako me uhvatila nostalgija, rastu nam ova nasa djeca bas brzo, hvala Bogu. Ismijala sam se pricama o podizanju pisa:) ja sam insistirala na logicnom objasnjenju i dobila ga: u pamucnim pelenama ako je pisa okrenuta dole pokvasi i dusek na kojem lezi, a ako je prema gore pelena sve upije pod uslovom da lezi na ledjima i bocno. Tako da sam ja zbog toga podizala a i sad ponekad.. inace komarci su nas napali grozno je! alen mi je istackan da sam mislila da je dobio ospice, a ono nasli par komaraca zadovoljnih jer su se pocastiliuser posted image  i mene su izujedali evo jutros hocu poluditi od muke, ujeo me za dojku blizu bradavice, sve se cesem uhhh sreca alen dobro podnosi, ne kenjka i ne place, al mene plasi kad vidim tackicu i na obrazu i na laktu i koljenuuser posted image  
bebbe doslo nam je to ruzno vrijeme! morma priznati da sam jedva docekala osvjezenje jer se mi nismo isli kupati na bazene a more daleko, tako da nam je setnja puuno ugodnija kad je svjezije. Samo ovi komarciuser posted image user posted image user posted image
nita kanita bas propuzalauser posted image user posted image user posted image ! i alen je, ali on vise voli da "hoda".a juce mm donio u nekoj kutiji par domacih jabuka i igrao se 20 minuta sa tom kutijom i jabukama, okrece je, prebacuje, gura, zatvara otvara ma pravi je djecak, zato sam i pomalo nostalgicno citala postove od prije par mjeseci..
dinciii strpi se malo, tek si dosla kuci a vec bi u skitnju:) a i mi smo 3 mjeseca imali 2 donja i tek od prije par dana i gornji napokon izasli i vec se vidi da ce biti rastavljeni kao i kod mame i tate:)))
newmama cestitke na novim zubicima!a vec velika cura se dize bez osloncauser posted image user posted image user posted image  mi jos uvijek trazimo oslonac za dizanje:) ma i ja sam posklanjala 90% tj ono sto sam mogla. A ne ostavljam ga beznadzora ni minute osim u kreveticu, a tu je bebyphone ukljucen. a navika je cudo. prije sam mijenjala dan za noc i normalno spavala do 9 pola 10 kad sam mogla, ali sam uvijek voljela jutra, dan mi nekako dug i kompletanuser posted image  moram ici. ugodan dan vam zelimo nas dvoje

(odgovor članu bebbe RR)
Neposredna veza do poruke: 1767
4.8.2009 21:21:29   
bebbe RR
Evo, opet kratki pozdrav i pusica svima od nas! Kisa  padala cijeli dan, kupali smo se u jednom unutrasnjem bazenu. Ema lijepo jela i lijepo spavala, masala. Nadamo se suncu i sviju vas pozdravljamo puno!

(odgovor članu Anushka)
Neposredna veza do poruke: 1768
5.8.2009 6:29:13   
Anushka
dobro jutro. jutros smo posebno uranili, nikako da se ustelimo sa ovim spavanjem, juce je odspavao jutarnji od pola 10 do pola 12 sa 1 budjenjem, malo jeo i nastavio. I onda je popodne tek u pola 6 zaspao, i to samo sto ga spustim u krevetic on u dreku pa umiruj 5 minuta i tako nekoliko puta, dok nije ostao spavati na sisi. I oko 8 tek se otkaci:) jutros je do pola 4 spavao, stim da je bilo 5 budjenja od 8 do 1 i onda smo presli u dr sobu i opet nakacen spavao do pola 4. jos je malo uhvatio od pola 6 do 6. a o mom spavanju se ne moze skoro nista reci jedva nesto malo, a ovo vrijeme je kao stvoreno za spavanja!user posted image
komarci nas pojedose, u apoteci mi rekli da nema nista za bebice protiv komaraca, cak ni za ujede, osim autana a on je poslije 2 godine. ajd za mene mi nije problem jest da su me ujeli i za palac i za dojku ma nema gdje nisuuser posted image  al mi je lutkica em istackana em nervozan svrbi gauser posted image
sad vidim da mi je ovaj post pun tuznih i zbunjenih smajlija, kao da nisam nesto raspolozena a bas su me osvjezili ovi oblaci! pricalica mamina abu brr kua ea ab bap tatata :)) jutros je vristao nako od srece prije sabaha, taman da probudi komsiluk! a mama i beba nigdje!? bebbe uzivajte u odmoru, vama i svima ostalima puuno pozdrava iz oblacnokisne zenice!

(odgovor članu bebbe RR)
Neposredna veza do poruke: 1769
5.8.2009 13:56:27   
mamabb
E dobar dan drugarice i drugari :)

Vratile smo se u normalu, opet sve po starom...kako smo nas dvije navikle.
Bilo nam je odlično, super se proveli, odmorili, ma šta da vas davim, znate kako je na odmoru :)

Imamo dva zubića!user posted image  Nisam ni primjetila dok me nije grebucnula dok me ljubila, bajagiuser posted image  a liže me samo, nije odavala nikakve znake da rastu pa ni ja nisam gledala. Kako god, odlično i nadam se da će aBd i ostali ovako bez problema da izrastu.
Hoće curica da hoda a ne zna ni da puzi, moram je svako malo, ono pod ruke i šetanjac po kući.
Hvala bogu, jede sve što joj skuham, baš je poguzija.
Eh, da, imamo zavrzlamu, neće da sisauser posted image  NIKAKO. Najradije bi da i u neko doba kad se probudi u noći da jede šta na kašiku, neće dijete sike i gotovo. Samo izbaci iz usta i viče hamham, ko veli daj mi šta konkretnouser posted image  Nekad zna da povuče par gutljaja i to kad se napucka pa onda zalije, ko desert joj dođe.
Nema šta nisam radila, izmuzala pa na flašicu, puštala da baš izgladni, ma kakvi, šta ću kad ne želi i gotovo.user posted image
Meni je stvarno žao i ja je i dalje nudim, non-stop i ako okreće glavu, ali ću da nudim. Gutljaj, gutljaj meni bude drago.

Eto, tako vam je kod nas. Kako ste mi sve, vaše bebare?

Ljubac od Leile i njene mameuser posted image

04.12.2008.

(odgovor članu Anushka)
Neposredna veza do poruke: 1770
5.8.2009 20:27:49   
Ilhana RR
Pozdrav hanumice, evo kod nas taman sve po starom pocelo i opet netso novo.

Od danas Lamija ide na privikavanje na obdaniste, vec sam pisala na temi =)
Prvi dan je super prosao, nakon pola sata mi je mahala i govorila "mama pa paaa" ko veli haj ti kuci stara =)
Na jednu od vaspitacica je se odma privikla, valjda je skontala da je ona tu i da ce joj ona biti "mama br 2"
Inace sve po starom, napokon i ovde malo lijepog vremena. Danas smo bile skitale nakon obdanista, svukud smo se nasle hehe.
Promjenila je vrijeme za spavanja, sada do osam zaspi a vecinom prije pola osam =)
Ujutru ustaje oko osam, sad cemo gledat da se pocne da budi jos ranije da bi lakse u obdaniste isla jer inace ona bude strasno nervozna i kenka ako je mi probudimo.

Inace drage moje, kako ste mi vi i vasi ljepotani/ljepotice?

Primite punoooooooo pusa od Ilhane i Lamije

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu mamabb)
Neposredna veza do poruke: 1771
5.8.2009 21:56:15   
bebbe RR
Pozdrav, mamice i bebice!
Mi smo jutros osvanulil sa 17 uboda od komaraca na desnoj strani cela i lica! Sinoc sam je uredno namazala Chiccovim Zanza No (Anushka, ima to kao zastita od 0 mjeseci dalje), no, izgleda da si je s tog dijela obrisala sikom, jer je non stop na njoj visila. Uglavnom, jutros smo pozurili u apoteku, pa nam je teta dala Kamagel i rekla da ce sve biti OK, da se ne sekiramo. I uistinu i jeste! Inace, vrijeme nam se je popravilo, pa smo danas uzivali! Ema ne jede posebno dobro, ali, non stop je na siki, rekoh, pa se ne sekiram previse.
Eto, samo par recenica od nas! Nadam se da cu u narednim danima uloviti vise vremena, ovako, uspijem procitati i saljem vam svima pozdrave i poljupce!

(odgovor članu Ilhana RR)
Neposredna veza do poruke: 1772
5.8.2009 22:20:39   
nita
Dobro veče!
Bebbe, pa ti si super kad na odmoru pronađeš vremena i za RR i našu temu! Žao mi je Eme i Alena što su ih komarci izboli. Ne znam da li uistinu pomaže, ali negdje sam čula da komarci ne vole miris paradajza, a posebno stabljike i lista, pa ako se stavi u blizini jastuka da komarci neće prilaziti. Ako ste u prilici možete pokušati i to. Anushka svakako ima na balkonu paradjz, pa može i cijelu saksiju unijeti :)
Mamabb, čestitke na zubićima! I mi imamo sličan problem sa dojenjem. Zbog toga sve manje imam mlijeka. Doktorica mi je rekla da je i dalje dojim koliko-toliko, ali da joj moram davati više mliječnih proizvoda na kašiku, da bi nadoknadila potrebe za mlijekom.
Ilhana , sretno sa obdaništem!
Pusica

(odgovor članu bebbe RR)
Neposredna veza do poruke: 1773
6.8.2009 6:29:15   
Anushka
dobro jutro drage mame:) mi smo opet zoru prevarili iako smo zaspali oko 20h. i spavali samo jednom u toku dana. MM je puno radio ovih dana pa ga je u 2 dana vidio pola sata ukupno i evo sad sam ga probudila u 6 da se izigraju, pa je vriska i galama vec po kuci:))) malo nas kisa zeza jer smo navikli setati al smo opet uspjeli dva puta juce izaci. i mi slabije jedemo na kasiku, kako kad i kako sta, al doji non stop sto kaze bebbe i dam mu flasicu aptamila u toku dana:( bebbe 17 ubodauser posted image  joj mene je rastuzilo 6-7 mislim da bi user posted image  da sam vidjela toliko... a otisla sam bas u apoteku i kazu ima samo autan, ali on je poslije 2 god. Vidjet cu u shopping centru ima li..  uzivajte u odmoru koliko je moguce..   evo se uvali od smjeha, mm pustio alena da lupa po tastaturi i prebacio mu na arapsko pismouser posted image  eno se ne moze snaci sta bi i kako hahaha
nita zao mi je sto se mlijeko smanjuje, valjda je privremeno.. kako god vec je ona velika curica pa nije ni puno strasno. a dobro si se sjetila da imam paradajz na balkonu:))) papricice se puno bolje drze al ni paradajz nije za odbaciti:)) negdje sam cula da i limun odbija, al probat cemo prvo sa ovim raidom pa ako ne pomogne idemo na alternativne metode:)) a vala ne volim ni ja miris stabljike paradajza!
ilhana, bas lijepo sto je Lamija dobro prihvatila obdaniste. kako si ti to podnijela? koliko sam vidjela u okruzenju, obicno djeca bolje prihvate odvajanje od majki? a i po sebi vidim, alenu obicno bude super samo meni hoce nesto biti.
mamabb leila bas ko prava cura dobila zubice i samo bi da zvace:))) ubrzo e ona i sama propuzati i sve ostalo, i alen je prvo trazio da ga vodam po kuci a onda je propuzao, pa se poceo posjedati iz puzeceg stava, a i ustajati uz namjestaj tako da sad mama sluzi samo da ga drzi ako nesto ne moze dohvatiti i naravno dezura da ne padne, ne udari se u nesto ili ne stavi u usta nesto sto bas ne bi trebao. Spijunka je najnovija zanimacija, dodje pred ulazna vrata i galami li galami, i onda ga uzmem u ruke i podignem da je dohvati a on presretan najradije bi grizao spijunkuuser posted image  
eto drage moje drugarice mame, odo da se malo familijarno igramo u ovo kisno jutro, punoo pozdrava od mene i alena

(odgovor članu nita)
Neposredna veza do poruke: 1774
6.8.2009 9:31:35   
ali84
Dobro jutro drage mame i bebice user posted image user posted image
evo i ja da vam se javim.
Jutros mi je bilo toliko tesko na posao doci,jer je Bilal toliko plakao,(sto nikad user posted image ) sto sam ga ostavila...joj pravo mi je tesko bilo,doslo mi da i ja pocnem plakati,ali sta cu mora se raditi.user posted image
Mi smo jos uvijek na aptamilu, a pored toga jede skoro sve sto i mi jedemo,ali najvise supice i povrce. Vec imamo skoro 8 zubica user posted image tako da pomalo ruckamo svega user posted image . Prohodali smo sa 9 mjeseci,a propuzali sa 10 hehehe user posted image user posted image i sad ce nam uskoro ako Bog da prvi rodjendan....
eh da zanima me da li ima neka beba sa istim danom rodjenja mog Bilala, da nije neka mama bila samnom u  Kosevo bolnici taj dan,bas bih voljela da ima...user posted image
eto pusa od nas pa vam se javimo opet

pa pa user posted image

(odgovor članu Anushka)
Neposredna veza do poruke: 1775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  69 70 [71] 72 73   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  69 70 [71] 72 73   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *