bebbe RR
|
Hej, drugarice! Evo i mene nakratko. Emicka upravo tone u san na siki. Danas je smijesna s tim silaženjem s kauča. I dalje joj nije do hrane. Samo bi sikila. Jutros je Anja hrani, i kada joj je, poslije samo par kašika, dosadilo, počela joj je mahati i govoriti "pa-pa". Anja se baš ismijala. Ona je to protumačila kao Emin pokušaj da seka ode i prestasne je hraniti... Uglavom, ja ne kontam od kuda njoj uopće te buckaste nogice i rukice?! Možda još uvijek od mog mlijeka... Anushka, Alen pravi lopovčić. Mada, i ja Emu sve teže mogu presvući, a svaki put kada joj brišem lic od hranice rasplače se. i ja Emi dajem tekućinu kašikicom ili iz čašice, ali i jedno i drugo je puno truda za malo rezultata još uvijek. Meni je idalje nevjerovatno da neće nikakvu flašicu! A što se tiče TM dobro je da je kritika upalila. Ako si mogu dozvoliti da te posavjetujem - nemoj ga baš kritikovati, već onako mirno, nemoćno, ženski, reci mu da bi ti trebala pomoć, jer si umorna i nenaspavana i radije će ti pomoći nego kada ga u Švedsku šalješ:))))) A što se tiče mojih podoja, hvala, pokušaću, pa ćemo vidjeti... Mynxlee, i Ema se zadnjih noći češće budi. Ne znam šta bi moglo biti, ali znam da je prilično iscrpljujuće. Mislim, stavim je na siku, pa nakon desetak minuta opet spava, ali valja ustajati, ići kod nje u sobu, umirivati... Drago mi je da je TM, hvala Bogu, bolje. Zdravlje je najvažnije, a za odmor ćete se već nekako skontati. Remzy, mislim da sam preko Adaninog profila na Fejsbuku vidjela tebe i tvoju dječicu. Zaključila sam to po imenima djece. Mašala, baš su ti sve troje slatki!!!! Neka Lamija i Fatih uživaju na moru, a, iako vama nedostaju, nije loše i da imaš malo više vremena. Ambera je prava junjakinja - toliko zubića odjednom! Zlato milo! Nita, dobro je da si ulovila plastelin pravovremeno:) I kod nas sve idalje ide u usta. Usisavam kao luda, non - stop čini mi se, a kako imam puno otkrivenih parketa i laminata u stanu, kupila sam i onaj čistač na paru da ne koristim sredstva za čišćnje, a opet me je strah, jer je non-stop kada je na podu nešto u malim ustima - ako ništa drugo, onda resice od tepiha. Kaže MM da j pustim da jača imunitet. Hehehehe.... Vidim ti i Anushka se dogovarate za kaficu i šetnju! Baš bi vam se rado pridružila da sam bliže! Eto, mile moje! Odoh sada kuhati, MM dolazi ranije. Da, nisam rekla i da u ponedjeljak idemo na odmor! Prvo mi se nije išlo, a sada jedva čekam malo promjene! Ljubim vas i pozdravljam!